Eskiden okumayanın da eli iş tutarmış, şimdi her yer üniversite olduğu için bütün erkekler okumaya çalışıp sonra evlerine geri dönüp ev erkeği oluyorlar farkında mısınız, hiçbir işten de anlamıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Haklısınız ancak bunların bilinmesi erkeğe bir avantaj kazandırmıyor. Ben ilk okul bittiğinde contası bozulmuş eski tip muslukları değiştirebiliyordum. Tıkanırsa temizleyebiliyordum. Lisede her türlü elektşrik işini yapabiliyordum. Şimdi dağın başında birkaç kesici alet ve ateş yapabileceğim taş bile olsa günlerce kalabilirim. İddia ediyorum çoğu ev işinde Türkiye standartlarından üstündeyim. Ama gel gelelim bekarım 😁 yani bu dediklerinizi kadınlar avantaj olarak görmüyor. Marjinal durumlar gibi gelip ilk hoşuna gidiyor. İlişkinin gerçekleri ve bazı şeylerde erkeğin ciddi duruşu mesela basit konularda bile fikir beyan etmesine sinir olmanı gibi. “Canım bunu giymesen, benim hoşuma gitmedi” gibi. Bana babam bile karışmadı üzüyorsun beni tepkisi ve ben bunu şaka falan sanırdım. Gerçekten bunu yaşadım. Dolayısıyla bu dediğiniz erkek modeli çok sevilen bir erkek modeli değil. Ben veya benim gibi erkekler elinden geldiğince anlayışlı oluyor. Doğal olduğumuz doğrudur ama merhametsiz değiliz. Ben görüştüğüm hiçbir kadına tek kötü söz bir defa sesimi yükseltme girişiminde dahi bulunmadım. Ama kötü söz duyduğum oldu. Yani antikacılar çarşısına pek nur yapmıyor :)
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHade oradan, internetten bakıp iç cephe söküp yenisini yapmış adamım ben. Bilgiyi ezberlemek değil niyet önemli. Siz asıl kendinize bakın güya akademik karıyer vs yapıyorsunuz daha çorba yapmayı bilmiyorsunuz insan kendine yemek yapmayı bilmez mi heleki kadınsa hamarat olması gerekir.
00 Yorumla
Ne alakası var bunun evlenmeyle, herkesin bu işleri öğrenebileceği veya öğreten babası veya bir başkası olmayabiliyor.
Zamanla öğrenir internetten video izler okur öğrenir bir şekilde. Ne yani sırf bu işlerden anlamıyor diye çok sevdiğin biriyle evlenmeyecek misin?
00 Yorumla
evlenilir tabi ki, aksine kendim yapacağım diye evi kırıp döken erkeği istemem. herkes kendi ustalaştığı işini yapsın, eğer bunu beklesem bir tamirciyle evlenirdim zaten
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
113Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİsterseniz evlenin.
00 Yorumla Bu ne saçma bir soru? Bir erkek çıkıp ayağımı yıkamayacak, bana yemek yapmayacak, hizmet etmeyecek bir kadınla evlenilir mi dese ne hissederdin? Hepsini geçtim prizi neden sen değiştirmiyorsun? Erkekler doğarken priz değiştirme skilleriyle mi doğuyor ya da onun görevi mi? Bir zahmet eline al tornavidayı sen değiştir, ortak olanda kalıyorsunuz. Bir alandaki problem hepinizi ilgilendirir. Şimdi bunları dedim diye kesin ben erkek miyim dersin sen. Çünkü ancak bir erkek priz değiştirebilir 😃
1618 Yorumla- +1 yıl
Teyze haklı gençler
- +1 yıl
😃😀😀
Teyze dedik ama tazecik çıtır çıktı laaa
Daha güzel bak 🤪 - +1 yıl
Helal işte böyle kadınların nesli tükendi güçlü kendi ayakları üzerinde durabilen çıkarları doğrultusunda hareket etmeyen gerçekten seven bunlara bir ayar çek kadınlık dersi ver erkeği tam otomatik mutfak robotu zanneden kadınlara😆
- +1 yıl
Ben yazacaktım bunu :D her şeyi geçtim yemek yapabileni de boş ver iki yumurta kırmayı bilmeyen kızlar var.
