Ben markayı özellikle de Philips'in dikey süpürgesini severek kullanıyorum, sizin de düşüncelerinizi merak ettim. Ne düşünüyorsunuz?

Ben markayı özellikle de Philips'in dikey süpürgesini severek kullanıyorum, sizin de düşüncelerinizi merak ettim. Ne düşünüyorsunuz?

Philips'in hem süpürgesini hem de airfrey ni kullanıyorum her ikisinden de memnunum Yaklaşık 3 yıldan beri ne bozulma ne de beni hayal kırıklığına uğratacak herhangi bir şeyle karşılaşmadım şimdi de Philips'in büyük kahve makinesini araştırıyorum yakın zamanda da onu almaya çalışacağım inşallah😉
Bence Dyson ile karşılaştırınca kötü.
Emiş gücü belirsiz, servis hizmeti kötü, Dyson gibi değişim gerekmeyen ömürlük filtre yok.
Philips neredeyse her ürünü yapıyor ama maalesef markanın hakkını veremiyor. Ben Philips TV almıştım ama pişmanım. Şimdiki aklım olsa LG veya Samsung alırdım. Kulak üstü kulaklıkta da çok sorun yaşadım. İlgilenen olmadı. Kapı duvar..
Cevap
8Cevap
Philips'in elektirikli süpürgelerini normal buluyorum
Phillips elektronik konusunda çok tecrübeli bu süpürgeyi satın almadım fakat test etme imkanım oldu gayet başarılı bir ürün.
Bütün süpürgeleri tokatlar
kendi motorunu üretiyor. Ütü içinde rezistansları öyle. Ama dysonın ürettiği motorlar biraz farklı. Ama arçelik ve tefalden iyidir.
Kullanıyorum gayet memnunum. Kablolu süpürge gibi yüksek çekim gücüne tabi ki sahip olamıyor dik süpürgeler ama kullanım açısından rahat.
Ben gırgır kullanıyorum.
Hem squat yapıyorum hemde evi temizliyorum.
Philips benden uzak olsun. Televizyon aldık, hala zor kullanıyoruz. Herşeyi bozuluyor hemen
Çok berbat. Reklam yapmayın
Makinası var memnunum tavsiye ederim
Tavan temizliği nasıl 🤔
Philips süpürgeden anlıyor mu)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?