Evde uzun yıllardır kiracı vardı evlenip burada oturucaz her yer yıkılıp baştan yapılıcak çok rezil halde ama görmezden gelin onu sizce bu duşakabinin yerini genişletme şansımız olur mu

Kırıp genişletilme şansı yoksa da buraya ne gelebilir lavabo olabilir belki diye düşünüyorum aynalı dolap vs ileri gelir çok boğmaz belki sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soldaki duvarı kiramazsin eğer imkan olsa o klozeti bu kadar öne koymazlardi ya baca vardır ya kolon ya başka bişe
O dusakabini uzatabilirsin belki bu tarafa doğru bogsada bişe olmaz geniş olur belki küvet bile deneyebilirsin
Üzdü gerçekten ek olarak küçük banyo var yan tarafında hemen klozetin olduğu taraf yani orayı çamaşır odası yapmayı düşünmüştüm ama ikisini bir yapmak daha mantıklı olucak gibi
İki banyoyu birleştir makineyi de banyoya koy ama baca vs kapanmasın dikkat et
Kolay gelsin
o şansın yok.. ama o altlığı atın zaten.. direkt taştan duşakabin yaptırın.. solda kolon var kırılmaz sağdada duvar. bu büyüklükte idare ediceksiniz artık ayakta.. banyo fant. niz sınırlı yani evlenince.
Klozetin olduğu tarafta küçük banyo var orayla birlestirme şansımız da mı olmaz
olur öyle. ama banyo nasıl bilmediğimiz için yorum zor.. büyüklük , şekil falan. koşzet falan uer değiştirmesi lazım.. yer var mı
Evet doğru söylüyorsun yer var tabi ki çok anlamıyorum hani gider falan lazım değilse bi tarafa yapılır o yine 😅😅
sol taraf kolon galiba sağ tarafsa yan bina sınırı falan ise genişletme şansın yok ön taraf boş ise küvet koyup köşelerden kabinleyebilirsiniz
Kolonun olduğu tarafta küçük banyomuz da var enteresan bi ev tasarımı gerçekten küvet istemiyor eşim maalesef bu halde de insan boğulur
Bence hiç gerek yok okadar masrafa biraz küçük dokunuşlar tamirat yapın yeterli
Ama baya kötü halde ve klostrofobim var buna giremem yani
Bence gayet iyi görünüyor önüne bir cam kapıyla gayet iyi olur. Ciddi anlamda masraf çıkar başka ihtiyacına kullan üstüne başına al tatile git gereksiz bana göre tabi
Projeyi görmeden konuşamam arkasında nelere denk geldiği önemli bir konu. (mimarlık öğrencisi )
Kirişi kolonu ellemeyeceksen var
Klozetin arkasındaki kolon mu oluyor
Kirişe benziyor
Olur al baltayı giriş
Balyoz ❎ balta ✅