Çocuklu evlerde her gün elektrikli süpürge açmadan olmuyor :) Ancak çocuğu olmayanlar daha uzun süre ev süpürmeden durabiliyor. Sizin evde bu süre aralığı ne kadar?

Çocuklu evlerde her gün elektrikli süpürge açmadan olmuyor :) Ancak çocuğu olmayanlar daha uzun süre ev süpürmeden durabiliyor. Sizin evde bu süre aralığı ne kadar?

Her akşam belli bir saatte robot süpürge bütün evi süpürür sabaha hazır olması için akşam saatlerinde süpürge çalışıyor. Evde çocuk olmamasına rağmen yinede toz oluyor her gün süpürüldüğü için de fazla kirlenmiyor
Bu olduğum evde evi hergün süpürüp siliyorum limonlu sabunlu sularla sirkeyle iki gün silmezsem siyah renk toz pamukçuları oluşuyor!. Daha önce olduğum hiç bi evde böyle olmadı evle alakası var!. Taşınmayı tercih ediyorum. Ev sahibi hiç hoş değil!. Şunu farkettim hayır gelmeyen ev sahibinin evinden hayır gelmiyo!.
Cevap
14Cevap
Genelde iki güne bir çalışır gadası
Her gün
Her gün tabiiki hatta günde 2 kez oldugu oluyor bazen :D
Ortalama Ayda bir kez çalıştırılıyor. Mutfakta ikinci bir süpürgemiz de var, o da 15 günde bir çalıştırılıyor.
Bazen haftada bir bazen her gün bazen günde iki defa çocuksuz olmasına rağmen çok dağıtıyorum ben değişiyor moduma göre.
Elektrikli cuma günleri genel temizlik yaparım
Sadece çocuk değil bir de evcil hayvanınız varsa mecbur açılıyor o makine
Ortalama 3 gunde bir toz olsa da mutfak het gun
Aile evindeyim annem babam ben calisiyoruz haliyle ev hep boş misafire pek gelmez bize nadir bu yüzden haftada bir çalıştırıyoruz bazen ben bazen annem
Ben çocuklu evlerdenim. Her gün birden fazla çalıştırmam gerekiyor. Gece gündüz.
Annem haftada 3/4 açıyor. Ben kaçıyorum o ara tabi.
Kesinlikle öyle bazen günde iki defa açtığımiz zaman bile oluyor
Her gün, kedisi olunca insanın her gün çalışıyor.
Günde bir süpürürdüm kendi evimde. Aile evinde ise haftada bir
1 yaşında oğlum olduğu için her gün.
Hamile kalmadan önce 2 günde 1 şimdi haftada 1 süpürüyorum 3 aylık tehlikeli bir dönem olduğu için
Ben ne zaman evi süpürecek kadar mutluysam
Yazın 2 günde bi kışın haftada 2
Hergün robot süpürge çalışıyor.
Her gün 🥺 yeğenler misafirler sağolsun
Her gün ama dik Süpürge
Üç günde bir o da kedilerim olduğu için 😂
Haftada 2 kez...
Gün mü? Saate demek lazım
2 gayet yeterli bence
Her gün
3 günde bir
Hergün