Evin laminantını çizmişler 2 kapı kırmıslar. Banyo kapısını yıkadıgı için kapı kabarmış. Mutfak dolaplarını kabartmışlar. Evi havalandırmadıklrı için rutubet olmuş. Kürt 4 cocuklu birr aileye vermis babam. Böyle insanlara veirlir mi yaaa deliricem. Evden cıkartamıyoruz da. Daha 3 ayda bunu yaptılar sözleşmenin bitmesine 7 ay var. Evin @исмаил yanağından öpim ya
Yav ne boş yaptın bende kürdüm gayette okumuş kültürlü bilgili bir aileyiz bir aile size böyle yaptı diye niye bu kadar atarlaniyorsun sizin yaptığınız ırkçılığı tüm Türkler yapmış diyor muyuz biz
Bende 3tane çocuk yaptım. Senin gibi insanı ırkına kökenine gore yargılamayacak kadar eğitimli 3cocuk büyüttüm. Benim 12yaşında kızım bile görse anne bırak bu cahilli Türk ve Kürt kardeş der. Sen düşün. Kendini eğit milletin aile planlaması seni ilgilendirmez. Vermeseydin evi ya da baştan uyarsaydın. Sonradan görme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanunane 10 sene cıakramazsın evde sımdıden resımlerı cek ıspat olsun
Kürt diye niye bastırıyorsun. Kurtler pis mi demek istiyorsun
Evet görgüsüz köylünün tekiler. 4 tane çocuk yapmış. Ama sunta kapının yıkanmaması gerektigini bilmiyor. Cahil kocasıyla hoplaşıcana okusaymış
Yav ne boş yaptın bende kürdüm gayette okumuş kültürlü bilgili bir aileyiz bir aile size böyle yaptı diye niye bu kadar atarlaniyorsun sizin yaptığınız ırkçılığı tüm Türkler yapmış diyor muyuz biz
Bende 3tane çocuk yaptım. Senin gibi insanı ırkına kökenine gore yargılamayacak kadar eğitimli 3cocuk büyüttüm. Benim 12yaşında kızım bile görse anne bırak bu cahilli Türk ve Kürt kardeş der. Sen düşün. Kendini eğit milletin aile planlaması seni ilgilendirmez. Vermeseydin evi ya da baştan uyarsaydın. Sonradan görme
Üç kuruşluk malınanzarar geldi diye dünyayı ateşe vercen mk. Görgüsüzü
Bize ne bundan
Kiracilarin cogu oyle maalesef
Mahkeme verin