Ev & Yaşam Hayatına robot süpürge gibi girsem ne yapabilirsin? (Sayfa 3) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2027 Hayatına robot süpürge gibi girsem ne yapabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Hayat--ttt Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çok sevinirim büyük kolaylık.şu robot süpürgeler hayatımızdaki lüzumsuz insanları da süpürse on numara olur 0 0 Yorumla
K3isuke Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Lütfen hayatıma robot süpürge girsin odamızda iki halılık boşluk var kardeşim çok dağınık süpürmeye üşeniyorum 0 0 Yorumla
NeysekOyuz Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Biz yapmayiz Philips Ev Ürünleri işini yapar sadece 1 0 Yorumla
Topunuzun Takip Et Xper 5 Yaş: 108 +1 yıl Biz birsey yapmayiz o işi Philips Ev Ürünleri yapar 1 0 Yorumla
malewestern Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bunlar çok güzel Bende almak istiyom ama çokta pahalı tabii türkiye işte 1 0 Yorumla
koca17 Takip Et Xper 4 Yaş: 59 +1 yıl Ah nerdesin hani dünyanın değiştiğini görmek yinede nasip diyelim 1 0 Yorumla
Veysi_72 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Güzel olurdu tembel insanlar için bulunmaz bir nimet. 1 0 Yorumla
Mustafa1267 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Gece çalışıraa tuvalte giderken üstüne basarım ben bunun ahahs 1 0 Yorumla
İlaydacık01azgın Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İnsan ne boyu ile nedee görünüş ile değil insanlığı ile şaşırtacak 1 0 Yorumla
essekfaruk24 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Çok üzülürüm gerçekten süpürgeyi ne yapacağımı şaşırır idim 1 0 Yorumla
Tekhesapikiüye Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl daha pratik bir şey görmedim bunu sadece Philips yapardı zaten 0 0 Yorumla
lostoglu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence dünyanın en overrated olayı olabilir robot süpürge. 0 0 Yorumla
smalltowngirl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel güzel anlatmışsınız fakat kim bilir zamandan ve efordan tasarrufun maddi karşılığı ne? 😃 0 0 Yorumla
arifkrbyk Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Hayatıma robot süpürge gibi ev içinde harita çizerim 😀 0 0 Yorumla
Micheal1112 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ortalıktan çekilir kalıntıları temizlemeni izlerdim :) 0 0 Yorumla
haylazusta Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Fişini çekerim sar telleri indiririm duvarları çizerim yere Fişini çekerim 0 0 Yorumla
JPrBoateng Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok iyi giriş olmuş bravo. ama haritayı yine benim çizmem lazım :) 0 0 Yorumla
tospiks Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Minnet ederim eğer bunun kadar işime yarayacaksan tabi 😂 0 0 Yorumla
Eren15ocak Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Manuel süpürgeye devam alana hayırlı olsun bence normal süpürge iyi 0 0 Yorumla
arasdemir426 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl evi güzel temizle derim sonuçta süpürge 😄işin espirisi philips robot süpürge gerçekten iyi 0 0 Yorumla
Musrati Takip Et Xper 5 Yaş: 107 +1 yıl Philips Robot Süpürge işini cok iyi biliyor masallahi var 0 0 Yorumla
MK-kral Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl girmeni tavsiye etmem cünkü ben onu merak eder söküp içine bakarım 0 0 Yorumla
elifffkalkan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Halıya koltuğuna takıldığı gibi geleceksen gelme 😁🤦🏽♀️ 0 0 Yorumla
kahveileprobis Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl yat assa derdim çünkü harita özellikleri olduğundan bir oraya bir buraya 0 0 Yorumla
NolurYardimEdin111 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Robot süpürgeler acil zamanlarda hayat kurtarıyor 0 0 Yorumla
Beyazsaclı34 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Heryerde çekirdek yerim çaresizliğini izlerim 🤭 0 0 Yorumla
enesaking Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Hayatıma robot olarak girebilirsin. Evimdeki tozlar seni bekliyor. 0 0 Yorumla
Qbyte Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Hiç robot süpürge almadım ama bir gün philips'in aırım 0 0 Yorumla
kubuuuss Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl temiz bi sayfa gibi olur ya tam o sekilde betimleyebilirim😅 0 0 Yorumla
üzgün4141 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl her şey çıkıyor artık kim bilir daha neler göreceğiz 0 0 Yorumla
