3 hafta önce 360 s10 robot süpürge aldık fakat yan fırçaları koptu firmayla iletisime gectik yeni fırça gonderecekler ama diger fircada kopacak gibi duruyor sizce kopmaması için ne yapabilirm veya koptuktan sonra nasıl birleştirebilirim

3 hafta önce 360 s10 robot süpürge aldık fakat yan fırçaları koptu firmayla iletisime gectik yeni fırça gonderecekler ama diger fircada kopacak gibi duruyor sizce kopmaması için ne yapabilirm veya koptuktan sonra nasıl birleştirebilirim

Robot süpürge yan fırçalarının düşmemesi için aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:
1. **Temizlik Alanını Kontrol Edin:** Evdeki engelleri ve tıkanıklıkları düzenli olarak kontrol edin. Yan fırçaların takıldığı yerde yabancı cisimler olmamasına özen gösterin.
2. **Yüzey Düzenini İyileştirin:** Evinizdeki mobilya düzenini optimize ederek yan fırçaların süpürme işlemini engelleyecek engellerle karşılaşmasını önleyebilirsiniz.
3. **Yan Fırça Uygunluğunu Kontrol Edin:** Kullandığınız yan fırçaların, robot süpürge modelinizle uyumlu ve doğru şekilde takılmış olduğundan emin olun.
4. **Yan Fırçaların Temizliği:** Yan fırçaların temiz olduğundan emin olun. Tüy ve toz birikmesi, fırçaların düzgün çalışmasını engelleyebilir.
Eğer yan fırça koptuysa, genellikle üretici firmanın sağladığı yedek parçaları kullanmanız en iyisidir. Yedek parçaların değiştirilmesi, genellikle kullanıcı dostu bir süreçtir ve kullanım kılavuzunda gerekli adımlar yer alır. Eğer fırça yine de düşerse veya koparsa, üretici firmanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek durumu bildirebilir ve daha fazla destek alabilirsiniz.
Süpürgenin marka modelini yazıp internetten yedek parçasını satın alabilirsiniz. Onlar baya sağlam oluyor aslında nasıl kırılmış garantisi varsa garantisine de bildirebilirsiniz ama sanırım süreçler çok daha uzun oluyor alın gitsin bence yedegini.
Alacagınız firma satıcısına sorun önerecektir dogru modeli satıcı ben olmadıgım içim yanlıs bisey demeyeyiö
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Robot süpürge de abartılacak gibi değilmiş demek.
Aynı durum bende de mevcut model marka aynı yan fırçam sürekli parçalanıyor 5-6 kez değiştim ama maalesef sonuç aynı. Siz çözüm bulanildiniz mi
Xiaomi dışında iyi değil
Fırçaları sıkıntı satış sonrası desteği iyi Xiaomi nin onu diyecektim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?