Gözüme artık çok küçük gelmeye başladı 😻🙄 Salonda duvardan duvara, büyük bir kitaplık oluşturma hayalim var ❤️ Sizin evinizle ilgili hayalleriniz nedir?

Gözüme artık çok küçük gelmeye başladı 😻🙄 Salonda duvardan duvara, büyük bir kitaplık oluşturma hayalim var ❤️ Sizin evinizle ilgili hayalleriniz nedir?

Benimde evimde bir kütüphane olsun diye bir hayalim var. Eldeki de sadece minnak bir kitaplık işte 🥺 neyse ümitsizlik yok bir gün nasip olur inşallah 🥹
Benimde öyle bir hayalim var ama muhakkak cam kapaklı olmalı yoksa ben o kitapların tozunu asla almam sndjd
Kitap okumak, öalışmak için ayrı bir oda oluşturmak da çok tatlış aslında
Kitap tutkunu bir birey için düşüncelerin gayet çok hoş. Bence de deneyebilirsin. Hatta bazı raflar var çok kullanışlı, farklı remodeller kullanıyorlar özellikle Çinliler
Ne tür kitaplar okuyorsun, rica ederim
Tarihi romanlar dedin beni vurdun geçekten özellikle savaş içerikli kitaplara bayılıyorum
Bu galiba 2 ya da 3. teşekkür edişim oluyor :D Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Ben kendi evime çıkmak isterdim köpeğim ile sadece ben. ya da eşim olursa eşimle birlikte mutlu sade bir evde yaşamak isterdim residans gibi
Allah nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim 🙏😊
Hiç hayal etmedim ya evimde şu olsun bu olsun 🤧🥺
Kitaplığım var ama böyle raflı çok güzel olabilir yaptırabilirim güzel bir düşünce
Ben de ileride ev alıp bir odasını full kitaplık yapmak istiyorum
Çok güzel bir kitap okuma köşesi olabilirdi
Hayalim hiçbir şeyde yok
Harika bir düşünce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?