Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bı kaç ay öncede ikiz bebek kürtaj oldum düşük yaptım çok zor şeyler yaşadım 🙁 evlendigim çocuğum olduğu sndan beri geçici görme kaybı oluyor bende neyim var bilmiyorum eşim calisiyor ama sogorta olmadığı için hastaneye gitmiyorum emardan korkuyorum gözümde problem yok ama sitresten olur mu bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
abla bence bosan. oyle birinden sana hayir gelmez. aldatmis bide. annen baban sana sahip cikan insanlarsa yanlarina gidersin. daha gencmissin zaten. adam gibi birini rahat rahat bulursun. seni uzen insanlara tahammul etmek zorunda degilsin.
Üç çocukla istemez kimse beni gerçi benim ailem çocuklarıma çok düşkün ama bı taraftanda bı düzen kurdm kendime bozmak istemediğim için bide çocuğun hastane git gel ailem uzakta hastane burada nefroloji başka yer bakmıyor çok zor 🙁ama öyle asagliliyor ki beni sanki eşi değilim düşmanıyim
abla gece uyurken elinde yastikla basina dikil gerisini halledersin boyle durgunlasana kadar kaldirma yastigi. boyle adama katlanilmaz. seni asagilamaya calisirsa da cevabını ver vuracak degil ya. vurursa da sende ona vur. saldir. bosanmak icin neden cikar. katlanma oyle birine gercekten bak. evlenmeden once de boyle miydi yoksa evlenince mi boyle oldu
Zaten vuruyor arada bana bende bağırıyorum çok konuşuyorum hatta polise bile şikayet ediyorum kaçıp gidiyor evden sonra dayanilcak gibi değil evlenmeden çok sevdik birbirimizi ama evlenince çok değişti ya iyi yönleri de var ama bı bakıyorsun çok iyi bı bakıyorsun çok kötü birine dönüşüyor
sana vurdugundan annenin babanin haberi yok mu varsa elin adaminin sana vurmasini nasil kabullenebiliyorlar. bazi insanlar gercek yuzunu sonradan gosteriyor. herseyden hemen sıkılıyorlar. sana vurdugu ve aldattigi halde iyi yonlerinin de pek bi onemi kalmıyor aslinda abla. iyi yönleri onemli degil boyle bi durumda.
Çok haklısın kimsenin haberi yok işi hep şakasına vuruyoruz ama her şey çok ciddi ben sadede çocukları için savaşan bir anneyim ama artık tükendim bende o guc o cesaret olsa bir dakka durmam mutlu olmak hizurlu olmak herşeyden önemli önce sağlık
o gucu neden bulamiyorsun ki yani seni engelleyen cocuklarindan baska bi durum mu var ara anneni babani herseyi ciddi ciddi soyle bu adam de boyle bi seref yoksunu ben bıktım artik bosanmak istiyorum de gercekten bak yardim ederler sana durma o adamin yaninda daha fazla. birak ne kadar kari kiz pesinde kosarsa kossun sen cocuklarinla ilgilen gencsin daha birilerini seversin onlar seni sever cocuklarini sever herkes bu adam gibi karaktersiz degil
çocuğunuzun böbrek hastası olma sebebi böbrek reflusu mu?
Yok ikiz olduğu için doğuştan bobreksiz doğdu biri yarım dogeri hiç yok doğduğundan beri ilaç kullaniyorim saatli 4 tane 2 ayda bir kontrole gidiyoruz şu an bir yaşında bakalım ne olur ilerde
Tek böbreklide insanlar sorunsuz yaşamına devam edebiliyor fakat çocuğunuzun tek böbreğide yarım o yüzden biraz problemli ama dikkat ederseniz bir şey olacağını düşünmüyorum Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum
Evet elimden geleninde fazlasını yapıyorum inanın dışardan bakınca hicbirseyi yok gibi ama öyle değil işte Allah öyle yarattı vardır herşeyde bir hayır her şey imtihan imtihanı geçersek ne mutlu bana Çok sağolun Allah razı olsun ❤️
o yüzden evlenmeyi düşünmüyorum
Sakin evlenme boş ver çok pişmanım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!