Ev & Yaşam Evinizi süpürmeye ilk hangi odadan başlıyorsunuz? dekorasyonbudur Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Ben ilk önce mutfaktan başlıyorum, peki sizce hangi odadan başlanmalı? Evinizi süpürmeye ilk hangi odadan başlıyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kendi odamdan 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Hep mutfaktan başlarım nedenini bilmiyorum ama mutfak temiz olunca sanki bütün ev temizmiş hissi oluyor bende. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yatak odasından başlayıp oturma odasında bitiriyorum. Evin şekli buna müsait ha niye oradan başlıyorum diye sorarsan süpürge o odada duruyor. 🤷♀️ 0 0 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ben en son mutfağa giderim, çöp de orada sonuçta her yer süpürülür en mutfağı süpürüp süpürgenin haznesini çöpe döker bitiririm olayı 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl mutfağın kırıntısını başka odaya taşımamak adına en son mutfak, ilk salon 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben oturma odasından başlıyorum. Sonra kapıyı kapatıyorum. gelen olursa dağınık olmasın diye 0 1 Yorumla serercet +1 yıl kız biraz mesajlaşalım mı ne yapıyorsun Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Sevgilim de derdi bana süpürge ilk mutfaktan başlar diye ne bu toz ordan mı yayılıyor eve 😳 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Peki temizliğe ilk nerden nasıl başlıyorsun @dekorasyonbudur hadi bunu bil 0 0 Yorumla
maviboncukkimdedirr Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Oturma odasından başlarım çocuk veya yatak odasıyla bitiririm 1 1 Yorumla maviboncukkimdedirr +1 yıl Valla yeni süpürge aldım bakalım nasıl çıkacak kaç gündür süpüremiyorum her yer pislik toz Yorumla
osmancanssmn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl en sona mutfagı bırakırım en ugrastıran yer oldugu ıcın 0 0 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben ayakkabı odamdan başlatıyorum 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Kendi odamdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendi odamdan
Hep mutfaktan başlarım nedenini bilmiyorum ama mutfak temiz olunca sanki bütün ev temizmiş hissi oluyor bende.
Yatak odasından başlayıp oturma odasında bitiriyorum. Evin şekli buna müsait ha niye oradan başlıyorum diye sorarsan süpürge o odada duruyor. 🤷♀️
ben en son mutfağa giderim, çöp de orada sonuçta her yer süpürülür en mutfağı süpürüp süpürgenin haznesini çöpe döker bitiririm olayı
mutfağın kırıntısını başka odaya taşımamak adına en son mutfak, ilk salon
Ben oturma odasından başlıyorum. Sonra kapıyı kapatıyorum. gelen olursa dağınık olmasın diye
kız biraz mesajlaşalım mı ne yapıyorsun
Sevgilim de derdi bana süpürge ilk mutfaktan başlar diye ne bu toz ordan mı yayılıyor eve 😳
Peki temizliğe ilk nerden nasıl başlıyorsun @dekorasyonbudur hadi bunu bil
Oturma odasından başlarım çocuk veya yatak odasıyla bitiririm
Valla yeni süpürge aldım bakalım nasıl çıkacak kaç gündür süpüremiyorum her yer pislik toz
en sona mutfagı bırakırım en ugrastıran yer oldugu ıcın
canım berden isterse ordan
Salondan başlıyorum
Salon, biri gelirse toplu olsun 😄
Evimin temizliğini başkası yapıyor
Oturma odasında başlarım
Oturma odası misafir gelir diye
ben en son mutfak :D
salondan başlıyorum
Ben ayakkabı odamdan başlatıyorum
Genelde salondan bazen mutfaktan
Süpürgeye bırakıyorum insiyatşf alıyor