Ev & Yaşam Yüksek ayaklı yatak ve gardrop sağlam mıdır? Nilya1994 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İstikbalden şu modeli beğendim. Yüksek ayaklı yatak ve gardolap dayanıklı ve sağlammıdır sizce? Yüksek ayaklı yatak ve gardrop sağlam mıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yeterince ayağı varsa sağlamdır ama yine de 20 cmin üzerine çıkmamasında fayda görüyorum.. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. İstikbal ürünlerini tercih etmiyorum. Umarım sizi mutlu eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet şık bir model temizlik açısından kolay olur yüksek olması 0 4 Yorumla Nilya1994 +1 yıl Sizce yüksek olduğu için ayaklarının kırılma ihtimali var mı! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum evde koltuk takımlarımız hep ayaklı modellerden hiç sıkıntı yaşamadık biz ayrıca garanti olayı vardır illa ki bir sorun olursa talep edersiniz Yorumla Nilya1994 +1 yıl Çok teşekkür ederim 🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yeterince ayağı varsa sağlamdır ama yine de 20 cmin üzerine çıkmamasında fayda görüyorum..
İstikbal ürünlerini tercih etmiyorum. Umarım sizi mutlu eder
Gayet şık bir model temizlik açısından kolay olur yüksek olması
Sizce yüksek olduğu için ayaklarının kırılma ihtimali var mı!
Sanmıyorum evde koltuk takımlarımız hep ayaklı modellerden hiç sıkıntı yaşamadık biz ayrıca garanti olayı vardır illa ki bir sorun olursa talep edersiniz
Çok teşekkür ederim 🌸
Rica ederim ☺️