Üst kat komşumun robot süpürgesi geceleri çok ses çıkarıyor polise gitmeli miyim çok mağdurum help 🥹

Üst kat komşumun robot süpürgesi geceleri çok ses çıkarıyor polise gitmeli miyim çok mağdurum help 🥹

**Geceleri robot süpürge açmak**, kişisel tercihlere ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar için bu bir **kullanım alışkanlığı** olabilirken, diğerleri için rahatsız edici olabilir. İşte bazı düşünceler:
1. **Olumlu Yönler**:
- **Temizlik ve Düzen**: Robot süpürgenin gece çalışması, evin temiz ve düzenli kalmasına katkıda bulunabilir.
- **Zaman Kazancı**: Geceleri çalışan bir robot süpürge, gündüzleri meşgul olan kişiler için zaman tasarrufu sağlayabilir.
2. **Potansiyel Olumsuzluklar**:
- **Ses**: Robot süpürgeler çalışırken bazı ses çıkarabilir. Bu, uyku düzenini bozabilir veya evdeki diğer insanları rahatsız edebilir.
- **Işık**: Robot süpürgelerin bazı modelleri ışıklı ekranlara sahiptir. Bu, yatak odasında ışık kaynağı olarak algılanabilir.
3. **Terbiyesizlik mi?**:
- Terbiyesizlik, kişisel tercihler ve toplumsal normlarla ilgilidir. Eğer evdeki diğer insanlar robot süpürgenin çalışmasından rahatsız oluyorsa, bu terbiyesizlik olarak algılanabilir.
- Ancak, evdeki herkes bu durumdan memnunsa ve robot süpürgeyi gece açmak ev halkının yaşam tarzına uygunsa, bu bir sorun teşkil etmeyebilir.
Sonuç olarak, **saygılı ve anlayışlı bir şekilde** evdeki diğer insanların görüşlerini dinlemek ve ortak bir çözüm bulmak önemlidir.
Robot süpürge konuşurken robot yapay zeka cevabı olmadı be 🙄
Sorunuza cevap ariyordunuz özellikle cevap kimden beklediginiz hakkinda detayli birseyler yazmamışsınız sonuç olarak sorunuza cevap aldiniz
Komşuluk haklarına saldırıya girer rahatsız ediyorsa.
Polisi arıyorum 🙄
Ara tabi
Ses yapıyorsa ayıp tabii bütün evi gezer bi de
Evet ben biliyorum bu kesin parka cıkarmıyor ondan bunun süpürge komşularla arayı bozmaya çalışıyor
Haklısınız klas hanım 😂
Cevap
9Cevap
Bence kötüdür evet.. sonuç olarak uyuyan ya da hasta olan insanlar olabilir.. gündüz yapılsa daha verimli olur ayrıca
Bence gece robot süpürge açanların ağzına ıslak banyo terliği ile vurulmalı 😂
Tamam vururum çıkıp
Sen elini suya bulama bak dün de söyledim laf dinlemiyorsun 😂
Robot süpürge çok masum geldi şu an.. Benim üst komşum gece sandalyeleri çekiştirip duruyor ne derdi var sandalyelerle hiç anlamıyorum.. 😄
Kendi ile konuşsan nasıl olur polise gitmeden birde yönetici yok mu onu aracı kıl
Konuşmayı dene sonra polis ya da yetkili mercii kimse o
Ses çıkarıyor mu ki... alt komşumun tv sesi kadar ya da alarm sesi kadar rahatsız edemez bence
Bence geceleri ses yapmamaya özen gostermeliyiz
o kadar ses çıkarıyor mu onlar ya
maalesef:(
Hayır artık ben de benim robotu yukarı bantlayacagım biraz da yukardan calışsın anlasın😂
Mazur görün 😅
Yoksa üst komşum sen misin? 😄
Evet benim lütfen 🙏 polisi arama💐
Tamam tamam 😄
🥰
Sokaktan bekçi geçiyorsa mutlaka haber verin.
Tamam ıslık çalıcam
Hiç te beceremem neyse deprem çantamdan düdük çıkarayım😂
Almanya'da olsa hafta içi saat 22dan sonra hafta sonuda 8den sonra polis anın'da damlardı🤣
valla bilmiyorum ama geceleri elektrikli süpürge çalıştırmak iyi değil diye biliyorum
Sesi çok yüksek ise biraz ayıp olur
evet kaba bir davranış
sessiz modları var onu açtıkmı bişi olmaz
Öyledir. İnsan komşuyu düşünür
Geceden kastın kaç
Ses fazlaysa evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?