Biz ilk defa kullanıyoruz demirdöküm atromix kombimiz barını 1.5 olarak ayarladık ve sıcak su petekleri açtık 1.7 oldu öğlenden geceye kadar bir sıkıntı olmadı yatmadan önce sıcak suyu kapattım vanasınıda güneş enerjisi var bizde ve 50 derece olan peteği 40a indirip yattım annem uyandı çok sıcak oldu biraz düşür 30a indireyim dedim bar 1.1 olmuş ve 30da ateşleme yapmadı bende biraz mavi vanadan su verdim ve barı 1.5 yapıp kapattım sonra 35te çalıştırdım barını kontrol ettim 2.0 olmuş bu nasıl oluyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Radyatörlerde hava vardır, havasını alın. Havasını alınca su basıncını tekrar 1,5 bara tamamlayın.
havasını almıştık
Su ısınınca basınç artar soğuyunca basınç düşer normal
50 derecede 1.7 idi 40ta nasıl 1.1 oldu
Normal
Ev kimisinin basıncı nasıl bilmiyorum
Binayı 2 ile 2.5 basınç arasında ısıtiyorum
2 ile 2.5 biraz riskli ama
Soğukken 2nin azıcık altına düşüyor
En maksimum basınç 2.5
Sen sizin kombiyi netten bak
max 2.5dur bir şey diyemem ama 2.5 önerilmiyor 2nin üzerine çıkarmayın diyorlar 1.8 iyi mesela
Dene sırayla allaha emanet...
@dusunmektukenmektir genel cevap verıyorum ısınan su genleşir kapalı devrede genleşmeye sebep olur ve basınç oynar
40 derecede bar 2.0 oluyor 50 derecede 2.1 bana bunlar çok geliyor tanıdıklarım ve komşularım hep 1.8de kullanıyorlarmış ben 1.5e ayarlıyorum çalışınca 2.0/ 2.1 oluyor
Gayet normal tanıdıklarınız sizin kadar yakından takip etmiyor ondan
tekrardan merhaba 3 gün önce barı 1.5 yapıp kombiyi kapatıp hiçbir şekilde kullanmadık ne sıcak suyu ne petekleri şimdi barına baktım 1.3e inmiş bu normal mi hiçbir şekilde kullanmadan 1.5ten 1.3e inmiş
Kullanmadıysanız normal değil hattınızda kaçak var
peki bunun için yetkili servisi mi arayacağız yoksa burayı döşeyen kombiciyi mi
Petekleri döşeyen kişiyi hangi ildesiniz
aradım peteklerin altından su akıtıyor mu dedi yok dedim tahliye borusundan akıtıyor mu dedi evet dedim o akıtır normal dedi cunku kombi çalışıyor dedi kombi kapalıyken bak bakalım bi dedi o zaman akıtacak mı dedi takip et dedi
bide sıcak su açıkken kullanınca bizim petekler yaz modunda olmasına rağmen ısınıyor ve tüm petekler ısınıyor
Yaz modunda petekler ısınıyorsa üç yollu vana arızalı kombide sıkıntı var demektir
yarın yetkili servisi ariyim ben o zaman kombi daha sıfır bide peki bu arıza neyden kaynaklı olur
Markası neydi kombinin
demirdöküm atromix 24lük
Hiç şaşırmadım tam bir bela kombi
tüh :(
merhaba servisi aradım peteklerin vanasını kapatıp öyle deneyin dedi peteklerin vanasını kapatınca sıcak suyu açtığımızda bir sorun olmuyor
Peteklerin vanasını kapatınca su gidecek yer bulamaz tabi düzelir kışın peteklerin vanası kapalıyken nasıl ısınacak deseydin. Başından savmış seni
kışın peteklerin vanası açık olacak ve ısınacak zaten ha sıcak su tarafından ısıtmış ha kombi kalorifer tarafından
Ben susuyorum
Peteklerin havasını alın sonra tekrar 1.5 barda sabitleyin
sabah almıştık gece bi baktım 1.7den 1.1 olmuş şaka gibi bende biraz su verdim 1.5 yapıp hemen kapattım vanayı sonra petekleri çalıştırıp kontrol ettim 2.0 olmuş
Bar dengesizliği peteklerde hava olmasından kaynaklanıyor.
hepsinin alındı sadece 2 peteği alamadık bu kadar
Bazen erkekler gerçekten iyi ki var.