Orhan_enis Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Allahima sukrederim buyuk kolaylik olur evi temizlemek icin 0 0 Yorumla
Plansızsivrisinek Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Fişini çekerim ve seni şarj etmem. Şaka. Ev aletleri olmasa ne yaparız bilmiyorum. 0 0 Yorumla
medusa2612 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl robot süpürgeye bi hayli ön yargılıyım aslında ama kullanan tanıdığım herkes fazlasıyla memnun 0 0 Yorumla
Kraliçe_Melis Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ben normal süpürgeyi daha çok tercih ederim açıkçası 0 0 Yorumla
Zjskkzkxkckxk Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bi komsuda vardi ama hep ayni yerde donup duruor bu anlamadim 0 0 Yorumla
İsakaraman Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Arizali bu diye garantiye gönderip değişim isterim.🤣🤣 0 0 Yorumla
yaseminkolonyası Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Yakın zamanda almayı düşünüyorum bakalım araştırıyorum. 0 0 Yorumla
yenibiri49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl @Philips Ev Ürünleri teşekkürler Philips derim iyi ki hayatıma girmişsin derim 😊 0 0 Yorumla
Arslann55 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hahah soru güzelmiş hayatıma biraz daha aksiyonlu gir bence 0 0 Yorumla
İsimsizisimlikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Bunlar çok Kolay duruyor sağlam mıdır zahmetsız duruyor hoş 0 0 Yorumla
Dagkaraca Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Her bekara lazım işten gelince temizlik çekilmiyor aga 0 0 Yorumla
moyemoye Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Komik mi Phillips Ev Ürünleri bir dahakine daha komigini beklerim iyi forumlar 0 0 Yorumla
sevvalbykd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hicbi sey yapamam... Cok istiyorum su robot supurgeyi 0 0 Yorumla
İsakaplan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok iyi bakarım bı üst modelin çıktığında değiştiririm seni 🤣🤣 0 0 Yorumla
Yasineroglu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl hiç gerek yok hayatıma giren başka bir şey için girsin mutlu olurum ben zaten 0 0 Yorumla
ffurkanovic Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kimse girmesin hayatıma girecek olanda duygusal değil de başka şeyler için girsin 0 0 Yorumla
1Sak2Dassak Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Kirar cope atarim seni girdiginle ciktigin ayni olur 0 0 Yorumla
Cleanfoxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Param yok abla be derim seni hemen hooooop diye geri kışkışlarım ne yapayım 0 0 Yorumla
Doksan90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Güzel olabilir bence ama temizleme konusunda emin değilim 0 0 Yorumla
Deryaaaasu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gir tabi ne guzel sabahdan aksama temizletirim heryeri 0 0 Yorumla
Kedisevenkız3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Benim evime uygun değil halıdan atlamıyor bu 0 0 Yorumla
nwosbwidheowbdna Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl doğru düzgün temizleyemedigin için kullanmayıp kenara atardım 0 3 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl @nwosbwidheowbdna işe yaramıyor mu Yorumla nwosbwidheowbdna +1 yıl yani elektrikli süpürgeyle sen kendi evini supursen daha temiz olmaz mıydı mantıken Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Ben Dyson cıyım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl vay be çok kaliteli ürün ortaya koymussunuz tam gaz kalite devam ediyor her zaman philps tercihimdir. 0 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Fişini çekerim.. 🤣 daha ne olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
352Cevap
Çok sevinirim büyük kolaylık.
şu robot süpürgeler hayatımızdaki lüzumsuz insanları da süpürse on numara olur
Lütfen hayatıma robot süpürge girsin odamızda iki halılık boşluk var kardeşim çok dağınık süpürmeye üşeniyorum
Biz yapmayiz Philips Ev Ürünleri işini yapar sadece
Biz birsey yapmayiz o işi Philips Ev Ürünleri yapar
Bunlar çok güzel Bende almak istiyom ama çokta pahalı tabii türkiye işte
Ah nerdesin hani dünyanın değiştiğini görmek yinede nasip diyelim
Güzel olurdu tembel insanlar için bulunmaz bir nimet.
Gece çalışıraa tuvalte giderken üstüne basarım ben bunun ahahs
İnsan ne boyu ile nedee görünüş ile değil insanlığı ile şaşırtacak
Çok üzülürüm gerçekten süpürgeyi ne yapacağımı şaşırır idim
daha pratik bir şey görmedim bunu sadece Philips yapardı zaten
Bence dünyanın en overrated olayı olabilir robot süpürge.
