Ev & Yaşam Evinizde koyu renk mobilya tercih eder misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kiri, tozu belli etmesin diye evinizde koyu renk mobilya kullanır mısınız? Evinizde koyu renk mobilya tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Simsiyah olur her yer gibime geliyor ama renk paletine bulanmış gibi renklendirmeden de duramam gibi. Bilmiyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet öyle oluyor
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benim gibi titiz biri kiri tozu saklayacak renkler tercih etmez. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel... Yorumla
MaviŞapka Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Eğer tavaniniz standart yükseklikteyse açık renk, bej, çakıl, okyanus ve füme tonların uyumu derim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru uyum önemli Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genelde açık tonları tercih ederim. Sadece yatak odam koyu renktir 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Daralırım Yorumla Ezel1995 +1 yıl Neden. O kadar mı kötü renk seçimleri Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hayır koyu kullanamıyorum Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Beyaz rengi seviyorum, köyü rengi tercih etmiyorum. 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de Yorumla Ceyhunn26 +1 yıl Koyu renkler insanı bunaltıyor bence, tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır, bu benim tercihim Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet koyu ton beni de boğuyor sanki. Yorumla Ceyhunn26 +1 yıl Beyaz olsun 5000 tl fazla olsun ☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Açık yeşil de ferahlatıcı Yorumla Ceyhunn26 +1 yıl O renkte de floresan yeşili tercihim, güzel duruyor Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Kullanmak isterim ilerideki evimde 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Boğucu durmuyor değil mi Yorumla Canselllqx +1 yıl Hayır çok hoş Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Dekorasyon işinide yaptığım için tavsiye etmem 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden öyle dedin bu işin içinde olan biri olarak Yorumla İnflames2626 +1 yıl Psikolojik etkileri oluyor Yorumla
gamiiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hayır açık olacak ferahhh missss ne o koyu tarihi mi yaşıyoruz 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cok severim cok modern geliyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tercih ederdim ama eve göre değişir 1 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ne açık ne koyu 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İkisinin ortası en güzeli Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Senin mobilya renklerini merak ediyorum Yorumla Illecebrous +1 yıl :) koyu gri Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet kullanıyoruz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl ... Yorumla
onemlibirisii Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl evet daha elegant duruyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Simsiyah olur her yer gibime geliyor ama renk paletine bulanmış gibi renklendirmeden de duramam gibi. Bilmiyorum
Evet öyle oluyor
Benim gibi titiz biri kiri tozu saklayacak renkler tercih etmez.
Ne güzel...
Eğer tavaniniz standart yükseklikteyse açık renk, bej, çakıl, okyanus ve füme tonların uyumu derim
Doğru uyum önemli
Genelde açık tonları tercih ederim. Sadece yatak odam koyu renktir
Daralırım
Neden. O kadar mı kötü renk seçimleri
Hayır koyu kullanamıyorum
Beyaz rengi seviyorum, köyü rengi tercih etmiyorum.
Ben de
Koyu renkler insanı bunaltıyor bence, tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz, herkesin görüşü düşüncesi farklıdır, bu benim tercihim
Evet koyu ton beni de boğuyor sanki.
Beyaz olsun 5000 tl fazla olsun ☺️
Katılıyorum
Açık yeşil de ferahlatıcı
O renkte de floresan yeşili tercihim, güzel duruyor
Kullanmak isterim ilerideki evimde
Boğucu durmuyor değil mi
Hayır çok hoş
Dekorasyon işinide yaptığım için tavsiye etmem
Neden öyle dedin bu işin içinde olan biri olarak
Psikolojik etkileri oluyor
Hayır açık olacak ferahhh missss ne o koyu tarihi mi yaşıyoruz