Üzüm sirkesi diye biliyorum yanlış mı? Evde detaylı temizlik var bende odamı camlarini kapısını dolapları masamı yeri vs sileceğim. Sadece bilenler yazsın lütfen aileme bana büyü yapmis bir yakınımız kim olduğunu söylemiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana soru sormayin siliyorum boş yorumları sorumu cevaplayın sadece
Büyü için evi elma / üzüm sirkesi mi hangisiyle temizlemeliyim?
Evimize daha önce dindar bir hoca gelmişti tüm eve baktı ve tüm ailenin yastıklarının içini bile döküp sirkeyle yıkamamixi söyledi bazı halılar battaniyeler evdeki çoğu şeye + yillardir yapılan büyü var sizin ailenizde eve gelirken bile zor yürüdüm gwlmwme bile izin vermiyorlar dedi ( gelip bizi kurtulmamiz için yönlendirip fikir verecek hocaydi sadece eşyaları gösterdi yıkayın diye tüm evi gezdi + okunacak Kurandaki dualar söyledi gitti.
Makyaj malzemeleri bile kullanmamizi söylemişti. namaz Kuran dua onu bende biliyorum ekstra evide bu şekilde temizlememiz grrwkoyormua birde sanırım emin degilim hatırlamadım tam 20 günde 1 mi ne sirkeli su döküp yıkanın demişti öyle bir şey + sonra ebeveynim başka hocaya gitti hepimize adimiz yazan kolye yapip vermiş içinde koruyucu dua yazılı hiç çıkarmasınlar demiş banyo WC de çıkarıyoruz sadece islanmasin diye böyle?
Yani bunlar öyle çok para almamış sadece para için yoksada büyü yapanlar varya onlardan değilmiş yani çünkü bir daha gitmedi ebeveynim , şüphelenilen kişide büyü yapan babannnwm çünkü en yakınınız kimseyw söylemeyin bize gwldiginizi demiş hocalar , düşman hiç uyumuyor hep yeniliyor büyüyü yillardir demiş 😒😣😣
Nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamadım ayrıca burada sanki ben sizi zorluyormuşum gibi cümleler kurmanızı da anlamadım size iyi günler dilerim Allah şifa versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkisi de fermente fark etmez ama genelde üzüm sirkesiyle siliyorlar
Femente ne oluyor
Bakteriler tarafından tüketilerek ekşimesi
😂😂 sirke buyumu cikariyomrus hahah ay alalhim ya
Defne yaprağı tütsüle cinler sevmez kokusunu😉
Sirkenin de sevmiyorlarmis? Sen nereden öğrendin büyü mü yaptırdın
Niye büyü yaptırayım büyü yaptıran dinden çıkar iyilik için söyledim
Büyü olduğunu mu düşünüyorsun.
Beyaz sirke
Namaz Kur'an abdest
Evimize daha önce dindar bir hoca gelmişti tüm eve baktı ve tüm ailenin yastıklarının içini bile döküp sirkeyle yıkamamixi söyledi bazı halılar battaniyeler evdeki çoğu şeye + yillardir yapılan büyü var sizin ailenizde eve gelirken bile zor yürüdüm gwlmwme bile izin vermiyorlar dedi ( gelip bizi kurtulmamiz için yönlendirip fikir verecek hocaydi sadece eşyaları gösterdi yıkayın diye tüm evi gezdi + okunacak Kurandaki dualar söyledi gitti.
Makyaj malzemeleri bile kullanmamizi söylemişti. namaz Kuran dua onu bende biliyorum ekstra evide bu şekilde temizlememiz grrwkoyormua birde sanırım emin degilim hatırlamadım tam 20 günde 1 mi ne sirkeli su döküp yıkanın demişti öyle bir şey + sonra ebeveynim başka hocaya gitti hepimize adimiz yazan kolye yapip vermiş içinde koruyucu dua yazılı hiç çıkarmasınlar demiş banyo WC de çıkarıyoruz sadece islanmasin diye böyle?
Peki yazdığı şey koruyor mu şu an
Bilmiyorum kimse takmıyor ki😒 benimki de ıslanmışti o yüzden takmıyorum takardim yoksa hep
Yani bunlar öyle çok para almamış sadece para için yoksada büyü yapanlar varya onlardan değilmiş yani çünkü bir daha gitmedi ebeveynim , şüphelenilen kişide büyü yapan babannnwm çünkü en yakınınız kimseyw söylemeyin bize gwldiginizi demiş hocalar , düşman hiç uyumuyor hep yeniliyor büyüyü yillardir demiş 😒😣😣
Bende ailemdedw de hep uyku ağırlık , sürekli tartışma var 😣
Sustun? Söylediklerim doğru ama dimi? Sende mi buyucusunyoksa? Hep büyülü sorulara cevap vermişsin?
İsterseniz bilgilerinizi atın bi bakalım işin aslını çünkü büyü tuttumu yenilemeye gerek yok ömür boyu sürer hatta nesilden nesile geçer
Ben büyücü değilim havas ilmi ile uğraşıyorum
Ne bilgisi atmak? Sizin işiniz ne anlamadim? Nesilden nesile devam eder derken ömür boyu kurtulamaz miyiz biz?
Banbanemin yaptığı seyleri asla yemiyoruz artık amauzakyan da yapılıyormuş😔😣 harflilerle vs
Uzaktan tesiri az olur bu yüzden sürekli yeniliyor olabilir bitmez ama tesiri azaltır fakat yediyseniz geçmiş olsun
Kaç yıldır bize hep kendi evde yaptigi salçalar vs çeşit çeşit şeyler gönderiyordu. Ama 3 4yildirgorusmiyoruz yemiyoruz da bir şey ondan
3 4 yıldır gorusmuyoruzdiye sinirlenip yeniliyor olabilr çünkü zengin parayı verecek başka yeri yok😒+ bizden farklı şehirde yaşıyor 😣
Anladım
Yorumu. n ne?
Yani isterseniz bilgilerinizi verin bakalım bi
Sorularımi cevaplamadin?
Once sorularını cevapla? Ne bilgisi ayrıca?
Nasıl bir cevap istiyorsunuz anlamadım ayrıca burada sanki ben sizi zorluyormuşum gibi cümleler kurmanızı da anlamadım size iyi günler dilerim Allah şifa versin
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim önce