Ben 5 yıldır yani askerden geldiğimden beri tek başına yaşıyorum ilk birkaç ay zorluk çekebiliyorsun hem mental olarak hem yalnızlığa alışma sürecin falan fakat bunu anlattığın zaman inan her şey çok güzel devam ediyor ben yalnız yaşadığım için mutluyum ve ayrı eve çıkarken kedi almıştım kızımda 5. yaşına girecek : ))
11 Yorumla- +1 yıl
oy yerim onu
En İyi Cevaplar
- Ev & Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılDönem dönem tek yaşamanın da zorlukları olur elbette. Şu hayatta tamamen kolay ve sorunsuz geçen hiçbir şey yok.
Yalnızlıkta insanların en muzdarip olduğu konular ekonomik sebepler ve sürekli yalnız kalıyor olmak. Ekonomik olarak sıkıntı yaşamıyorsan yalnızlık biraz sıkıntı olur ama o da bu düzene alışana kadar. Kendi düzenini oturttuktan sonra yalnızlığa da alışacaksın kalabalığa girdiğinde kendi evini özleyeceksin.
Kendini çok yalnız hissettiğin dönemlerde kedinle birbirinize destek çıkarak, biraz arkadaşlarından ve ailenden de destek alarak zorlu süreçleri atlatabileceğini düşünüyorum.
Ne kadar zor olursa olsun insanın kendi hayatını kurması açısından ayrı eve çıkmak çol güzel bir adım tebrik ederim.11 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim, darisi isteyenlerin basina
+1 yılUzaktan her şey mükemmel görünüyor ama elbette değil. Uzun süre yalnız kalan insan psikolojisini yitirir. Canlı örnekleri mevcut çevremde. Bir kedi de olabilir kuş da. Nefes alsın yeter gerçekten, en azından konuşabileceğin bir şey olmalı yanında
10 Yorumla
Kedicik varsa tamamdır
119 Yorumla- +1 yıl
ben isteyken de o yalniz kalacak😅
- +1 yıl
bu ambulansta pek mumkun gibi gozukmuyor😂
- +1 yıl
bi de is ogrettik mi tamam
- +1 yıl
yok benimki kiyamaz bana
- +1 yıl
disi
- +1 yıl
tekir olsaydi basa cikmasi zor olurdu, cinsler oyle degil
- +1 yıl
attim nazar degirmeyelim lutfen😅
- +1 yıl
ricalar, afiyet olsun😅
- +1 yıl
iki deli bi araya gelmemeliydikkkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılZordur herhalde. Duvarlarla konuşmak falan insana koyar.
20 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılParan varsa her şey çok kolay gadası
10 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 8,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTek yaşamak sevgi anlamında zor ama parasal anlamda eğer para varsa yaşlanır bence.. ama insan her gün eşiyle uyanmak isterdi.
10 Yorumla Disiplinli ol kuralların olsun
Evini temiz tut
Duygusal bozukluklar yaşarsan evine yansıtma hep mutlu kal
Güvenmediği sevmediğin hoşlanmadığın kimseyi evine alma
Yemek yapmaktan ya da mutfağını temizlemekten geri durma
Kiranı faturalarını zamanında ödemek için planın olsun zamanı gelince bakarız deme
İyi bir yatağın olsun
11 Yorumla
+1 yılYataktan kalkamayacak şiddette rahatsızlandığında biraz sorun olabiliyor. Şahsen öyle bir günde tuvalete askerliğimden kalma sürünme eğitimimi talim etme fırsatım olmuştu.
12 Yorumla- +1 yıl
bi egitim almadim ama ben de iyi surunurum hahdhhhdhwhehwheh
- +1 yıl
Türkiyede yaşayıp bunu bilmemek olanaksız zaten doğru :D
Yalnızlık insan için büyük nimettir ben anlamıyorum şu sürekli etrafında yörüngesinde insan isteyen kafaları.
