Şu an 1200 TL her şeye çok fazla zam geldi ne kadar arttırmalıyız sizce?(bursa/merkez)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende Bursadayım ancak zam yaparken kendini onun yerine koy ve geçmişini unutma hatay depreminde gördük Mülkün sahibi Allah
1200 tl mi oha bedava
Evet herkes aynısını söyledi
6 yap bence
Yasal olarak o kadar arttırılabilir mi
Ya şimdi %25 vs olayları donuyorda sen yıllarca çalış ev al sonra en fazla %25 zam yapabilirsin oldu canimm ya başka
Vermesin o zaman kiraya. Zorla mı oturduk evine. Kanun ne diyorsa o işine gelmeyen paristen alsın orada kiraya versin. Kafalar pırıl pırıl
Yaptığı kira zammını odeyemiyorsan çıkarsın sende
Devlet ne kadar diyorsa o kadar yaparım illa atmak istiyorsa buyursun mahkemeye versin.
Hükumet yüzünden oluyor bunlar zaten enflasyon olmadan hersey bu kadar pahalı olmada ev fiyatlarida kira fiyatlarida bu kadar olmazdı zaten
Ev kiralarına bu denli zam yapılmasını fırsatçılık yapılıp kira ile geçinenler olmasını abes buluyorum. Evin varsa var gir çalış başkasının rızkına da bu denli konma. Ama bizim millet aç gözlü enflasyon böyle olur zaten. Devlet çanak tutuyor. Ama testi delik olduğu için vatandaşın aldığı hop diye gidiyor.
Önce devletle hükumetin ayrımını yap ülkeyi bu hale kim getirdi onu sorgula sonra millete bk at millet fırsatçı ve gerizkagli onda hem fikiriz ama bunun sebebi bunun bu denli bu noktaya gelmesinin sebebi hükumettir
Ortada bir devlet olması için halkın gözünü açması lazım bay çok bilmiş. At arabasına at yön vermez seyis verir. şu an at uçuruma doğru son sürat gidiyor. Kota koymaya çalışması vs nafile fırsatçılar da cebini doldurma derdinde. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan vatandaşı kimsenin umursadığı yok. Sözde enflasyondan şikayet eden sözde ev sahipleri bile masum değil çünkü algılama sorunu yaşıyorlar. Bizde senin gibilere anlatmaya çalışıyoruz ama aldığı kira ile geçinmeye çalışan adeta asgari ücret bekleyen malları haklı buluyorsun. Sana o parayı verirsem ben duvarları mı kemireceğim? Kış gelince neyle ısınacağım. Akıllı olmazsa versin mahkemeye aklı başına gelsin.
Benimde bir evim yok bende yarın bir gün kiraya cikicam her iki tarafta hakli kısacası ben kimseyi savunmuyorum halkın gözünü açması lazım ama bu halk o adama peygamber diyecek kadar canım o yuzden bu ülkeden bir bk olmaz
Kiraya geç ondan sonra bu konuyu seninle bir daha hortlatalım. 2 yıl sonra bu konuda buluşalım. Bakalım ne düşünüyorsun
Sana hak vericem şimdiden zaten bunun derdine düştüm ne yiyip içerim diye 😊
Allah kolaylık versin diyorum o zaman sana da. Hayatta kalmaya çalışanlar kulübüne hoş geldin
Tesekkurler sanada Allah kolaylık versin keşke tek bir iste çalışıp 11 yerden bizde maaş alsak
Öyle bir para nerede gezer
Nerede ve kimde gezdiğini biliyoruz da söyleyemiyoruz iste daha çok gencim
@Yenna kiracı evden çıktıktan sonra çıkardığı masrafı ödemez ödediği kira şu anki hesapla
Asgari ücret oranında artırılması lazım ev sahiplerini keriz yerine koymaya çalışıyor kiracılar
