Şuraya hergun sorusu süper soru seçilen zirvede bir ponçik bırakalım #Rengarenk Yollar 🌺🌿🌺
Evinizde olmasa da olur dediğiniz eşya nedir peki?
Şuraya hergun sorusu süper soru seçilen zirvede bir ponçik bırakalım #Rengarenk Yollar 🌺🌿🌺
Evimde gereksiz hiç bir eşya yok. Ama annemlerin eviyle kendi evimi kıyaslayınca babamın alet çantasının %100 gereksiz olduğunu söyleyebilirim. Örneğin 40 ayrı boyda tornavidası var. Ben ise uçları değişen bir set aldım. Minicik avcum kadar. Koydum çekmeceye lazım olunca kullanıyorum geri koyuyorum. Babamdaki set bende olsa eve asla sığdıramazdım.
Yorumlarda komedi gibi yemek masasına gereksiz diyen olmuş. Insan medeniyete ulaştıkça mahlukat gibi yemeyi bırakıp çatala kaşığa sonra da masaya ilerledi ama bazıları geriye gidiyor anlaşılan.
ya da yatak odasına gereksiz demişler. Giyinme dolabı yoksa kıyafetler mesela nerede duracak
Neyse sen söyle gereksiz eşyalarını
Dostum benim
Bizim olmazsa olmazımız sağlığımız.
Geri kalan her şey hallolur.
Makyajsız gelin olur.
Çalgısız düğün olur.
Teypsiz araba olur.
Sade ev olur.
Elalemin olmaz dediği her şey bize 10 numara olur.
Elalemin kendine hayrı yok dostum...
Gayet güzel ve açıklayıcı olmuş yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Ben.
Ya senin canını yiyerem haa 🤣 güzellik 🌺
💜❤️
Sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Cevap
25Cevap
İkili koltuk ve çamaşır sepeti. Gereksiz buluyorum varlıklarını.
Genellikle kullanmadığım eşyalar.. ama şu an gereksiz eşyalarım yok en çok sevdiğim de bilgisayar tabi ki de
Olmasa da olur dediklerimi hemen atıyorum zaten bir artı birde oturuyorum fazla eşya sığmaz 😊
En güzeli sadelik insana huzur verir güle güle sağlıcakla oturun
Amin teşekkürler :)
🙋🙋🙋
Yatak odası takımı. Ne o öyle ya görev odası gibi :D. Ev işte her yer özel.
😂😂 senin canını yiyerem haa 🤣
Kıyafetlerimizi , kişisel ihtiyaçlarımızı nereye koyucaz nerde yaticaz zalımmm 🤣 yatak odası olmayınca olur mu hiç
İçeri girerken askılar ne işe yarıyor yahu :)
her şey de askıya asilmiyor öyle degilmi beyefendi 😂
O kadar çok olmazsada olur dediğimiz eşya varki kırk yılda bir kullanacagin sehpalar yemek masası ve sandalyeleri. Günlük kullanılan porselenler her odadaki saatler çek yat... saymakla bitmez
Salondaki masa valla atacam çöpe zor duruyorum , oraya şöyle bir ayağımı uzatacağım arkaya doğru yatan bir koltuk yanınada kahve sehpam oh miss🌺🌺🌺
Özene bezene hazırlanan yatak odası çoğumuzun günde 3 sast bile duymadığımız yer özel örtü felan hemde
Televizyon bence gereksiz. Her şeyi youtube'dan veya sosyal medyadan görüp izliyoruz zaten. O kadar para verdiğimize değmezmiş
Bozuk tv kıyıp atamiom:)
Bence at boş kalabalık bozuk diyorsun
Sana vereyim koy baş köşene🤣
😂😂 yok birtane var yetiyor
Karı tam inat ya🤣
Gümüşlük, bol sayıda yün döşek yatak, yorgan yastık vb. 1 er yedek olsun kâfi.
Terlikler ve perdeler, sevmediğim detaylar.
Bir de donun. 😂
Katı meyve sıkacağı boşuna almışım 2-3 kere kullandım şimdiye kadar
Yok. Baştan almıyorum. Bir hata yapıp aldıysam da barındırmıyorum.
Dedikodu, vıdı vıdı makinesi! Zaten yeteri kadar bunu karşılayanlar var yani...
Sarımsak ezici
😂😂 bendede ekmek kızartma makinası var toplasan iki ikere anca kullsnmışımdır
Yok ya çok gereksiz bir şeymiş niye almıdim bilmiyorum 😂 tost makinasınd kızartmak hem daha kolay hem daha lezzetli oluyor
Herzaman değil ama bazen gereksiz şeyleri düşünmeden alabiliyoruz kıyafet öyle oluyor
Senin gülüm diyen dilini sevsinler emi 🤗
Televizyon. Yok zaten)
modası geçmiş her şeyi istemem.
Halı
Ya hiç sorma her evde kapı arkasında boş boş duran 3 4 halı mutlaka vardır adettendir 😂 atsan atilmaz satsan satılmaz oyle durur
Kesinlikle 😉
Halı
Ayy hiç sorma her evde kapı arkasında boş duran 3 4 hali vardır adettendir atsan atilmaz satsan satılmaz oyle durur
Bulaşık makinesi, bilgisayar, tv
Sağlığım olsunda eşya olmasada olur
Varfir bi ise yaradigi kalsin hepsi be😂
Televizyon
yürüyüş bandı 😅
Bulaşık makinesi
Kibrit
Evimdeki her şey değerli atamam
Televizyon
Salanan sandalye :D
Televizyon
Yatağım 🤣