Ev & Yaşam Tuz lambam çok mu yamuk duruyor? içteniçeçöktüm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bilemiyorum yamuk gibi geldi bana ama siz ne düşünüyorsunuz? Ampulü tam takmadım. Güncellemeler+1 yıl Takamadım daha doğrusu. Tuz lambam çok mu yamuk duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hayır kesinlikle bunun özelliğidir zaten bu yamuk olmasına kesinlikle takılmayın lütfen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl aa güzelmiş.. ama takıntılısın.. bırak elleme kalsın 0 11 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Düzgün olsun dedim de :D Duruyor şu an. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düzgün düzgün o kadar dikkatli bakma ama güzel ürün almışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kallavi..😀 bütün negatif enerjiyi emer Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben teşekkür ederim iyi bir hafta diliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umarım çöküntünü bir nebze olsun giderir 🙄 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Hahahah güzel espri. Haftasonu Çankırı'dan almıştım ama internetten de alınır siz de isterseniz. Sadece yanıyor normal lamba gibi, faydasını nasıl görürüm bilemem. İyi haftalar slze de. 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zeki kızsın:)) nickine dem vurdum.. çankırıya tolum düşerse alırım:)) takip etsem kızarmısın? Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Yoo kızmam. Teşekkür ederim iltifatlar için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cvp beklemeden attım'dışgüç'😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağol. içeri kabul edersen edicem inşallah:)) Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl İnce zevkleri olan birisin tebrik ederim 0 5 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Sağ olun. Siz de alın isterseniz. Yorumla Zorzabaka +1 yıl Denk gelirsem alırım yoksa unuturum nereden aldın Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Çankırı Yorumla Zorzabaka +1 yıl Nasıl bir yerde satılıyor demek istedim ben Ankara 'dayim şu an Ankara 'da da satılan yer vardır sanırım Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Tuz mağazası vardı kil ve sabun da almıştık. Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kıllı bacak sandım 0 2 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Bembeyaz duruyor alemsiniz vall. :D Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl valla* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır kesinlikle bunun özelliğidir zaten bu yamuk olmasına kesinlikle takılmayın lütfen
aa güzelmiş.. ama takıntılısın.. bırak elleme kalsın
Düzgün olsun dedim de :D Duruyor şu an.
düzgün düzgün o kadar dikkatli bakma ama güzel ürün almışsın
kallavi..😀 bütün negatif enerjiyi emer
Teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim iyi bir hafta diliyorum
umarım çöküntünü bir nebze olsun giderir 🙄
Hahahah güzel espri. Haftasonu Çankırı'dan almıştım ama internetten de alınır siz de isterseniz. Sadece yanıyor normal lamba gibi, faydasını nasıl görürüm bilemem. İyi haftalar slze de. 😀
zeki kızsın:)) nickine dem vurdum.. çankırıya tolum düşerse alırım:)) takip etsem kızarmısın?
Yoo kızmam. Teşekkür ederim iltifatlar için
cvp beklemeden attım'dışgüç'😒
sağol. içeri kabul edersen edicem inşallah:))
İnce zevkleri olan birisin tebrik ederim
Sağ olun. Siz de alın isterseniz.
Denk gelirsem alırım yoksa unuturum nereden aldın
Çankırı
Nasıl bir yerde satılıyor demek istedim ben Ankara 'dayim şu an Ankara 'da da satılan yer vardır sanırım
Tuz mağazası vardı kil ve sabun da almıştık.
Tuz lamban mevlevi mi
Kıllı bacak sandım
Bembeyaz duruyor alemsiniz vall. :D
valla*