Ev & Yaşam Sofra bezi kullanma alışkanlığınız var mı? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Olmadan rahatsız oluyorum...Masada ya da yerde fark etmiyor o bez serilecek... Sofra bezi kullanma alışkanlığınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yerine göre kullanırım 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Brnce bu bir kültürel miras galiba. Ben ve çevremdeki insanlar da hep böyledir. O sofra bezi serilecek mutlaka. 🥳 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Masada örtü yerde sofra bezi kullanıyoruz genelde ama olmaması beni rahatsız etmez 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Masa örtüsü kullanırımda sofra bezi mazide kaldı. En son gece konduda yerde yerken kullanıyordum şimdi full masa örtüsü kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Maviay__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sofra bezi olmadan yemek yiyemem midem bulanıyor. Yerdeki kil tüy hep yapışır yoksa 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sofra bezi unutulsa bile gazete imdada yetişir.. bu bir piknik kültürü.. 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Aynen o sofra bezi yiyeceğin altına serilecek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yerine göre kullanırım
Brnce bu bir kültürel miras galiba. Ben ve çevremdeki insanlar da hep böyledir. O sofra bezi serilecek mutlaka. 🥳
Masada örtü yerde sofra bezi kullanıyoruz genelde ama olmaması beni rahatsız etmez
Masa örtüsü kullanırımda sofra bezi mazide kaldı. En son gece konduda yerde yerken kullanıyordum şimdi full masa örtüsü kullanıyorum.
Sofra bezi olmadan yemek yiyemem midem bulanıyor. Yerdeki kil tüy hep yapışır yoksa
Sofra bezi unutulsa bile gazete imdada yetişir.. bu bir piknik kültürü..
Hayır hiç yok maalesef tatlı aslında
Aynen o sofra bezi yiyeceğin altına serilecek
Evet
Evettt