@düşünmektükenmektir Allah razı olsun gece gece mutlu ettin 😂
Gazınız da kaçak var ya da petekleriniz de problem var. Cok dengisiz barınız. Mutlaka kombi ve petek bakımı yaptırmalısınız
teşekkür ederim ama daha sıfır yeni taktırdık ilk defa kullanıyoruz
Rica ederim. Tesisat da problem var o zaman. Bi servis çağırın görsün derim
Aynı şeyi yaşadım. Gram ısınmadan dünya para ödemiştim.
maalesef ben de. Isınsam o paraya acımazdım hiç
yani bencede çünkü tahliye borusundan biraz fazla su akıtıyordu hani böyle damla damla akmıyordu 10-15 saniye durup birden su akıtıyordu hafif
@düşünmektükenmektir ya cidden oturup ağlamak istiyorum bi terslik var ama anlayamadım normal mi değil mi bilemedim
Yine iyiymiş seninki. Bilmemek böye bir şey. Benimkinden şelaleden akar gibiydi.
@düşünmektükenmektir inanır mısın bak sana yemin ederim öğlen 12den beri uğraşıyorum sinir hastası oldum bilmemek gerçekten iğrenç bir durum ama yapacak bir şey yok böyle böyle öğreneceğiz
1.5 2.0 arası iyidir daha fazla su verme kalsın öyle
1.5te kapattım hemen sonra çalıştırdım petekleri hemen ardından bara baktım 2.0 olmuş böyle olması normal değil en fazla 1.7 ya da 1.8 oluyordu
2 maksimum düzey yine bir şey olmaz ama daha fazla su verme yoksa kombi fazla suyu alttan tahliye eder dışarı
yok vermedim hatta korkumdan şarteli kapattım bana çünkü normal gelmedi bu durum 35 derecede 1.5ten 2.0 nasıl oldu 50 derecede bile 1.5ten 1.7 olmuştu
Su usınınca genleşir ve basınç artar
50 derecede çalıştırdık 1.5ten en fazla 1.7 oldu
gece yatmadan önce saat 11 gibi 40a düşürdüm saat 2.30da bi baktım bar 1.1 olmuş normal mi şimdi bu
Ama soğumuştur ve unutma kombi de bi genleşme tankı var, suyu sürekli ekleme
nasıl yani kusura bakmayın yeniyim baya hiç anlamıyorum suyu mavi vanadan verdim 1.5 yaptım 30da yine ateşleme yapmadı bende 35 yaptım petekleri biraz çalıştı hemen barına baktım 2.0 olmuş
Su ısındı ve basınç arttı, sen sadece soğukken su ekle, 30 da ateşlemediyse su zaten 30 derecedir
1.1e düşünce eklemek zorunda kaldım 35te çalıştırdım 2.0a yükseldi hemen 2 dakikada korkup kapattım
Ekleme)))) patlatıcan bi teri
Su kaçağı car mı dite radtatörlere bak yoksa ekleme
kanka eklemedim niye ekliyim 1.1de ısıtmıyor mecbur ekledim 1.5te durdum zaten başkada eklemedim peteği 35 yaptım 2.0a yükseldi ben anlamadım bu işten
Kaçak ara eadyatör altlarında bi kontrol et
baktım yok
Bş de kombinin altına bak
Sanıyorum radyatörlerdw gava var o yüzden basınç değişiyor
biz hepsinin havasını aldık sayılır sadece 2 peteği alamadık
İşte hava sıkılınca basınç oynuyordur,
Sistem ısındıkça atar ama pürjör olması kazım sistemde
pürjör ne demek bilmiyorum ama ben yatsam iyi olacak yarın kombiciyi arar sorarım her şey için teşekkür ederim
bir şey değil, pğrjör sistendeb gavayı aran küçük bir alet
Kombici çağır. Bozuk parçası var belli.
Şu basıncının etksii
normal mi yani