- +1 yıl
@Catutigernos kimse bilmek zorunda değil ki. Aynı şekilde mesela erkek de evin tamircisi olmak zorunda değil. Roller değişebilir. Takılmamak gerek bunlara.
- +1 yıl
Kesinlikle ama maalesef dayatılan roller var
- +1 yıl
@Catutigernos var var olmasına da sırf toplumsal tabu ve normlar yüzünden istediğimiz hayatı yaşayamayacak mıyız?
- +1 yıl
Sadece o değil ki sosyal eşitsizlik her zaman var. Hep erkek hamle yapmak zorunda erkek kadını anlamak zorunda kadın erkeğin sözünü dinlemek zorunda vs vs kadın erkek hiç bir zaman sosyal anlamda eşit olmadı o yüzden bence zor
- +1 yıl
@Catutigernos bu ülkede zor olabilir belirli çevrelerde olmak şartıyla. Sebebini de hepimiz biliyoruz bence 🙃
- +1 yıl
Neymiş söyle biz de bilelim 🤔
- +1 yıl
kraaaal.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir 🙂
- +1 yıl
@nєslıtukєnmısєrkєkk sen yaşıyon mu ya
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir bende bilmiyorum emin değilim😆
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir kim soruyor🙂
+1 yılEv temizliğinden anlamayan yemek yapmasını bilmeyen bunun için bir dünya para verip kadın tutan evi çekip çevirmekten aciz kadına kadınmı derim eskiden çalışan kadınlar ev işinden de anlıyordu dediği zaman ağlamayın o zaman😄 bütün erkekler diye genellemişsin birde😄bütün erkekler öyle oldu ise sebebi siz kadınlarsınız aman şöyle olsun aman böyle olsun diye murdar ettiniz şimdi hiç hayıflanmaya hakkınız yok😄sanki kadınların elinden çok iş geliyor ya erkeği sorguluyorsun çoğunuz memem sarkacak diye çocuk emzirmeye korkuyorsunuz buda kendini bırakmış kadını sevmem dlyen erkeklerin etkisi böyle erkekler ve senin gibi kadınlar evlilik müessesini kirletiyor.
20 YorumlaTabii ki insan biraz becerikli birisi ile aynı hayatı paylaşmak ister. Ama bu çok da şart değil. Beceriklilik, zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Bu durumda iyi bir geliriniz varsa, bir prizi değiştirmek için çağıracağınız elektrikçiye vereceğiniz para sizi etkilemez. Hatta belki iş açısından daha isabetli olur. Evlenilecek kişide aranacak başka ve çok daha önemli kriterler var. En başında da karakter gelir. Sizi seven, size değer veren, düşüncelerinize saygı duyan, daima yanınızda olan, sürprizlerle gönlünüzü tekrar tekrar alan bir eşe sahip olmak çok daha iyi olmaz mı?
10 Yorumla
+1 yılÇok şükür elim baya iş tutuyor. Aynı zamanda okudum ve memurum. Genele baktığınızda ise okumak ile ilgili değil durum insanlar artık sosyal medya, dizi, film bağımlısı el becerisi, hobi gibi şeylere vakit ayırmıyorlar bana göre sorun buradan kaynaklı.
30 YorumlaYani bununla evlenip evlenmemekle alakası yok ha bilse tabii ki daha iyi olurdu mesela benim sevgilim lisede elektrik bölümünden mezun olmuş şu an elektrik teknisyeni olarak çalışıyor bu işlerden anlıyor aynı zamanda dört yıllık Üniversitesi’nin de son senesinde yani biraz kendini geliştirme ile alakalı bir durum
20 Yorumla
+1 yılPrizi ben tamir ederim buna göre de es seçmem yemek yapmak kadının işi diyen zihniyetle eş değer bu düşünce benim için eliniz alet edavat tutsun mk biraz.
