Kaktüslerin eve kattığı pozitif enerjiden faydalanır mısınız?

#koçtaş
Kaktüslerin eve kattığı pozitif enerjiden faydalanır mısınız?

#koçtaş
bir sürü kaktüsüm vardı hepsi öldüler niye oluyo bilmem kaktüsler yaşamıyor elimde sanki en son sağ kalan kaktüsüm böyle

bunu da kötü enerji için değil görsel olarak hoşuma gittiği için almıştım
Kötü enerji yoğunsa çiçekler dayanmaz diye duymuştum
hep kem göz işte
İşte o çok etkiliyor canım enerjiyi
Biri senin için olumsuz düşünüyor ve aşırı kıskançlık besliyorsa bu diğer canlıları da etkiliyor. Kaktüsler aşırı hassasmış bu konuda
çevremde çok var ya onlardan
İşte bitkiye de yansır
Merhabalar...
Cam bir bardak içerisine bir tatlı kaşığı tuz koyup yarıya kadar sirke dolduruyorsunuz. Aynı oranda su koyarak üstünü tamamlıyorsunuz. Bu karışımı evinizde özellikle de görünmeyen bir köşeye koyuyorsunuz. 24 saatten sonra evinizdeki tüm negatif enerji bu suya çekilecek ve evinizin enerjisi temizlenecek.
Teşekkür ederim, bunu deneyeceğim. Sizin de güzel bir enerjiniz var
Hemen deneyeceğim
Kötü enerji için değil de daha çok dekor olarak ve bitkilerin verdiği oksijenden dolayı tercih ediyorum ve görüntü olarak da güzel görünüyor oldukça.. ama zaten insanın kendini iyi hissetmesi bile yeterlidir bitki beslemek için :)
Elbette canım önce kendi enerjisi mühim.
Bir aralar vardı bende. Ben pek bitki bakamıyorum. Kaç çiçeğim soldu. Pencere önünde duruyordu fazla güneş 🌞 vuruyordu. Bazende gölgeydi. Bitki bakamıyorum nedense.
Cevap
10Cevap
Ne kadar muhteşem bir soru ♥️ evet kaktüsleri çok severim çoğaltıyorum da renk renk açtıkları zaman meftun oluyorum bakmaya 🥰
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🏵️
Hayır, düzenli olarak evin enerjisini zaten temizliyorum
Nasıl yapıyorsun bunu?
Birçok şey yapıyorum ama en kolayını söyleyeyim adaçayı ile tüm evi tutsuluyorum ama ben enerjist olduğum için buna ek olarak özel ritüellerde yapıyorum
Tam benim alanım bu ben de bazı ritüeller ben de çok severim.
Ben nesnelere ve eşyaların enerjisine çok inanırım kaktüs bana tam aksine negatif enerji veriyor çok dikenli. Tartışma ve dikenli laflar kırıcı sözler çağrışımı yapıyor💐
Ama şifası birçok çiçekten daha fazla. Aslında bazı deyimlerin gerçek anlamı insanların bilinçaltına yerleşiyor. Sebebi bu.
Mesela radyasyonu yok eder kaktüs. Yine depresyonu azaltan bir özelliği var, mutluluk hormonunu arttırıyor. Dikkati yükseltiyor. Ancak sadece güzel bir çiçeği daha çok sever kadınlar neden? Çünkü güzellik kavramı çiçekle özdeşleşti.
Radyasyon konusunda çok iyi ama ben enerji temizleme konusunda kendi adıma söyleyeyim etkin bulmuyorum sifalanan mutlaka vardır olaya güzel çiçek olarak bakmıyorum ama bir kuş biblosu bile alırken çift alırım tek almam yalnızlığı temsil ettiğini düşünürüm ben eşyalara dediğim gibi çok anlam yüklerim ✨
Ama burada bir obsesyon da söz konusu. Evet çok değer veriyorsun bu güzel de bir şey. Psikoloji mezunu olarak birden fazla koşullanma yaşadığını görebiliyorum. :) Her şeye değer vermen güzel ama, eşya bile olsa. Her eşyada evrenin bir sırrı vardır derler.
Obsesyon boyutunda değil canım tabiki bende bu konularda çok eğitim aldım hala daha devam ediyorum benim potansiyel enerjim ve işimden kaynaklı bu mistik bir yapım var 😀
Şuradan bir bakabilirsin. Çok faydalı bir link.
www.google.com/.../&ved=2ahUKEwjjpdf9rpmBAxWJRPEDHXSeCBkQFnoECCIQAQ&usg=AOvVaw39U7bthQT1IowQpEwfqLms
Teşekkür ederim bunların hepsini zaten biliyorum çünkü çok çok benzer bir iş yapıyorum benim en fayda gördüğüm şuana kadar adaçayı ve çörekotu oldu 🥰 Okaliptüsü yağ olarak kullanıyorum bilek içlerime genellikle
Harika bence
Bence de.
Hı
Kaktus az bakim gerektiren yesillik sinifinda.
Evet öyle
iki tane var.. ama sirkete goturdum cunku ölme riski cogaliyor evde nedense.
Kaktüsüm var ama balkonda. Kötü enerjiyi emdiğini bilmiyordum
Evet emiyor
Tam tersi sivri uçlu şeyler negatif enerji yayar.
Araştırmanı öneririm. Aynı zamanda radyasyonu da emer.
Sadece radyasyonu emiyor. Ama sivri uçlu seyler ortami gerginlestiriyor, japonlar bile böyle söylüyor.
Hayır tam tersi. Ona bakarsan tüm bitkiler sivrilerek büyür. Boya doğru büyürüz biz canlılar olarak da. Ona bakarsan şimdi arattım japonlar mutluluk yaydığını da söylemişler. Hangisine inanmak istersin.
Ben feng shui cilerin yalancisiyim :))
Dikenli seyleri pek sevmem
Bunun olumlu etkisi var
Evde ve işte bulundurmaya özen gösteriyorum…
İşte yer olursa mükemmel
Kaktüs çok severim
Ben de öyle
Kaktüs görünce eski sevgilim geliyor aklıma.
🤣🤣
Bizim kaktüsün hiç öyle özelliği yok.
Vardır sen farketmezsin
İnsan mutsuzluğunu fark etmez mi :)
Muhakkak fark eder
O zaman bizim kaktüste iş yok
Haftada 1’kez tuzlu su bayosu yapman yeterli aslında
İnan hiç istemiyorum
Kaktüs kaya tuzu
Bilimsel tespit mi
Elbette
Pek ispatını göremedim birileri daha şehir efsanesi demişti yoksa her tarafı sukulente boğardım yani
Sen bilimsel şeylere değil birilerinin dediğine inanmışsın o yüzden yorum yapmayacağım.
Evet :)
❤️
Kaktüs iyidir
Elbette
hayır
Ama öneririm 🌸
Hayır
Sirke de süper etkilidir unutmayalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?