Ev & Yaşam Orta sehpa alacağım, ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi olsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi? Yuvarlak cam olanı al Mermer görünümlü olanı al Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yuvarlak cam olanı aldım arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim 😊 Orta sehpa alacağım, ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi olsun? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ikisi arasında çok büyük fark yok ama cam olanın üzerinde cam olduğu bazen unutulabilir cam yokmuş gibi davranılabilir o da kazalara sebep olabilir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Mermer görünümlü olanı al 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cam olan çok daha şık diğeri de daha kullanışlı hangisini seçersen seç yanını bi c sehpa ile kombin yap derim 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cam olan bir değişik duruyor sanki. Mermer olanı al. 1 0 Yorumla
Yas35olcak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Bence çok gereksiz ben cok minimalist biriyim 1 0 Yorumla
Gizliamadeill Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Cam olan daha estetik daha modern duruyo. Bence onu all 1 0 Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üsttekini eskiler bilir camın olmadığını düşün eskiden yer sofrasında o demirin üstüne siniyi koyup yemek yenirdi 1 0 Yorumla
sadecekonusmakiste Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Diğeri çok sıradan duruyor. Fark yaratmak her zaman en iyisidir 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence mermer görünümlü çok daha iyi ondan al 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Mermer görünümlü bence daha güzel ve hoş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sehpa gereksiz bi eşya bence 1 10 Yorumla mervexcxcx +1 yıl Bazen içecek bişey yemek vs falan koymak için bacak uzatmak için harika ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervexcxcx yok yaaa.. heleki cam.. sakat.. Yorumla mervexcxcx +1 yıl Nedennn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervexcxcx bi arkadaşım üzerine düştü bizamanlar. omuzu yırtıldı, kesti kırılan cam.. o gün bugün sevmem.. evde bi sürü tabure var ağaç uzun, sehpa niyetine kullanıyorum Yorumla mervexcxcx +1 yıl Aaa geçmiş olsun cam sehpa tehlikeli evet ama diğerleri güzel bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervexcxcx evet. çokta güzel olanlar var.. ama cam❌ bende genel olarak sehpaya hayır 🙂.. o diilde soruyu soran nerde? 😀 Yorumla mervexcxcx +1 yıl Soruyu sormadan daha çok kaptırdım kendimi 😬 Yorumla mervexcxcx +1 yıl Sorandan* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mervexcxcx 😀 mutlu akşamlar dilerim.🙏 Yorumla mervexcxcx +1 yıl Teşekkürler sanada mutlu akşamlar Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben olsam yuvarlak cam olanı alırdım 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri ama 2 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız salon halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı? Yorumla tortitotilla +1 yıl Evet karışık olur. Bütünlük bozulur ama yukardakide esprisü yok, ruhsuz duruyor. Başka bir model bak istersen Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mermer olan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız salon halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı? Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Net 2 numara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız salon halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı? Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Bence olmaz. Ama senin göz kararın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mermer olan güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız salın halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı? Yorumla
ayıyogidenizde Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl alttaki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız salon halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ikisi arasında çok büyük fark yok ama cam olanın üzerinde cam olduğu bazen unutulabilir cam yokmuş gibi davranılabilir o da kazalara sebep olabilir
Mermer görünümlü olanı al
Cam olan çok daha şık diğeri de daha kullanışlı hangisini seçersen seç yanını bi c sehpa ile kombin yap derim
Cam olan bir değişik duruyor sanki. Mermer olanı al.
Bence çok gereksiz ben cok minimalist biriyim
Cam olan daha estetik daha modern duruyo. Bence onu all
Üsttekini eskiler bilir camın olmadığını düşün eskiden yer sofrasında o demirin üstüne siniyi koyup yemek yenirdi
Diğeri çok sıradan duruyor. Fark yaratmak her zaman en iyisidir
Cam kesinlikle
Mermer görünümlü daha güzel..
Bence mermer görünümlü çok daha iyi ondan al
Mermer görünümlü daha kibar
İkinci daha uzun ömürlü olur
Mermer görünümlü bence daha güzel ve hoş
mermer görünümlü
Yuvarlak camlı bence
Yuvarlak cam olanı al
Camlı olan daha hoş.
Yuvarlak daha estetik duruyo
Mermer görünümlü daha iyi
Mermer görünüm
sehpa gereksiz bi eşya bence
Bazen içecek bişey yemek vs falan koymak için bacak uzatmak için harika ya
@mervexcxcx yok yaaa.. heleki cam.. sakat..
Nedennn
@mervexcxcx bi arkadaşım üzerine düştü bizamanlar. omuzu yırtıldı, kesti kırılan cam.. o gün bugün sevmem.. evde bi sürü tabure var ağaç uzun, sehpa niyetine kullanıyorum
Aaa geçmiş olsun cam sehpa tehlikeli evet ama diğerleri güzel bence
@mervexcxcx evet. çokta güzel olanlar var.. ama cam❌ bende genel olarak sehpaya hayır 🙂.. o diilde soruyu soran nerde? 😀
Soruyu sormadan daha çok kaptırdım kendimi 😬
Sorandan*
@mervexcxcx 😀 mutlu akşamlar dilerim.🙏
Teşekkürler sanada mutlu akşamlar
ben olsam yuvarlak cam olanı alırdım
Kesinlikle mermer
Yuvarlak cam
Hiçbiri
Hiçbiri ama 2
Yalnız salon halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı?
Evet karışık olur. Bütünlük bozulur ama yukardakide esprisü yok, ruhsuz duruyor. Başka bir model bak istersen
Mermer olan
Yalnız salon halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı?
Net 2 numara
Bence olmaz. Ama senin göz kararın
Mermer görünüm çok demode yaaa
Mermer olan güzel
Yalnız salın halim siyah beyaz ekose desen gibi onun üstüne bu mermer desenli sehpayı koyarsam çok karmaşık olmaz mı?
Yuvarlak cam olanı
alttaki