Piyasanın ve ekonominin ne olacağı hiç belli değil. Fakat ev almak için hala beklemenin bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Sizce şu an neye yatırım yapılmalı?
#Ankaralı
Piyasanın ve ekonominin ne olacağı hiç belli değil. Fakat ev almak için hala beklemenin bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Sizce şu an neye yatırım yapılmalı?
#Ankaralı
Ne kadar hızlı mal sahibi olursan o kadar senin için karlıdır. Kimse 100.000 TL’ye aldığı şeyi satarken 100.000 TL’ye satmaz mutlaka üstüne ekler. Yani bu da demek oluyor ki ev fiyatları bekledikce her zaman artar. Yani ne kadar hızlı alırsan o kadar kardasın demektir ne kadar bekletirsen o kadar zarardasın demektir.
Teşekkür ederim 😊
Ev her zaman alınır da şu ortamda yatırım bu devletin kiracıya peşkeş çekmesi ev sahiplerini harcaması yüzünden yatırım olarak uygun değil, oturacak isen alınır
Haklısın 👍
Kiraya vermeyeyim diyorsan al dursun yoksa kiracı milleti insanı canından evinden eder. Öyle bir ortamdayiz ki devlet alacağı kat kat verginin derdinde halkın değil. İşimi çok sağlam yaparım, tahliye taahhüdü, anahtar teslim tutanağı, senet kefil ile veririm, yedi ceddini araştırırim dersen verilir yoksa başın ağrır kansız kiracılarla
Seni yıpratmışlar bu konuda sanırım 😔
Yıpranmayan kalmadı ev sahibi bu yüzden bundan sonrası çok katı kurallar olmalı herkese yazıyorum söylüyorum ki kimsenin bundan sonra canı yanmasın. Devlet bunlara çok büyük fırsatçılık tanıdı sonuç bu.
Ev kiralarını asgari ücrete yakın ya da daha fazla yapan ev sahipleri hakkında düşüncen nedir?
Piyasa ortada ayrıca ev var eder ev var etmez. Birde asgari ücret dedim ama zam konusunu asgari ücret zam rakamı diye özel madde koyulmali ki fırsatçılar 25 diye tutturup ya da devletin müdahalesi ile sorun yaşanmasin. Ben bundan sonra zammı bu şekilde özel madde yapacağım ki devlet belirlesin kimse de itiraz edemesin
Ev sahipleri aç gözlü. Devletin belirlediğini kabuk etmiyorlar.
Cevap
6Cevap
Çok zor ev almak bu devirde. Alabilirsen al tabii. Mantıklı...
Teşekkür ederim bahtı güzelim :))
Mantıklı değil
Değil. Ben gayet mutluyum
Fırsatın var ise alabilirsin ama yatırım amaçlı biraz düşündürücü
Durumu olanın alması mantıklı tabii ki. Evin kaybettireceğini sanmam.
şu an bitcoin çok kafamı karıştırıyor ya 100 bin falan atsam mı diyorum
boş ver bitcoini gel döner yiyek
Kanka döner sana feda olsun da geçen sene başında 10k atınca şu an 600k oluyormuş
Batarsa da batsın anasını satayım ne dersin mantıklı değil mi
ahaha eyvallah saolasin 😅
çok uzun vadeyi beklemeden bu yıl içerisinde tekrar gündeme oturup yükseleceğinden eminim gibi benim de aklımda vardı
Evet abi bende eminim ya hatırlıyor musun bir ara 65k dolardı
Maddi durumunuz varsa neden olmasın.
Var şükür ama ne biliyim piyasa hiç güvenilir değil.
Alıp kiralık daire gibi verseniz, zararı çıkarmak mümkün olabilir, 1 sene sonra daha iyi olacağının garantisi de yok.
En güzeli öyle yapmak. İyi bir aile bulup gözün kapalı vereceksin biraz da uygun tutacaksın kirayı hem evine bakar temiz kullanır hem mutlu olur.
Hayırlı olsun!
Teşekkürler.
1-1.5 yıl önce en iyi zamanlardi , şimdi faizler yüksek , kredi vermiyorlar yatırım için mantıklı değil
Aslında tamda imkan varsa şu an alınır.
Mantıklı
Teşekkür ederim
Hayır degil
Neden peki?
Yatırım içinse tabi ki
Altın almak daha mantıklı gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?