92 Yorumla- +1 yıl
@TOKAREV aynen öyle.
+1 yılBizim evde genelde bu tarz işleri ben yapıyorum ama geçen priz değiştirmeye çalışırken eşimi de beni de elektrik çarptı tüm kolum uyuştu o derece bir çarpma ve eşim de sakın bu prizlere dokunma deyip elektrikçi çağırdı ne var yani bunda demek ki babası öğretmemiş suç erkekte değil babada iyi örnek olsa ve yeterince ilgilenme çocuk da onu örnek alarak herşeyi öğrenir ben bile kız halimle öğrendim yani çoğu şeyi
110 Yorumla- +1 yıl
Esin bilmiyor mu
- +1 yıl
Hatta şimdi de eşim benden öğreniyor
- +1 yıl
Oda çarpıldı
- +1 yıl
Canı tatlı herhalde
- +1 yıl
Bu işi erkek yapar
- +1 yıl
Önce o denedi çarpıldı sonra ben ona sen yapamıyosun ben yaparım bak şimdi gör dedim bende çarpıldım
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
İnsan küçükken görüp öğrenmediği şeyi büyüyünce de zor öğreniyor
Herkesin Kör noktaları vardır ve bir de iyi olduğu noktalar vardır. Daha farklı bir açıdan söyleyeyim dışarıda denk gelip bu adam maldır dediğin kişi çok iyi bir cerrah çıkabiliyor. Herkesin yeteneği farklı On parmağında on marifet bulmak biraz zor. Hem işi iyi olsun Hem her şeyden anlasın gibi bir şey Beklerken biraz da realist olup insanın kendine dönüp bakması lazım. Acaba bunu isteyenin Kendisi de her konuda iyi mi.
10 Yorumla
+1 yılBen birçok kişiden fazla mekanik, tesisat, tadilat, tamir vb. işi biliyorum ve bunun bir cinseyete yüklenmesini doğru bulmuyorum. Kimin yatkınlığı, merakı ve öğrenme imkanı varsa o bilmeli.
Her evde tamir, yemek, bütçe takibi ve temizlik konularına hakim birileri olmamalı ve bunları kimin bildiğinin bir önemi yok. Önemli olan doğru şekilde yapılabilmesi ve gerekince bir bilene danışılması.11 Yorumla- +1 yıl
Olmalı*
+1 yılHerkes her işte usta olamaz benim evime usta gelmez evet doğru ama hiç temizliğe elimi atmam bu örnek şimdi biride sorsa evde temizliğe yardım etmeyenle evlenir mi diye sorsalar bnle evlenimez ama sana göre de evde ki elektrik su TV haddaha masa sandalye ye kadar ben tamir ederim şimdi bn iyi bir koca miyim kötü bir kocamiyim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yandin da yandin 3 adet kabloyu nötür faz. topraklama. cikartip takamayan erkekle evlenirsen yandinki yandin🤣🤣🤣. ilerleyen zamanlarda sırıngayi nasil takacak sana 🤣🤣 kesinlikle senin kisa devrelrin yanar. sigortalarin atar elektriklerin kesilir. gerisini sen düsün.🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılAslında haklısın erkek adamın elinden iş gelmeli. Lamba değiştirmek, priz değiştirmek vs yapabilmeli. Ama bazı erkekler de ne babasından görüyor ne de öğretecek birine sahip oluyor. Misal ben 🥺🥺
30 YorumlaEvlenilmez ben tek başıma duvar kagıdı döşedim aviz etaltım ampul değiştirdim prizleri söktüm değiştirdim eski eşyaları boyadım evd eboşdurdua kendime hobiler buluyorum bi kaıdn olarka bunları yapıyorsam erkek diye heçinen kişide yapsın bizahmet
00 Yorumla
+1 yılSevgilimin tamirattan anlayıp anlamadığını evlenmeden önce anlarım ben ona göre ciddi düşünürüm, ona göre evlenirim. Bence bu tamir işlerinden anlamak hem çok havalı ve karizmatik hem de önemli bir yetenek.