Saçmalık. Ben ne yiyip içeceğim o zaman peki konu sahibi? Ne masrafı ya. Herkesi aynı kefeye nasıl koyabiliyosun? Eve zarar verdi ise şikayetçi olup zararı tazmin ettirebilir. Ben geçen yıl taşındım çıktım evi çiçek gibi bıraktım eşyalar çıktıktan sonra evi süpürüp tertemiz bıraktım. Bozuk priz lavabo bataryası vs bir sürü masraf yaptım. Benim kiramı devletin izin verdiği kadar zamladı o kadar memnunlardı ki. Taşınmamı bile istemediler çıksam daha fazla paraya verecek olmasına rağmen. Boşanma sürecinde olduğum için taşındım. Ev sahibi yok çıkana masraf yapıyormuş bilmem ne. Boş tutun o zaman zihniyete nak
Sen 1200ü 12 bin filan yap o zaman. Beyin firar etmiş sendeki sana müstahak
Ancak hakaret ederek bir yere varabileceğini düşünüyorsun asıl senin beyin firar etmiş asgari ücrete yılda iki kez zam gelecek kiracılar yılda bir kez zam yapabilir limit de %25, kiracı evden çıktığında ne kadar masraf ediliyor zerre fikrin yok en basitinden boya badana fiyatlarına bak anlarsın demek istediğimi. Bu kafayla da anlattığın gibi bir kiracı olmadığına eminim sizin gibiler evde oturacağına evi boş tutarım daha iyi en azından eve zarar gelmez.
Boyayı giren kiracı yapar sivri zeka. Sen kiracı olmamışsın belli ki. Girdiğim eve boya yapıp girdim ben. Çıkarken de benden sonra kim oturuyor ise o girip yapacak. Ev sahibine giren çıkan bir şey yok
Boş tut zaten sen senin gibi ev sahibi yazık millete. Eviniz var diye adam mı oldunuz
Yapmıyorlar evi bok götürüyor. Bir tarafını sıkıp ev alsaydın aşağılık komplekslinin tekisin geçen yıllarda ev kirasıyla kardeşimin yurt üniversite masraflarını ödeyebilirken bu sene ödeyemiyoruz kıt mısın sen kızım neyi anlamak istemiyorsun?
Aynı öyle bir kiracıydım adamlar gitmemi bile istemediler senin gibi kiracı bulamayız dediler. Oturuyorum diye orasını burasını tamir ettim ben. Önceki evimizde de ailemle birlikte 25 sene oturduk. Ben evlenip eşimin evine yerleştim sonra ayrı ev olarak bahsettiğim evi tuttuk 2+1. Sırf boşanıyorum diye evi boşalttım ailemin yanına yerleştim. Ailem de 25 sene oturduğu evden göç etmek zorunda olduğu için çıktı 4 yıl 7 aydır bu evde oturuyorlar. Öyle iğrenç kiracı olsak her girdiğimiz evde bu kadar tutan olmaz bizi. Kafana bak pırıl pırıl
Boş tut o zaman bi halt ödemek için mi ev alıyorsunuz
Girene şart koyulur boya yapıp gir denir. Çıkarken olduğu gibi bırakır yeni giren kiracıya aynı şart konur. Senin kafan buna basmıyor ise sen zaten ev sahibi değil enayisin
Evi nasıl bulduysa öyle bırakmak zorunda her neyse sana kocan bile dayanamamış adamı da keriz yerine koymaya çalıştın herhalde bu kafayla devam et iyi günler hahahahahshsh
Yalnız koca beni bırakmıyor ben bırakıyorum dava ben açtım. Kimse mutlu yuvasını evini bırakmak istemez. Hariçten gazel okumayı pek seviyorsun bu cahillik ile açıkcası ev sahibi olduğuna da inanmıyorum kirayı ne kadar yapmalıyız diye konu açmışsın bide 🤣 kendini çok akıllı sanıyorsun. Sana kira değil beyin nakli lazım
Evi verdiğin gibi bırakmayan hakkında şikayetçi olabiliyorsjn onu da ben mi öğreteyim sana ev sahibi diyor bir de kendine 🤣
Senden olsa olsa ev sahibinin şımarık kızı olur 🤣 en fazla bu bak. Bu enayilik ile bu kadar mal mülk sahibi olabilirsin çünkü
@Yenna
Anlıyorum çok iyi uzun uzun açıklamışsın