En son ne zaman bir komşunuza gittiniz veya bir komşunuz size geldi? Sebebi neydi?
Bizim alt kattaki komşu camlarına kuş pislese soluğu bizde alıyor. Canı sıkılıyor bence.

En son ne zaman bir komşunuza gittiniz veya bir komşunuz size geldi? Sebebi neydi?
Bizim alt kattaki komşu camlarına kuş pislese soluğu bizde alıyor. Canı sıkılıyor bence.

Hayır sorun yaşamadım hiç. zaten çok da samimi değiliz eskisi gibi samimiyet kalmadı pek eskiden olsa mesela gidip kapısını çalıp su bile isterdik o kadar samimiyet yakınlık vardı. ama şu an tanımıyoruz bile neredeyse. ya da benim bulunduğum taşındığım yer böyle bilmiyorum
bizim apartman da öyle. karşımızda yaşlı bir teyze var. daha adını bilmiyorum.
Ne kadar saçma bir durum.. benim komşularla aram fena 😅 gece uyutmuyordu üst komşum, ama son zamanlarda gürültü yapmıyorlar. Özellikle Yalova depreminden sonra sanırım hayatın böyle şeylerle ugrasilmayacak kadar kısa olduğunu anladılar. Bilerek yapıyorlardı çünkü. Kadını tanıyorum çıktım konuştum bir kaç kez. Nahoş birisi..
Umarım, sağol
Komşularımla sorun yaşamıyorum karşı binadaki komşular hariç. Manyak adam pirinçleri bizim binanın önüne dökerken denk gelmiş bizimkilere. Bu masıl bir hanzoluk çözemedim
Aşırı iyi , kendi ailem gibiler.
Balkonda çay içerler davet ederler , tatlı yaparlar ikram ederler , markete giderken sorarım ‘ bir şey lazım mı markete gidiyorum ‘ diye.
Bu konuda şanslıyım
Cevap
7Cevap
Genel anlamda iyi. Ama yöneticinin karısıyla bi sıkıntı yaşıycaz😂üç vakte kadar. Hissediyorum 🤦♀️
Kuşlara birdaha ki sefere söylerim sizin cama çişlemesinler diye dersin 😇 takma kafana ne boş tipler var Allahım
Alt komşumla senelerdir sorun yaşıyoruz. Kocaman olmuş çocuğu 3 senedir gece olunca küfür ederek çığlık atmaması gerektiğini öğretemedik 😌
Çocuğun ailesi ayrı bir sorunlu ona hiç girmiyorum. Ben sadece bana sabır kısmı için teşekkür ediyorum 😂
Kentsel dönüşüm nedeniyle apartmanın yarısı diğer yarısına öfkeli 🤭 bense hepsinin ortasını bulmaya çalışıyorum. Herkes kendince haklı.
Ben para vereceğim zaman alt kattaki teyzeye giderim
Sitede yaşıyorum toplama kampı gibi ne tür ararsan var
sorun olan bır kaç husus var ama biraz daha biriksin istiyorum
Az evvel komşularımla çay içiyordum gayet iyiyiz
Amin
Komşuları tanımıyorum zararları yok
Yok annemler gelince yaptı zaten
Çoğunu tanımıyorum bile, fazla muhattab olmuyorum
Biz kimseyi takmayiz kimsede bizi takmaz öylece herkes yerli yerinde oturuyor bayramda bile ugramam komşuya huyum boyle
3 yıldır komsumuzun adını bilmiyorum gerek yok zaten
komşularımı tanımıyorum bile
Komsum yok , kullanmıyorum 😂😂
Hiç sorun yaşamıyorum.
Yok cok şükür çok iyi komşularımız var
Nefret ediyorum
Ot kokusu, merdivenleri surekli temizliyoruz ve pis birakiyorlar. Merdivende sigara icilip yere atiliyor. Hayvan gibi yuruyorlar evin icinde, evin icinde futbol oynuyorlar ve ben onlarin altinda yasiyorum. Dil falan da bilmiyorlar ayrica. Altimda yasayan da butun merdiveni bitki doldurmustu yuruyecek alan birakmamisti. Sonrada bagiriyor onlar benim bitkilerim diye ma””l mi ne. Bir tane koy yer kaplamadan kimse bsy demez ama o kdr doldurmustu ki her yer bitki gecilmiyor ayrica topragi surekli dokuluyordu merdiven kirleniyordu
Bir komsu daha var altta yasiyor muhtar gibi her halti kontrol ediyor. Benim ne zaman eve girip ciktigimi biliyor korkunc
Bazen ben mi abartiyorum diyorum ama yok ya. Boyle terbiyesizlik olmaz. Ve ben kac senedir bu evde yasiyorum bu insanlar sonradan geldiler
evet yaşıyorum.
Hayır aramız iyi
Yoook yaşamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?