Selam 🎄🎊
Pijama terlik modunda olacağım valla patlamış mısırımı alıp birde güzel bir film açınca tadından yenmez.
Pijama terlik modunda olacağım valla patlamış mısırımı alıp birde güzel bir film açınca tadından yenmez.

En guzeli ya.. cozy takilmak en iyisi. Teknoloji ve amerika olmasa napardik iyi ki varlar... yoksa bu yobaz ulkede yobaz ve cahillerle cahil kalcaktik😢
Bu sene menüyü değiştirdik pizza, tavuk kova, kola vazgeçilmez Evde Tek Başına odaya kapanırız kız kardeşimle kırmızı donla donanınırız onu da kendime benzettim 😂😂😂 yılbaşı kutlayan biri değilim gerçi yılın son günü güzel bitmeli diye düşünüyorum
Harika bence de💥
En iyi seçenek değil mi sence de :D
Teşekkür ediyorum
Cevap
56Cevap
Bende öyle.. evde tişört şortumla birlikte film dizi izlerim o gün.. planım yok
Neden hep dış ülkelere biz uygun olmaya çalışıyoruz onlar bizi esir almışlar sanki bı bir şey yapalım onlar bize oZensin daha iyi olmazmi
Kesinlikle ben Paris'e çağırsalar gitmem. Pijama terlik televizyon. Patlamış mısır cips kola daha güzeli var mı?
Portakal da olması gerek
Mandalina
Evet kahve türk kahvesimi
Ben yeni yıla her yıl olduğu gibi uyuyarak girerim. Pijama terlik modunu uyumadan önce yaparım artık..
Ben de aynı durumda olucam muhtemelen. Hiç kendimi yoramam. Yatıcam yatağa ya direk uyurum ya da laptoptan dizi izlerim.
Daha var, dur bakalim kim öyle kim kala kim disarda kim icerde kimin işi cikar kimin işi cikmaz kim davet alir kim almaz vs.
Aynısını bende düşünüyorum ama her gün biri arayıp bir program söylüyor. Evde olmak bana daha keyifli geliyor yılbaşında
hazırlıklar tamam 😂😂
En güzeli pijamaları giyip evde takılmak varya
Bu yıl uludağ'da giriyoruz yılbaşına hiç öyle kombin yapma hevesim yok bu yıl :D
Yılbaşı gecesini evde geçirmeyi seviyorum. Muhtemel yine evde beraber vakit geçireceğiz.
Yılbaşında yatıp uyuyacam pijama terlikle falan ugrasmayacam 😌
26 yıldır bu modda olamadım bu yılda öyle olabilir mi tam kestiremiyorum ama umarım olur
Yok be ya, her zamanki gibi tatil olur sadece benim için
Ay o kalabalığa hiç karışamam 😃 mis gibi otururum evimde
Son care o olur ne olqcagını bilmiyoruz bakıp göreceğiz o gün
Benim olmayacağım kesin. Hiç öyle bir yılbaşı geçirmedim 🖤
Yok y hep öyleydim yıllarım yatarak geçdi bu kez heyecan verici olur umarım ya
Ben yerimi şimdiden ayırttım. Sliema sahilinde açık hava salonunda yılbaşı konserinde olucam 😎🤙
İyi geceler...
Ben de pijama terlik giyip tv başında otururum (: 12 yi geçince de uyurum heralde
Yaa bu sene yılın son gecesini hamburger gecesi yaparım oturur film izlerim kedilerimle başkada kimsem olmayınca :) yapacak başka bir planım yok
Evdeyım ya dışarı çıksan her yer kalabalık mıllı piyango bıletıde alınca 3 4 gün sonra bakıyorum hep sabırsızlanıyorum habıre 😂
Benim için yılbaşının önemi yok
Vallah ben İstanbul bogazindan yatta işteyim dj yim party var
Yılbaşında yine bekar evinin bi odasında yapayalnız geçireceğim 😔
Yazlığa kaçmayı düşünüyorum ama sıkılır mıyım bilemedim
Etek gömlek Hırka ve baş örtülü olacam 😂😂
Çekirdek portakal veya mandalina 😂
Maselef yok 😂
Çalışmak daha çook çalışmak :)))
Bunun açılımı PTT dir
Bir arkadaş partiye davet etti ama kararsızım...
Büyük ihtimalle öyle olacağım
Her gün pijama ile duruyorum..
ptt pijama terlik telveizyon
Ne pijama terliği ya o kadar yer varken.
Çok gereksiz ne diye kutlanırki
Dimi yani gereksiz ayrıca popüler olmuş kutlamak da, yıl başında sen ne yapacaksın diyorlar. Aslında bak kutlanır da yeni yıl hani insan böyle yeni yıla girince mutlu olur ya hani beyaz sayfa açar gibi dimi ama kutlamak boş iş
Bakalım sağ salim çıkacak mıyız
Ben olmayacağım kesin
Kestane kebabı da yapacam pijamalarımla
Disari cikacak ne kiz arkadasim ne de halim var
İlerleyen saatlerde eşlik ederim 😉
Panduf bakıyorum, sırf o modda olmak için..
Komutanla çay keyfi yapcam ben
Terlik haricinde mod da olurum
Tabikide herzamanki gibi ben.. mandalinayı unutma heee 🤣
Sazlı sözlü bi yerde olabilirim😎
O bile olmayacak uyumaya devam ke
Evde çalışıyorum olacağım muhtemelen
Eşimle baş başa güzel bir sofra mis gibi ☺️
Patlamış mısır değil de turuncu çerez istiyorum.
ptt: pijama, terlik, televizyon
Ben..
Bennnn
Ben yine yalnız ve şarap
Beennn beennn
Bennn
Seni seven de yanında olsa aldatmayan tam olur 😎
Plan lar cokta ev daha rahat oluyor
Beeeeen!!!
Bende öyle valla 🎄
Her seferinde uyuyarak yeni yıla giren ben;🥱😴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?