16 Yorumla- +1 yıl
genis bi ailede buyudum haliyle aileme de duskunum ilk defa onlardan ayri kalicam yoksa ben de insancil biri degilim boyle bi yasanmisliktan cikip ayri eve cikmak ilk etapta zor olur diye dusunuyorum yalnizlik acisindan
- +1 yıl
oyle olacak muhtemelen🙃
- +1 yıl
alistiktan sonra ben de yalnizligi sevicem biliyorum zaten😅
2 senedir yalnız yaşıyorum ve gayet mutluyum. Maddi olarak ayaklarının üzerinde durabiliyorsan hiç zorlanmazsın emin ol
11 Yorumla- +1 yıl
maddi acidan bir sikinti yasayacagimi sanmiyorum
+1 yılyalnızlık Allah'a mahsus bir şey ölsen kalsan (ki bende yalnızım) duyan gören olmaz hasta oluncada öyle duvar konuşmuyor dertlerimi bölüşmüyorbenimde köpeğim iyi ki var annesin fare kılıklı oğluşu
20 YorumlaSanırım en sorunlusu maddiyat olacaktır umarım keyifle yaşar zorluk görmezsinn.
12 Yorumla- +1 yıl
unarimm
- +1 yıl
umarim*
Eğer evine gidip gelecek bir sosyal çevren varsa evin idaresi dışında bir zorluğu yok. Çok uzun yıllardır tek yaşıyorum. Pandemi döneminde bir süre ailemin yanına gittim, tek yaşamanın ne kadar konforlu olduğunu bir kere daha görmüş oldum.
10 Yorumla
+1 yılZor ama bir o kadarda keyiflidir. Alışsan vazgeçemezsin.
00 Yorumla
+1 yılSosyal briş çevren varsa içine kapanmıyacaksan zor değil düzenli bir rutin kur çamasır mutfak yemizlik var bunlar halley yete r
10 YorumlaZor ama zevkli de bence. En büyük zorluğu evde ses olmaması ve her işi kendin yapman
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli. Üniv sonda ben de kalmıştım, çekemedim kimseyi. En iyisi
10 Yorumla
+1 yılEvet zordur temizliği bulaşığı yemesi içmesi ev kira iş güç derken
10 YorumlaYanlizlik daha iyi bence kafan rahat olur hee illaki insan ev icinde birini arıyor
10 YorumlaMaddi sıkıntı yoksa sorun olmaz pek ama sıkılırsın tek
10 YorumlaYalnızlık kolay çözülür ya dert etme. sevgili yaparsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki zorlukları var ama aşılamıycak zorluklar degil herşeyden önce kendi düzenin olucak bence sevinmelisin bu senin hayatın senin kararların
10 YorumlaBende tek yaşıyorum ve alıştım aslında çom iyi böyle. Kedilerimde var hiç sıkılmıyorsun. Öneririm
014 Yorumla- +1 yıl
tekim zaten su an
- +1 yıl
yasit degiliz ben yarin 25 oluyorum
- +1 yıl
yarin kutla
- +1 yıl
acelesi yok😅
- +1 yıl
tesekkur ediyorum
- +1 yıl
bi tane kedim var👍🏻iletiyorum
+1 yılYalnızlığa takılma bi zaman sonra alışıyorsun kafan çok rahat oluyor. Şimdiden kendini şartlandırma
10 YorumlaÇok uzun zamandır yalnız yaşıyorum evimde farklı biri kaldığında huzursuz hissediyorum 😅
10 YorumlaTemizsenn hic bi sorun olmazz 😅
11 Yorumla- +1 yıl
temizin de bir tık üstü diyelim😅
Her haltı sen yapıyon haliyle zor
11 Yorumla- +1 yıl
o sorun degil aile evinde de yapiyoduk zaten..
geceleri korkar mısın
11 Yorumla- +1 yıl
korkmam herhalde
Çok zor geçme , kedi varsa tabi bilemem. Manita yap manitanla geç. Tek başına korkarsın bana da oldu
10 Yorumla
+1 yılEvet en çok erkekler cevap veriyor.. Allah allah niye acaba 🤔
10 YorumlaYanlış anlama ama yalnız yaşamak insanı bozuyor. Birçok arkadaşımda bunu gördüm. Yalnız yaşamaya başlayınca birkaç yıl sonra başka bir insana dönüştüğünü gördüm.
00 Yorumla
+1 yılAksine kolay ve keyifli..
10 Yorumlazorluklarıda vardır ama güzeldir
10 YorumlaAylık gelirin 50 bin üzeri ise zor değil
10 YorumlaFinansal durumun uygun ise gayet güzel
10 YorumlaBir zorluğu yok harika bisi
10 YorumlaBenimde ilerde vaziyet onu gosteriyo
10 Yorumla
+1 yılyemek işi çok zor yalnızlık problem değilde
10 Yorumla
+1 yılKeşke yalnız yaşasam
10 YorumlaZorlukları vardı elbet
11 Yorumla
+1 yılHic b8r zorluğu yok cok rahat
10 Yorumla
+1 yıltemizlik yemek harici zor bişey yok:)
10 YorumlaHiç bir zorluğu yok kafan rahat misss
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi durumunla alakalı tamamen.
