Tanıdığım ve çok sevdiğim bir ablamın kızı bende kalıyor yaşı da küçük. 15 yaşında. Okul mesafesi benim evden daha yakın. Sabahları onun için iyi oluyor. Neyse çoraplarımı kullanıyordu bende bir şey demiyordum ama çoraplarımın çoğu kayıp ve nerede çıkarsa orada kakıyordu. Eksilince uyardım. Evde kalemlerim vardı onlarda eksilmiş az öncede kaleme ihtiyacım vardı bulamadım onun çantasındaki çıktı. Kötü niyetli biri değil belki ihtiyacı vardır gerekirse bende alırım ona ama izinsiz almasından rahatsızım. Ben kötü mü düşünüyorum acaba? Rahatsız olduğum için kendimden rahatsız oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç sevmediğim bir hareket en sevdiğim insan bile olsa bi izin almasını isterim benim bir şeyimi kullanmadan önce bu bir nezaket kuralıdır da zaten.
Daha liseye bile yeni başlamış, seni sahiplenmiş belli ki seviyorda. Önemsemiyordur bu davranışının yanlış olduğunu ona kibarca bildir. tekrar tekrar anlat.
Bazı konularda 4-5 kez kibarca uyardım artık kibarca uyardığımda bile suratı asılıyor
İhtiyaçlarını giderebiliyor mu? Parası var mı? Ailesinden onun ihtiyaclari icin bir miktar para iste, şey de okul icin bir seyler alcakmis vs vs. Kizla da anlas. Kalem falan al. Abla olarak gordugu cok belli seni. Ben olsam cok onemsemezdim bu durumu.
Bir de şu var ; sen onun karakterini düzeltemezsin. Senden cok etkilenir. örnek alır seni. Ama ailesine benzer
Yok yok ben alırım ona bende onu kardeşim gibi görüyorum ama ben kişilik olarak umursamamak nezaketen sorulmaması önemsememek gibi davranışlara haz edemiyorum. Uyarırsam kırılabilir ben yarın ona kalem alayım Allah’ın izniyle. Maddi somut şeyler önemli değil kalemdir yenisi alınır vs. Sadece haber vermemesine takıldım biraz. Açmam konusunu ben alınca da anlar sanırım
Evet örnek alıyor doğru diyorsun bana diyor seni örnek alıyorum diye
Yapman gerekeni biliyorsun, olgun ve akıllı birisin. Aldıklarını ona benimset. Değer versin eşyalarına, büyük bir ödev ver zor olsun ondan sonra aldıklarını hediye et. Zor bir ödev olsun bu ki degerini bilsin. Ben bunu hediye de olsa alabilmek için şunu şunu yaptım kaybedemem bunu sahip cikmaliyim desin.
İnsan kolayca elde ettigi seyleri umursamaz. Umursat ona. Benden cok iyi baba olurmus shdhd
İyiliğe teşvik ettiğin için teşekkür ederim. Allah seni mükafatlandırsın. Ben pek ödevden anlamam iyi davransam yeter. Bende zor dönemden geçiyorum ve sinirlerim bozuk biraz. Ama ne olursa olsun iyi davranmaktan vazgeçmemeliyiz. Çok sağol 🙏
Tanrıyla aram yok. Askerdeyim diye boş yapıyorum. Sag olasın
Dilerim en kısa zamanda olur.. 🤲😊 rica ederim
İzin istemelisin diyip uyar.