Ev & Yaşam Kaç gün sonra pijama kıyafet kirli sepete atılmalı sizce? liilit Takip Et Xper 5 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Hijyeniğim ama daha da fazla tamamiyle hijyenik olmak istiyorum merak ediyorum sizce kaç gün sonra giydiğimiz pijama kıyafet kirli sepetine atılmalı. Güncellemeler+1 yıl 2 gün çok değil mi her 2 günde kıyafet değiştirirsek dolap kalmıcak😂 Kaç gün sonra pijama kıyafet kirli sepete atılmalı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. o gün değişmeli 0 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Ben genelde temiz kullandigim icin1 hafta falan degistrimiorm altlari ama ustleri degistiriyorm 2 gun max 0 4 Yorumla liilit +1 yıl Hımm Yorumla xnsksjnd +1 yıl Pijama dedign ne bu arada ben evde esofman alti ve tshirt takiliorm da, pijamam yok :d Yorumla liilit +1 yıl Hm benimde mavi esortman mavi sweetim var eheheh Yorumla xnsksjnd +1 yıl Regl donemi bu gecersiz fjdj esofman alti 1 gun dayanmiyo😝 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hafta 2 nevresimlerimi değiştiririm bu yüzden en az 2 takım değişirim haftada pijamaları. yazın her gün nerdeyse 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. Yatmadan yatmaya giyiyorum en fazla 7 saat kaliyor uzerimde bir hafta bile giyebilirm ama 3 gun de sepete atılsın o temizlik hissi çok güzel 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tüm gün üstünde olan ne olursa olsun o gün değişmeli 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişiden kişiye değişir, bazıları geceleri asla terlemez bazıları terler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben 2 gunde 1 degısıyom dısarı cıktıysam o gun o gun degısıyom 0 2 Yorumla liilit +1 yıl Çok değilmi 2 gün sonra kıyafet atarsam sepetime dolap kalmıcsk cıplak kalcam ben😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl kaç takımın var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıyafetlerimi kokluyorum öyle atıyorum kirli sepetine bazen günde bazende 2 günde değiştiriyorum 0 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Daha da hijyenik olmak istiyorsan her gün 0 0 Yorumla
Xalid15 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 3 4 gün Normal en fazla ama en fazla 1 hafda 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl 2 gün yeterli 0 1 Yorumla liilit +1 yıl Hımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
o gün değişmeli
Ben genelde temiz kullandigim icin1 hafta falan degistrimiorm altlari ama ustleri degistiriyorm 2 gun max
Hımm
Pijama dedign ne bu arada ben evde esofman alti ve tshirt takiliorm da, pijamam yok :d
Hm benimde mavi esortman mavi sweetim var eheheh
Regl donemi bu gecersiz fjdj esofman alti 1 gun dayanmiyo😝
hafta 2 nevresimlerimi değiştiririm bu yüzden en az 2 takım değişirim haftada pijamaları. yazın her gün nerdeyse
Yatmadan yatmaya giyiyorum en fazla 7 saat kaliyor uzerimde bir hafta bile giyebilirm ama 3 gun de sepete atılsın o temizlik hissi çok güzel
Tüm gün üstünde olan ne olursa olsun o gün değişmeli
Kişiden kişiye değişir, bazıları geceleri asla terlemez bazıları terler
ben 2 gunde 1 degısıyom dısarı cıktıysam o gun o gun degısıyom
Çok değilmi 2 gün sonra kıyafet atarsam sepetime dolap kalmıcsk cıplak kalcam ben😂
nasıl kaç takımın var
Kıyafetlerimi kokluyorum öyle atıyorum kirli sepetine bazen günde bazende 2 günde değiştiriyorum
Daha da hijyenik olmak istiyorsan her gün
3 4 gün Normal en fazla ama en fazla 1 hafda
3 4 gün en fazlaaaaaa
1 hafta giyiyorum ben
10 günde bi değiştiriyom ben
2 gün yeterli
Hımm
Haftada 1
Bence gününde atılımalı
1 hafta
2 en fazla 3 gun
Ayda 1