Evde büyük bi örümcek buldum bir bacagi koptu ama kendi kaçtı yaşar mı acaba yoksa ölmüş mudur?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde büyük bi örümcek buldum bir bacagi koptu ama kendi kaçtı yaşar mı acaba yoksa ölmüş mudur?

Huntsman örümceğinin Türkiye'de ne işi var? Avustralya'da falan mı yaşıyorsun? Ve örümcekler bacaklarını tekrar rejenere edebilir. O yüzden bunun onu öldüreceğini sanmıyorum. Ama merak etme, seni ısırırsa sen de ölmezsin.
Bende bunu düşünüyorum Aydındayım 15 gün evvelde bembeyaz bi örümcek çıktı evden adı da insan yüzlü örümcek miş normalde böcek te yoktu ama balkona yeni bodur ağaçlar almıştık onlarla gelmiş olabilirler
Taşra bir yerde oturuyorsun sanırım. Aslında Türkiye'de bir kaç Huntsman türü var ama eve nasıl girdi anlamadım. Genelde Türkiye'de en çok karşılaşılan tür Wolf Spider.. İkisi de insana zararsız, merak etme. Hiç bir örümcek türü insanları hedeflemez zaten. Rahatlıkla uykuna dönebilirsin. Bir kaç güne kendi kendine ölecektir.
Taşrada değilim şehirde yim üstelik ev 2. katta buraya kadar nasıl geldi bilemedim Heteropoda Venatoria türüymüş resmini çekmistim google dan baktım ilaçlama yapicam bugün umarım ölüsü çıkar da rahat uyurum
Cevap
7Cevap
Örümcekler kendi uvuzlarını yenilwyemezler diye biliyorum yanlış biliyorsamda öğrenmiş olurum ama yaşayıp yaşamıyacağını bilmiyorum
Yaşar yenisi çıkacaktır
Off ya en iyisi odayi gaz dokup yakmak
Bende korkuyom bendeki böcek ilaci belki etkisini yitirmistir diye market acilsin yenisini alip odanin her yerine sıkıcam ölmediyse de ölsün iğrenç şey
Yok yok maske takarim biyo zaten maskesiz ilacladim diye sersemleyip uyumuştum
Bir bacağının kopması sorun olmaz yaşar
Yaşamasin ya
Yaratık gibi djdjdj yaşar bu arada
Ilaclama yapicam umarim ölür bunla ayni yerde kalcagima otele yerlesirim daha iyi
Harika birsey
Nick name den de anlasiliyo zati
Evet Avcı
Ne avcisi
Huntsman avci demek yZidign sey
İşte fare yarasa felan yiyolarmis zaten avci deyişi ondan demek
Helal olsn abaha
Spider man besleseydiniz bu ne a. m.. k
10 litre böcek ilaci lazim bu anca ölür
Ağ falan atiyormudur dikkat et yeni ağıyla yatağa yapıştırmasın
Bilmiyom ki gorunurde ağ felan yok etrafta zaten olsa tedbir alirdim yeni girmiş olmali eve
Belkide bayağı vardır birde yuva yapmışsa off
Sen felaket tellali misin aga ya
Doğruları diyorum kank
Ne kadar vardır boyu
En az bi 15 cm vardi
Şaka yapıyorsun demi
Ne şakası uykusuzum uyuyamadim sabah sabah görünce
Bunlar Avustralya örümceği ymis nerden buldu de girdi eve pis şey acaba avakado ağaçları var balkonda onlar mi çekiyo ki
Demin baktım 30cm kadar varmış ben ilginç şok
Fare yarasa yiyen bi türmüş yav Avustralya nin dev orumceklerinden yolu nerden buldu da geldi acep
Jaka ailesi besliyor bir tane hamam böcekleri için beraber yaşıyorlarmis cesarete bak ya
İlk defami gördün
Evde nefret ettiğin böcekleri ona yem yap tzk kur yakala onu aklinda kalmasin geri cekilsen psikolojisi daha kötü gerekirse gidebileceği yerlerden geç kendinide kamufle et bulmadan gere çekilme
Iyide evde baska bocek yok ki yem yapsam ilk defa görüyom şehrin ortasinda böcek mi olur ya ben hayatımda fareyi bile bi defa gördüm
Ben orada olsaydım şu an o örümcek cinsinn sülalesi bulurdum çuvala koyardım ilk hareket edeni s#lr₺dm
😂😂😂 erkekler bazen işe yariyolar ya örümcek felan atacakken misal shwjsjs
Canm bende gelişi güzel söyledim yoksa örümcek sülalesini çuvalda önlerinde hareket edeni flpdj°°•k değilim yani 🤠 onlarda elma toplamazlar yani 🤷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?