Ev & Yaşam Evinizin dekorasyonunu beğeniyor musunuz? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Tam olarak istediğim gibi değil o yüzden memnun olduğumu söyleyemeyeceğim... Ya siz? Evinizin dekorasyonunu beğeniyor musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum kendi evim olunca beğenirim elbette 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Beğeniyorum ama tam olarak istediğim gibi değil daha farklı hayallerim var umarım gerçekleştirebilirim zamanla. 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çok beğeniyorum. Odamı baştan sona ben dizayn ettim zaten. Diğer kısımları da ablam, annem, ben beraber dekore ettik. 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evimin her yeri full ağaç dekorasyonu çok beğeniyorum ben 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Koltuklarim 10 yıllık onlari değişsem şahane olur yinede şükür tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende beğenmiyorum yaa ilk başta güzel gelmişti de son zamanlarda çok sıktı ve kullanışsız gelmeye başladı gözüme 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ikea ile bi şeyler yapıyorum.. Olacak gibi. Yani bilemedim.. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet beğeniyorum ama eksikleri vardır tabiiki 0 0 Yorumla
venividiamavi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Odamı beğeniyorum ama evi beğenmiyorum 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Değilim sıkıldım ve değiştirmek istiyorum artık. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl eksikler var yüzde yüz memnun değilim 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kendi tarzıma göre değil o yüzden hayır 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 170 metre kare olsa yapardık bir şeyler. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Ev benim değil zaten yıkılacak bakmiyoruz hiç 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. beğeniyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. evet gayet güzel 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. İdare eder. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben beğenmiyorum kendi evim olunca beğenirim elbette
Beğeniyorum ama tam olarak istediğim gibi değil daha farklı hayallerim var umarım gerçekleştirebilirim zamanla.
Çok beğeniyorum. Odamı baştan sona ben dizayn ettim zaten. Diğer kısımları da ablam, annem, ben beraber dekore ettik.
Evimin her yeri full ağaç dekorasyonu çok beğeniyorum ben
Koltuklarim 10 yıllık onlari değişsem şahane olur yinede şükür tabi
Bende beğenmiyorum yaa ilk başta güzel gelmişti de son zamanlarda çok sıktı ve kullanışsız gelmeye başladı gözüme
Ikea ile bi şeyler yapıyorum.. Olacak gibi. Yani bilemedim..
Evet beğeniyorum ama eksikleri vardır tabiiki
Güzel soft minimal az eşya Loft daire deniz manzarası yetiyor
Odamı beğeniyorum ama evi beğenmiyorum
Minimalistim esya sevmem
Değilim sıkıldım ve değiştirmek istiyorum artık.
eksikler var yüzde yüz memnun değilim
Çok beğeniyorum. Sade ve şık.
Kendi tarzıma göre değil o yüzden hayır
170 metre kare olsa yapardık bir şeyler.
Yok hayır beğenmiyorum
Ev benim değil zaten yıkılacak bakmiyoruz hiç
Tâbikiii
beğeniyorum
İyidir ya
Yazı bekliyorum
Hayır
evet gayet güzel
Evet beğeniyorum
İdare eder.
Hayır ya
evettt