Çok değer verdiğiniz birtakım şeyler için, uyumayıp başında beklediğiniz ve sabahladığınız oldu mu?

Çok değer verdiğiniz birtakım şeyler için, uyumayıp başında beklediğiniz ve sabahladığınız oldu mu?
Bu birçok farklı sebepten dolayı yaşanmış bir süreç Benim için özel ile gençlik yıllarımda okul ve askerlik için bunları Yaşadım ve son zamanlarda da babam için Bayağı bir uykusuz kaldım
Eski sevgilim için sabahlamiştim. Telefonu ısrarla kapattirmadi sonra ne oldu ben konuşurken uyuyakaldı..
Hiç kimse için uykusuz kalmaya değmez" o günden sonra atasözüm oldu bu 😅
Muhteşem bir söz gerçekten 😅😊🙌
Oldu oldu da pek iyi hatırladığım bir gün değildi
Cevap
8Cevap
Ben genelde zaten uyku sorunu çektiğim için neden olmadan sabahlarım
Barış kardeşim, sağlığın için son derece gerekli şeyleri ihmal ediyorsun. Bir abin olarak senin iyiliğini isterim, öncelikle fazladan kafein içeren içeceklerden uzak durman lazım. Sağlığın için gece saatlerinde uyuman gerek, kendine dikkat et. Çünkü sen bizim Barış kardeşimizsin 😊
Teşekkür ederim abi saolasın düzelir inşallah :) 🙏
Sen de sağol kardeşim 😊🙏
Heyecandan kıvrandıracak durumlarda zorlana zorlana uyumaya çalışırım, geçerliyse tabii eğer bu 😃😂😂
YouTube da takılıyor um oyun derken sabahliyorum işte 😅 birde Instagram da hep paylaşım işlerim oldu
Bir ara sabah 5 e kadar uyumamışım tam uyuyayım dedim yarım saat sonra babam mehmet kalk tarlaya dedi Allahım o gün bayılacaktım.
Sanırım soruyu biraz yanlış okumuşum 🤣.
Universiteydeyken sınavlar için sabahlıyordum çok zordu.
Eyvallah🙂
O kadar saçma şeyler için sabahladığım olduki , film izlemek gibi😂😬
Değil mi ya 😂 Ben de bilgisayarda deli gibi oyun oynarken 🤦🏻♂️😅
Oyunlarım içindi. Sevdiklerim ve hoş sohbetleri için. Artık uyuyoruz.
Ben sabahlamadım ben uyurum hep 😂 ama sabah namazına kalktım
Bu ara gundem ve isle alakali seyler birlesince dengemi kaybettim diyebilirim. Uykum var ancak uyuyamiyorum ilginc sekilde.
Sevdiklerim için sabahladığım oldu ya da yoğun bir günün ardında kendime vakit ayırmak için
Okul zamanı olmuştu o kadar 😆
He bide EKG mi ne çekişefekti sabaha kadar uyanık kalmam gerekiyordu o yoksa hiç kalmadım inşallah da kalmam kötü ya
Eyvallah reyiz
Meditasyon seansım icn
Sınav için..
Sevdiğimiz için
Değmeyenler için
İş güç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?