00 Yorumla
+1 yılKara sevda dedikleri bu olsa gerek
İlk görüşte aşk bu
Etrafta yakının da bulunan onca kişiden elektrik almazken evinize gelen bir tamirciye
Hiç tanımadığınız birine aşık olup evlenmek. İşte gerçek aşk budur00 YorumlaAaa bu benim yemeğimi restauranttan söylüyorum günde üç öğün temizliğe biri geliyor tadilat işi olursa başka biri. Ben de kendi işimi rahatça yapıyorum. Beğenmeyen kızını vermesin ikimde değil :D :D
00 YorumlaO sırada lisede atl elektrik üniversitede biyomedikal bitirip anestezi tamir eden ben 😏 hem işim hem hemde tamir yeteneğim mevcut çok saç maşasını getiren hatun oldu hastaneden bana 🤭
10 YorumlaTabiki evlenilebilir. Priz değiştirmek riskli Elektrik çarpabilir Herkes herşeyi bilme, yapmak zorunda değil. Bazı insanların eli yatkın olur Bazıları da beceremez.
10 Yorumla
+1 yılDüğme dikemeyen, ben de çalışıyorum yemeği sen yap, dışarıdan söyle diyen, çocuk bezi değiştirmeyen, saça turşu vs yapamayan kadınlarla yarışır o adam. O her şeyden anlayan erkekler ev işi yapmazdı ona göre toplum tarafından yetiştirilmişti, kadınlar da ona göre yetiştirilmişti. Şimdiki erkekler ve kadınlar da ona göre yetiştiriliyor. Günümüzde mesleği elektrikçi tesisatçı vs olan adamlar bile işlerini beceremiyor artık.
10 Yorumla
+1 yılBilse iyi olur ama o kadarda büyütülecek bir mevzu değil.
40 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
u +1 yılO değiştirmesin, ben hallederim. 😂 Az uğraşmıyorum bu işlerle.
52 Yorumla- +1 yıl
😀evet
+1 yılBen bir ERKEK olarak YEMEK YAPMAYİ bilmeyen bir kadınla EVLENİRİM.
Şimdi kendine sor bakalım yemek yapmayı bilmesen, ya da şu an da bilmiyor olabilirsin seninle evlenir miydi, bilmiyorsan da su an zaten seninle.
Demek ki sen bu herif olduğu gibi kabul etmeyip başka erkeklerle kiyasliyorsun.
Ayrıl güzel kardeşim. Kendine başka biri bul.00 Yorumla
+1 yılHer kişi bunu yapamaz hadi biz elektrik elektronik mekanik sunne varsa yapıyoruz da bu da iyi değil bunları saklamam lazım yoksa her gün tadilat yaptırır bu hatunlar bize
00 Yorumla
+1 yılÜniversiteden de mezunum prizde kendim değiştiririm boyayıda kendim yaparım beach cluba gidip şişemide açarım
Her iş geliyor elimden 😎
Beni alacak hatun yaşadı😁
00 Yorumla
+1 yılEvlenilmez. Bir kız olarak ben bile bozulan ampulleri değiştiriyorum, prizleri ve hatta muslukları bile değiştiriyorum yani böyle temel işler bence bilinmeli özellikle bu ekonomide
03 Yorumla- +1 yıl
@TOKAREV Kendimi değil elimden böyle basit işler gelmeyen erkekler için söylüyorum
Evde benden 4 yaş küçük erkek kardeşim olmasına rağmen bütün basit elektrik ve su tesisat işlerini ben yaptığım için erkeğe gerek kalmıyor benim açımdan 😊
00 YorumlaBence sen prizi değiştirebiliyor mu ona bakmak yerine o ustayı çağıracak parası var mı diye bak, ne olucak bir iki iş bilmese senin de bazı işleri bilmeme hakkın var
00 Yorumlakızlar sizi bilmem ben tekniker adamla evlendim çok büyük arıza olmadığı sürece ya da bizde olmayan aletlerle yapılacak iş olmadığı sürece eve usta gelmez. maşallah kocişime :D
01 Yorumla- +1 yıl
😀😃
Sadece priz meselesi degil, erkekler evdeki ufak tefek tamirat işlerinden anlamalı, ama boyunu aşan işlerde elbette o işin erbabı gelir işi yapar parasını alır gider.
