Dolap sapasağlam ama eski ve birkaç raf eksiği var. Bir ustanın halledeceği şeylermiş bunlar.
Yeniletmeyi düşünüyorum hem daha ekonomik olur🙄 acaba hangi renk yaptırmalıyım dümdüz beyaz mı olsun yoksa renkli bir şeyler mi seçeyim?

Dolap sapasağlam ama eski ve birkaç raf eksiği var. Bir ustanın halledeceği şeylermiş bunlar.
Yeniletmeyi düşünüyorum hem daha ekonomik olur🙄 acaba hangi renk yaptırmalıyım dümdüz beyaz mı olsun yoksa renkli bir şeyler mi seçeyim?

Bence at gitsin yani tabi ki de sen bilirsin ama atıp yenisi almak daha güzel olabilir. yenilediğin zaman eğer çok paran gitmeyecekse yenilemek de bence güzel bir fikirdir..
eğer vintage duruyor ise atma yenile bak örnek veriyorum benim odamda ki mobilyalar country ve alırken makyaj masasında sanldaye yoktu aldığım dükkana nasıl sandalye olmaz vs sitem etmiştim hatta sonra kullanılmayan eski eşyaların bulunduğu bodrumda sandalye buldum eski kullanmadığımız vintage gibiydi onu boyadım beyaza ve harika oldu 😀 onu kullanıyorum
sandalye şu şekildeydi ham hali
Çok vintage durmuyor ya dümdüz dolap, ahşap desenli. Boyatıp üç dört raf ekletmeyi düşünüyorum acaba birkaç çita falan mı ekletsem ne yapıyorlar böyle şeyler için pek bilmiyorum ama 🥺
kulplarını değiştirebilirsin istediğin şekilde sonra istediğin renge boyayabilirsin ve bu dönüştürülmüş bir mobilya olur hem eğlenceli terapi gibi hem işine yarar işte
Ya ben beceremem bi de zamanım yok usta boyasın güzelce ühüğ
o zaman usta boyasın ama paran gider 😀
Cevap
8Cevap
yenile değişik bide kulp bul boyamasıda kolay rich mich o tip boylarlar cilaya zımparaya pek ihtiyaç duymadan halledersin
Ustaya yenileteyim en iyisi
burada var mıdır bilmiyorum ama bi araştırayım teşkürlerr
Bir dolap dünya para. Ne gerek var yam yam esnafı zengin etmeye. Git biraz tadilat yaptır olsun bitsin.
Yam yam esnaflar yerine güzellik merkezlerine vereyim paramı ahshs
Yenile tabi neden atıyorsun. Kapitalizm kazanmasın, ustalar kazansın, sen kazan 😅 😂
Doğri diyirsen
Yenile bosruma falan koy ya da ben kiyamam atmaya
Bodruma*
Kız yeniletsem bodruma niye koyayım kendim kullanıcam ahsjs
Hayır yenilemesen bile atma bodruma koy dedim😂 yenilersen kullan tabi hersey pahalandi atma yazık
Heeee şimdi anladum 😂
Off ya pp de selin oldugu icin seni kendime yakin hissediyorum 😂😂 sanki selinsin gibi geliyor 😂😂
Yakın hissedilmicek bir insan değilim valla ahsjs
Çok mütevazisin knk sjsj
Öyleyimdir de doğru ahsjsjs
Jdjdnjd
paran varsa at değiştir 😀
Param var ama dolap sağlam kıyamadım. Bu sağlamlıktakiler 15 bin diyorlar vermem o kadar aaağğ
O zaman parayı bana ver 🙄
Napıcaksın 🙄
Yemek yerim tatlı yerim yerimde yerim 😀
Olmas vermem
Yenile çok güzel olur doğru yapılırsa
Ben kesin doğru yapamam o yüzden ustaya yaptırıcam bakalım anlaşabilirsem ahsjs
Boyayıp yeni gibi kullanabilirsin.
Yazık olur atarsan
Düzelttir beyaz renk iyi olur bence
Dolaplar çok iyi neden atıyorsun ki?
Atma
at gitsin boş ver