Ev & Yaşam Evinizde deri koltuk kullanmak ister miydiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Deri koltuk şıklığı denilen bir şey var mı?#evdekorasyon #diğer Evinizde deri koltuk kullanmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben istemezdim. 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Deri oldukça zengin ve lüks bir görüntü verir. Aynı zamanda gotü terletir. 7/24 saat klima çalıştırmak ise evi havasız bırakır. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu durumda ne yapalım :) Yorumla Peynirciyim +1 yıl Deri kullanmayalım. Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl deri parçaları severim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de çok severim Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Var kullanıyorum bazen çok değişik sesler çıkıyor özellikle yazın onun harici çok severim 0 0 Yorumla
buse53_5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bilmiyorum şimdi evime göre değişir 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben deri koltukta pek rahat edemiyorum istemezdim. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl chester koltuklar biraz ağır görünüyor 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar koltuğu deri ama terletiyor 0 0 Yorumla
_AѕlanBey_ Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Hayır genelde sıcak havalarda kötü olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir renk ve zevk. eselesi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahverengiyse evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben istemezdim.
Deri oldukça zengin ve lüks bir görüntü verir. Aynı zamanda gotü terletir. 7/24 saat klima çalıştırmak ise evi havasız bırakır.
Bu durumda ne yapalım :)
Deri kullanmayalım.
deri parçaları severim
Ben de çok severim
Var kullanıyorum bazen çok değişik sesler çıkıyor özellikle yazın onun harici çok severim
Hayır asla asla asla
bilmiyorum şimdi evime göre değişir
Ben deri koltukta pek rahat edemiyorum istemezdim.
chester koltuklar biraz ağır görünüyor
istemem deriler konforlu değil
Bilgisayar koltuğu deri ama terletiyor
Hayır genelde sıcak havalarda kötü olur
Olabilir renk ve zevk. eselesi
resmi geliyor bana
hayır
Kahverengiyse evet
Tercih etmem
Hayır