Bu devirde sıfır eşya almak için çok para gerekiyor. Ürünler temiz olduktan sonra tercih edilebilir.
İkinci el eşya kullanmak eziklik midir?

#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu devirde sıfır eşya almak için çok para gerekiyor. Ürünler temiz olduktan sonra tercih edilebilir.
İkinci el eşya kullanmak eziklik midir?

#gadasından sevgilerle 🙃
Tabikide değil, hatta temiz ve sağlamsa günümüz şartlarını da düşünürsek ve seninde zevkine uygunsa çok daha mantıklı bir seçim. Yani yatak bazası gibi özel eşyaları temizlik açısından imkanın varsa kendin alman daha güzel ama diğer her şeyi sağlam ve temizse daha uyguna almak daha mantıklı değil mi? Ben olsam kesinlikle belli şeyler dışında ikinci eli tercih ederdin ki şimdiki evimdede çok fazla ikinci el eşyam var
Şöyle bakınca ikinci el eşya daha mantıklı görünüyor
Sadece elektronik ürünleri ikinci el olarak almam, belki elbise ve ayakkabıları da ikinci el olarak alabilirim, sonuçta makine de yıkanır, kitapları dahi yerine göre ikinci el alıyorum, ikinci el eşya alınabilir bence, bazıları kullanılmamış bile oluyor, işte elektronik ürünlerde sıkıntı olur sadece. İkinci el eşyalar, kanepe, yemek odası takımı gibi eşyalar silinir, temizlenir sonuçta, bunun ezikliğini yaşamam, bence asıl eziklik bana göre; ne kadar zengin olursan ol, eşyalara ev tutarında para ödemektir, çok zengin olsalar da indirim kovalayan kişilere hayranlık duyuyorum
Doğru diyorsun ben kitapları hep sıfır alıyorum hiç ikinci el almadım
Teşekkür ederim🌸
Rica ederim
Değil ve bunu kimse bilmek zorunda da değil ki zaten herşeyin fiyatı çok uçuk alınabilir diye düşünüyorum
Aynen 🙃
Teşekkürler ☺️
Rica ederim 🙃
Herkes gücünce yaşıyor bu dünyada.
Yokluk yüzünden birini hakir görmek bu dünyanın dinamiklerini anlamayıp kendini şanslı sanarak kibir deryalarında boğulmaktan öte değildir.
Doğru diyorsun azizim
Cevap
7Cevap
Hayır neden eziklik olsun herkes zensin olmalı ya da olacak diye bir kural yok sonuçta
Haklısın
Hayır tabiki maddi durumu yerinde olmayan insanlar kullanabilir üstelik ikinci el malzemeleri bile artık pahalı
Doğru diyorsun ikinci el bile sıfır parasına yakın satılıyor
Kesinlikle
Hayır niye eziklik olsun bence gayet normal çünkü ekonomik kriz var
Kimse yok dese bile kriz hat safhada
Tabikide
Günaydın
Rojabş
Rojbaş*
Yook niye eziklik olsun herkesin bütçesi farklıdır.
Aynen 🙃
Bence değil kısa süre kullanılacaktır ikinci elde idare eder
Kısa vadede iyi olur
neden eziklik olsun ki , sadece hijyen konusunda sıkıntı olabilir
Hijyene takılan biri için büyük sorun
Bu devirde asla eziklik olmaz bence.
Haklısın hele ki böylesi dönemde
Eziklik değildir, tutumlu olmaktır.
Bu zamanda paranın değerini bilmek gerekir
Aşağıda biri elektronik ikinci el aman yazmış. Buna ben de katılıyorum elektronik hariç gerisini alabilirim ben de.
Elektronik almak riskli
hayır deyil niye olsun
Bu devirde iyiyse alınabilir
Ekonomik oluyor
Doğru en azından paran cebinde kalıyor
değildir
🙃
Değildir.
🙃
neden eziklik olsun
Doğru söylüyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?