00 Yorumla
+1 yılKendi işine yoğunlaşıp işin bilenini çağıran erkektir. Zekidir. O işi ehlinin daha hızlı yapıp onun vaktinden çalmayacagını bilen erkektir :)
10 Yorumla
+1 yılBilen de kendi evinde değiştiriyor mu ki acaba! evlenmek için el becerisine bakacak olan el sanatları mezunlarına baksın 😅
10 Yorumla
+1 yılO adam sana "şu yemeği yapamıyorsun evlenemeyiz" dese "evlilikle bunun ne alakası var" dersin.
10 Yorumla
+1 yılVallaha ben esimin evde bir tamir isi cikarsa tamir edebilmesini isterim. Becerikli olsun. Sevmem oyle yapamayani.
115 Yorumla- +1 yıl
Teyze deme öyle şeyler
- +1 yıl
Kendi yasina bak amca
- +1 yıl
Ben daha 23 üm bebeğim 🤪
- +1 yıl
32 yaziyor yalanci. Ayrica sanane benim yasimdan. Dunyanin neresinden 30lu yaslar yasli sayiliyormus canım
- +1 yıl
Pek de atarli
Ama 32 nin ehemmiyeti yok
Yeterki 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen 😀 - +1 yıl
Ne ötuyorsun ya hala. Sana harcayacak zamanim yok. Yasemin Özilhan mi ayrica. Guleyim bari. Yanimda halt etmis.
- +1 yıl
Bebeğim kendi soruna baksana
- +1 yıl
Sanane ya. Uff baydim ama.
- +1 yıl
Evet evet baydin bak 🤪
- +1 yıl
Baydin yazmak istedim. Ama beynin yetmedigi icin algilayamayisini mazur goruyorum. Sorun degil canım sey
- +1 yıl
canım sey*
- +1 yıl
Ucuzsun ucuz...
- +1 yıl
Gercekten zeka problemin var uzuldum sana. Hala seni aldirabiliyor mu annen
- +1 yıl
Şu laflara bak
17 lik ergen lakırtılari
Tiksindim... - +1 yıl
Lakirdi onun adi. Seninki daha dogmamis bebek gibi. O yuzden aldirma sansimiz var mi diyoeum
Ben yemek yapmasını bilmeyen kızla evlenirim aşcı aramıyorum sen usta mı arıyorsun
20 Yorumla
+1 yılevlenilmez erkek dediğin tamirden anlayacak yoksa işi ne
20 YorumlaBunu eşime okudum. Ben oyum işte neden evlenilmesin diyor.
20 YorumlaEvlilik için bu kriteri baz almamak lazım. Erkekte bir zahmet bir prizi değiştirebilecek kabiliyeti olsun.
00 YorumlaHer erkek priz değiştirmeyi bilmek değil eskiden kadınlarda erkekleri tüm gün evde bekleyip hizmet ediyordu ona bakılırsa.