Güzel güzel anlatmışsınız fakat kim bilir zamandan ve efordan tasarrufun maddi karşılığı ne? 😃
Herseyi yapan biri o yüzden direk kabul ederdim
Hayatıma robot süpürge gibi ev içinde harita çizerim 😀
Beni nasıl bu kadar kısa sürede etkiledin derdim
Ortalıktan çekilir kalıntıları temizlemeni izlerdim :)
Fişini çekerim sar telleri indiririm duvarları çizerim yere Fişini çekerim
Çok iyi giriş olmuş bravo.
ama haritayı yine benim çizmem lazım :)
Minnet ederim eğer bunun kadar işime yarayacaksan tabi 😂
evi temizle
evi süpür tüm işin bu mu olacak
Manuel süpürgeye devam alana hayırlı olsun bence normal süpürge iyi
evi güzel temizle derim sonuçta süpürge 😄işin espirisi philips robot süpürge gerçekten iyi
Philips Robot Süpürge işini cok iyi biliyor masallahi var
girmeni tavsiye etmem cünkü ben onu merak eder söküp içine bakarım
Halıya koltuğuna takıldığı gibi geleceksen gelme 😁🤦🏽♀️
yat assa derdim çünkü harita özellikleri olduğundan bir oraya bir buraya
Robot süpürgeler acil zamanlarda hayat kurtarıyor
Heryerde çekirdek yerim çaresizliğini izlerim 🤭
Hayatıma robot olarak girebilirsin. Evimdeki tozlar seni bekliyor.
Hiç robot süpürge almadım ama bir gün philips'in aırım
temiz bi sayfa gibi olur ya tam o sekilde betimleyebilirim😅
her şey çıkıyor artık kim bilir daha neler göreceğiz
Allahima sukrederim buyuk kolaylik olur evi temizlemek icin
Fişini çekerim ve seni şarj etmem. Şaka. Ev aletleri olmasa ne yaparız bilmiyorum.
robot süpürgeye bi hayli ön yargılıyım aslında ama kullanan tanıdığım herkes fazlasıyla memnun
Ben normal süpürgeyi daha çok tercih ederim açıkçası
Bi komsuda vardi ama hep ayni yerde donup duruor bu anlamadim
Arizali bu diye garantiye gönderip değişim isterim.🤣🤣
Philips robot super kullandım çok iyi gerçekten
Yakın zamanda almayı düşünüyorum bakalım araştırıyorum.
@Philips Ev Ürünleri teşekkürler Philips derim iyi ki hayatıma girmişsin derim 😊
Hahah soru güzelmiş hayatıma biraz daha aksiyonlu gir bence
Bunlar çok Kolay duruyor sağlam mıdır zahmetsız duruyor hoş
Her gün öalışırsa evde toz kıl olmaz iş görür
Her bekara lazım işten gelince temizlik çekilmiyor aga
Komik mi Phillips Ev Ürünleri bir dahakine daha komigini beklerim iyi forumlar
Hicbi sey yapamam... Cok istiyorum su robot supurgeyi
Çok iyi bakarım bı üst modelin çıktığında değiştiririm seni 🤣🤣
hiç gerek yok hayatıma giren başka bir şey için girsin mutlu olurum ben zaten
Kimse girmesin hayatıma girecek olanda duygusal değil de başka şeyler için girsin
Kirar cope atarim seni girdiginle ciktigin ayni olur
Param yok abla be derim seni hemen hooooop diye geri kışkışlarım ne yapayım
Güzel olabilir bence ama temizleme konusunda emin değilim
Gir tabi ne guzel sabahdan aksama temizletirim heryeri
Benim evime uygun değil halıdan atlamıyor bu
doğru düzgün temizleyemedigin için kullanmayıp kenara atardım
@nwosbwidheowbdna işe yaramıyor mu
yani elektrikli süpürgeyle sen kendi evini supursen daha temiz olmaz mıydı mantıken
Ben Dyson cıyım
vay be çok kaliteli ürün ortaya koymussunuz tam gaz kalite devam ediyor her zaman philps tercihimdir.
Fişini çekerim.. 🤣 daha ne olsun
Haha tatlı bir giriş olur :D