Şunun üstünü nasil doldurursunuz. Ilk 11 i dizin bakalim 😊

Şunun üstünü nasil doldurursunuz. Ilk 11 i dizin bakalim 😊
En dibe katlı mini bir raf koyarım. Cam kavanozlar içinde çerez , bisküvi vs atıştırmalıklar olmalı. Onun yanında çaycı ve kahve makinesi olur.
İki priz arasında, hemen mutfak dolaplarının altında yaklaşık 80, 100 cm uzunluğunda üzerinde hareketli kanca asıcılar olan bir askılık koyarım. Askılığa sürekli kullandığım kesme tahtası, servis gereçleri ve raflı baharatlık setini asarım.
Tezgahın geri kalanı boş olmalı. Fazla karışıklık can sıkıcı olabiliyor.
L bizim tezgah sağ tarafta çay makinesi kahve makinesi ve benim smothie makinem var , solda baharatlık ve şeker meker çay vs konulan kavanozlar var süslü kavanozlar ve yağdanlıklar var
Ahşap stant alıp üzerine yağdanlık mermer stant da alınıp üzerine bambu veya seramik bir kaç tane baharatlık yanında da dekoratif dursun diye hasır sepet alınabilir
Cevap
2Cevap
Genelde yemek malzemeleri
Bulaşıklar
Yağdanlık tuz çay şeker kavanozu bitti başka bişey yok boş seviyorum
Ayrıca bu tezgah niy eböyle boş inşaat halindemi
Oraya bi musluk, lavabonun önüne bi sarı bez😂köşeye bi tost makinesi tamam. Boş olmalı tezgah ki rahatça çalışabileyim.
Benim bos yer yok dolu seviyorum
Kahve makinesi
Kahve fincanlarim
Kahve sunumlari
Şeker, cay, Kahve kavanozlari
Yağdanlik ve tuzluk ksksjjs yazarken yoruldum
Sol baştan başlıyorum airfry, bulaşıklın, deterjanlar, çöp kovası, ketıl, kahve makinesi, tahta kaşıklar ve bıçaklık.
Mutfak tezgahımı mümkün oldukça boş görmeyi severim. Şu an en köşe kenarda sadece kahve makinem ve mini blendırım var.
Türk kahvesi makinesi, su arıtma cihazı, bitki, ekmeklik, tost makinesi, havlu kağıt.
Tezgahta çok yer yok küçük zaten airfrey da alınca doldu
Doldurmam hic sevmem tezgahin ustunde esya nefret ederim
Tezgahin üstünde ne kadar az eşya o kadar çok huzur sevmiyorum çok eşya 😂
Airfryer, kahve makinesi, tost makinesi, bulaşık pedi, kepçe takımı, çay ve kahve kavanozları.
Benimki de her şey var dolu 😅😅😅
Baharatlık dışında bir şey yok.
Cezve takımım kettle birde baharatlığım
İşe yaramayan her şey
Çok şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?