Ev & Yaşam Ev kiranız nedir? Hangi şehirde ne kadar kira ödüyorsunuz? MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aileniz ile mi tek mi yoksa ev arkadaşınız ile mi yaşıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Memleketimizdeki tek kiracı benim sanırım :D Ev kiranız nedir? Hangi şehirde ne kadar kira ödüyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İstanbul aile evi kirayı ruh sağlığım ile fazlasıyla ödüyorum ama yakında farklı ile taşınmayı düşünüyorum 2 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Bitlis Tatvan'da kalıyorum. 2 1 ev eşyalı tuttum. 6 bin TL. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ailemle yaşıyorum kira derdim yok şükür. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Tek yaşıyorum da kira ödemiyorum kendi evim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Ev sahibiyim. 1 0 Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl 22 bin 1 11 Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Şehir neresi hocam Yorumla Külkedisi921 +1 yıl İstanbul bence djdnfn Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl @Külkedisi921 Ankara'da da kiralar pahalı ama bilemedim söylemedi Yorumla Külkedisi921 +1 yıl Ahh evet iyi semtler ise olabilir... Haklısınız Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl @Külkedisi921 tanıdım seni :) konuşmuşuz seninle Yorumla Külkedisi921 +1 yıl Evet :) Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl @Külkedisi921 ama yazmadın sonrasında hiç :) Yorumla Külkedisi921 +1 yıl Ne diyim abi... :) Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl @Külkedisi921 bilmem sohbet edebilirdin 😂 Yorumla Külkedisi921 +1 yıl Sen de edebilirdin Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Antalya dayim knk shshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbul aile evi kirayı ruh sağlığım ile fazlasıyla ödüyorum ama yakında farklı ile taşınmayı düşünüyorum
Bitlis Tatvan'da kalıyorum. 2 1 ev eşyalı tuttum. 6 bin TL.
6500 veriyoruz Antalya da
Ailemle yaşıyorum kira derdim yok şükür.
Tek yaşıyorum da kira ödemiyorum kendi evim
Ev sahibiyim.
22 bin
Şehir neresi hocam
İstanbul bence djdnfn
@Külkedisi921 Ankara'da da kiralar pahalı ama bilemedim söylemedi
Ahh evet iyi semtler ise olabilir... Haklısınız
@Külkedisi921 tanıdım seni :) konuşmuşuz seninle
Evet :)
@Külkedisi921 ama yazmadın sonrasında hiç :)
Ne diyim abi... :)
@Külkedisi921 bilmem sohbet edebilirdin 😂
Sen de edebilirdin
Antalya dayim knk shshs
Babacığımın evindeyim 🙋🏻♀️
Kira 12 bin şimdilik
7. tl
Antep 8 bin
Kendi evimiz