20 Yorumla
+1 yılRahat edersin bence.
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla zor yanı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistanbuldaysan, iyi gelir lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçim sıkıntısı sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçme o zaman. Tek yaşamaya geçmeye karar vermiş bir de gelmiş burada show yapıyor 😂
015 Yorumla- +1 yıl
atandim mecburum?:d keske bu kadar art niyetli ve kiskanc olmasaniz
Cevap sahibi+1 yılNeyini kıskanıyorum pardon da 😂 kıskansam ben de tek yaşamak isterim
Cevap sahibi+1 yılTamam bilerek yazmışsın ailenden uzak yeri. Demek ki tek yaşamaya hazırsın diye düşünüyorum. Burada acındırma kendini nasıl tek yaşayacağım diye
- +1 yıl
soru sorup fikir danisiyorum sitenin amaclarina uygun olarak, show yapti oluyorum bu dediklerini nasil yorumlamam gerekiyor baska?:d
Cevap sahibi+1 yılÇünkü show derler buna. Kendi rızan ile tek yaşamak isteyip de sonrasında da nasıl yaşayacağım diyorsun. Yaşama o zaman? Sen orayı bilerek yazdın ki atandın. Yani tek yaşamaya hazırsın demek ki
- +1 yıl
uzak veya yakin mesele o degil alisilmisliklarin disina cikiyosun insaniz sonucta, soru sorup fikir danismayacaksam burada isim ne? fesatsin
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı öğren önce.. Sanki milletin fikrini aldın da orayı yazarken şimdi fikir alıyorsun. Demek ki tek yasayabileceksin ki yazmışsın. Çoktan kararını vermişsin. Burada yaşayabilir miyim ki ayaklarına girme. Yaşama o zaman? Atanma. Baska işte çalış o kadar korkuyorsan
- +1 yıl
ya sen sikintili misin arkadasim? korkuyorum veya yapamam diye bi sey diyen mi var? yalniz yasayan arkadaslara fikir danisiyorum show yapti oluyorumWHEHWHDHWHDHWHDHWHEHWH hayret bi sey gercektenAHDHWHDHWHDHWHEHWHDHWHEH klavye basinda millete fesatlik sergileyip nefret kusacagina biraz kendini gelistir belki bir seyler basarirsin falan
Cevap sahibi+1 yılAy ay ay küçümsermiş de. Sen ne biliyorsun benim ne başarıp başaramadığımı😂 en azından kendimi acındırmıyorum senin gibi
Cevap sahibi+1 yılFesatlıga bu kadar taktigina göre fesatlıkla bir derdin var sanırım. 😂
Cevap sahibi+1 yılEv işlerinin yükü omzuna binecek tek yaşayınca ama yaparsın yani alıştıkça kolay gelir ayrıca
- +1 yıl
acindirmak? AHSHWHDHWHHEWHEHWDHWHEH ya sence benim kendimi acindirma gibi bi seye ihtiyacim mi var? hedefime ulasmisim hayallerimi bir bir gerceklestiriyorum ne acindirmasindan bahsediyosun sen:d
Cevap sahibi+1 yılTamam. Tek yaşamanın zorluğu yorgun olduğunda bile ev işi yapmak zorunda olmak olacak bunu bil!!! Ama alışırsın ve zamanla daha güçlü olursun hayata karşı. Kötü kişilere dikkat et. Tek olmandan faydalanıp canını yakmasınlar. Başında ailesi yok diye psikolojini bozmasınar, fırsat verme
- +1 yıl
bunlarin hepsinin bilincindeyim
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻
+1 yılBenim için yok ama kendine biraz zaman tanımalısın
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılzor ama çok keyifli
10 Yorumla
+1 yılHiçbir zorluğu yok
10 Yorumla
+1 yılZorluk yasamadim
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
10 Yorumla Bence guzeldir ya
10 YorumlaO kadar da zor değil
10 Yorumla
+1 yılÇok zor 😏😏
10 Yorumla
+1 yılHiçte bile
10 YorumlaÇok zor hele ilk zamanlar evde durmak istemiyosun
10 Yorumla
+1 yılZordur
10 Yorumla
+1 yılZor rvet