Bazıları dejavu olmuşsun diyebilir ama öyle değil, hakikaten yaşadım.
Siz de rüyanızda gördüğünüz yere gidince o şoku yaşadınız mı?

Bazıları dejavu olmuşsun diyebilir ama öyle değil, hakikaten yaşadım.
Siz de rüyanızda gördüğünüz yere gidince o şoku yaşadınız mı?
Bilmediğim bir yere gitmedim rüyamda hiç. Ama haberci rüyalar gördüm. Özellikle ortaokulda çok sık şekilde hep aynı gördüğüm bir rüya vardı, ne alaka ya olmaz öyle bir şey derdim uyanınca , maalesef oldu ama
Geçmiş gitmiş olsun 😥
Teşekkür
Rica ederim :)
Bu durumu bende birkaç kez yaşadım önce rüyamda görüp sonra yaşadığım veya rüyamda gidip sonra gerçek hayatta gittiğim... Gerçekten sonra çok acayip hissediyor insan kendini artık bu duruma ne diyorlar bilemiyorum...
Bodruma gitmiştim.
2020 yılında rüya görmüştüm söyle villalar vardı aşağısı deniz gibi bir yer bir yol vardı bu rüyadan bir yıl sonra bodruma gitmiştim rüyamdaki yerin hemen hemen aynısını gördüm.
Anlatamam çok farkli
Ruyada nefs vucutla gezilebilir hatta cogu zaman oyle olur ama uyandigimizda unuturuz. Bazilari hatirlanabilir, sana da denk gelmis.
Cevap
5Cevap
Hayır hiç gitmedim.. yani saçma yerler görmüştüm tabi ama hepsi bilim kurgu filminde ki gibi yerlerdi daha çok
Geçenlerde rüyamda İzmir'de geziyordum semt pazarına falan gittim resmen. Hatta rüyamda şuraya bi dokunsam acaba dokunduğumu hissedebilir miyim dedim ve hissettim gerçekten oradaydım. Astral seyahatti çok keyifliydi.
Hayır bunu yaşamadım.. ama çok güzel yerler olmuştu rüyamda gittiğim.. cennet gibi denir ya.. öyle yerler.
Evet çok sık oluyor ve o hissi tarif edemem o kadar hoşuma gidiyor ki Leyla gibi dolanıyorum sonra jsjs
Sanki bi taraf var bir kapı ben o kapıdan geçiyor gibiyim diger aleme açılan bir kapı ya aşırı güzel bir his bir duygu bayadir olmuyor
Dejavu da öyle o sık sık oluyor o da cok hoşuma gidiyor jsjsjs
Önceden duymadığım netten baktığımda öyle bir yerin varlığından haberdar olduğum oldu ama oraya gitmem pek mümkün gözükmüyor.
Bu da sayılır bence, en azından önceden bildiğiniz bir yer.
*bilmediğiniz bir yer.
Anladım ben sizi.
Ayy gittim gittim yetmedi evi de bulamadım. Arada gidiyorum artık yabancısı değilim gibi jxnxjsns
Bilmediğim yerlere gittiğim oldu rüyada 😅 ama nere olduğunu bilmiyorum tabi
yillar yillar sonra ayni ruyayi 3 kez gormustum ama ruyayi hatirlamiyorum Şu an
Hiç yaşamadım, çok acayip olurdu. 😮
Bir kere gittim sanki. d
Evet başıma geldi böyle enteresan olaylar.
Evet çok defa gittim.
Hayır hiç bunu yaşamadım dostum
Gittiğim oldu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?