00 Yorumla
+1 yılEskiler bu yüzden çocuklarını en aşağı 3 5 işte calistirirdi farklı yaz tatillerinde. 5 6 işten anlarım. Annem sağ olsun 😂
00 YorumlaEşimin eniştesi bu konuda yardımcı oluyor ama eşimden de bir sürü trip yiyorum bilmiyorsun anlamıyorsun pasifsin diyor
00 Yorumla
+1 yılEvde Geçen Gün Altı Tane Kapıyı Astar Ayrı sonrada boyadım Genelde Evde Tamiratları Ben Yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılelektirk çarparsa ölebilir bunlar riskli işler usta nın yapması daha güvenli olur ve işini bilir
00 YorumlaOkadar da değil be ne bileyim 3 lü tamir eder, priz değiştirirsin qrtık. Gerçi ben ampul değiştirmek için adam çağırdıklqrını gördüm
00 Yorumla
+1 yılSiz bu erkekleri süpermen sanıyorsunuz heralde. O da sizin gibi normal. bir insan bu kadar gözünüzde büyütmeyin erkekleri..
00 YorumlaSenin için evlenilecek erkek kriteri priz değiştirebilen biriyse sen hiç evlenmeye kalkışma. Git elektrik ustasıyla evlen her gün değiştirirsin.
00 YorumlaFişi prize takabiliyor mu sen önce ona bak. Elektrik alımı tamamsa diğer işler bir çeşit hallolur.
00 Yorumla
+1 yılSeçenekleriniz bu kadar fazla mı kızlar
Soruya bak priz takmak için usta çağıran erkekle evlenilir mi?00 YorumlaElektrik su ve evde gerekli i olan bilimum tamir tadilat işlerini kendim yaparım mümkün mertebe usta çağırmam
00 Yorumla
+1 yılDışardan yemek söyleyen kadınla evleniliyorsa eve temizlikçi çağıran kadınla evleniliyorsa priz değiştirmeye usta çağıran erkekle de evlenilir.
00 Yorumla
+1 yılNiye dizinin hiç bir anını kacirmamak için çalan zile bakmayan kadınlardan oluyorda niye elektrik işinden anlamayan erkekten olmasın ki
00 YorumlaElimden her iş geliyor tadilat boya badana tamirat elektronik o kadar basit işler için birini çağırmam yani
01 Yorumla
+1 yılE ben elektronik bütün eşyaların tamirinden su tesisatı boya iç dizayn hepsinden anlıyorum kaç kadın hakkım var
00 Yorumla
+1 yılkazandigi paraya bak gunde iki usta cagirdiginda parasi yetiyorsa olur
04 Yorumla- +1 yıl
Ayakkabısını da parayla bağlatmayı unutmasın
- +1 yıl
o parasi varsa olur emin ol :)
- +1 yıl
Babası hayattayken yiyebildiği kadar yemeyi de ihmal etmesin çünkü babasının vefatından sonra batacaktır bu arkadaş
- +1 yıl
ben kisisel konusmuyorum ya :)
hic bir becerisi olmayip ama ticarette veya is hayatinda cok basarili insanlar tanidim :) eksikliklerininde farkindaysa :) super profil iste
Evime usta değil kendime eş olucak ben hallederim prizleri
10 Yorumla
u +1 yılOnla evlenilir mi bunla böyle olur mu diye diye evde kalcanız :D
10 Yorumla
+1 yılParası olsun daha kavanoz açamayanla bile evlenirsiniz
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılsadece erkeğe suc atmayın ne kızlar bi yumurta kılabiliyor ne erkekler pirz değiştiriyor. yumurta bilmiyorsunuz deyince biz sizin aşcınızmıyız diyorsunuz. bizde tamirciniz değiliz. ama ben her işimi kendim hallederim aletlerimde var.
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru hepsi lafta üniversite mezunu ama hiçbir şey beceremiyorlar normal hayatta.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılTesla yanımda halt yemiş o derece priz işinden anlarım xdd priz ve kriz bende sorulur xd
00 Yorumla - Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem