Hayatta, hangi zamanlarda kaygı ve huzursuzluk yoğun olur?

Hayatta, hangi zamanlarda kaygı ve huzursuzluk yoğun olur?
Yalan dolan işler çevirdiğinde ya da birtakım olumsuz durumlara neden olduğunda hissedebilir. Bunun dışında sevdiği değer verdiği insanların başları dertteyse eğer diken üstünde olabilir.
Güvende hissetmediği zamanlarda ya da stresli anlarda kendini fazlasıyla diken üstünde hissedebilir insan. Kötü bir haber alma kaygısı ya da ortada bir belirsizlik varsa bunlar da kötü hissetmenin ve diken üstünde olmana bir sonucu olabilir.
Birçok detayı var ama aklıma geleni söyleyeyim , birine bişey gösterirken telefonumda, elimden alıp diğer fotolara da bakıyor ya hani resmen diken üzerinde oluyorum ya versene ne bakıyon 😂
1 suç işlediyse
2 vicdanı rahatsız ise yaptıklarından
3 sorumlulukları gündelik hayatı sürekli erteliyor ise
4 bunların hiç biri yok ise psikolojik bir sorun olma ihtimali Yüksek.
Cevap
5Cevap
Bence stresli olduğu zaman ya da kaybedeceği zaman olabilir. .
Kesinlikle.
Vicdanı rahatsızsa başını yastığa bile koyamaz insan. Hastane ya da adliye koridorlarina da Allah kimseyi düşürmesin..
Bir yakınım ameliyata alınınca yaşıyorum o duyguyu. Zaman duruyor kaygım ve korkum üst seviyeye çıkıyor
Gerçekten en zor anlar, yaşandı 😥
Öhm öhm bişeyin olmasını bekliyorsun diken üstündeyimdir. Birde telefonumu başkasına verince 🥲
Of evet ya benim elimde başkasının telefonu varsa ondan göz onayı almadan ileri geri gitmem jdmdksmkd
Kesinlikle :D
Bir işin sonu bilinmediğinde, hele ki uzunca bir süreçse bu yer bitirir insanı.
Karşıdaki kişiye yalan söylerken , her an açığa çıkıcakmış gibi hiss eder.
Kesinlikle.
Psikolojisi zaten az buçuk bile bozuksa her şeye yeter bence devamlı kaygı halinde ve stresli hisseder kendini...
Sevilmediği bi ortama giderse diken üstünde hisseder
Kendi mantığına uymayan, ona doğru gelmeyen, vicdanen rahatsiz hissettigi bir şeyi yapmak zorunda kalirsa ve güvenli hissetmediği yer ile zamanda.
Sürekli değişime zorlandığı durumlarda
Yalan söylediğinde
Gizli saklı iş çevirdiğinde
Hatası olduğunda
Kötü bir durum yaşadığında
yalan söylediğin de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?