Arkadaşlar ben bazılarınızın işine yarar diye yazıyorum bir kaba kahve koyun üstüne kolknya veya aseton saf alkol ekleyin ardından çakmak veya kibritle yakın ilk yanıyor sonrada dumanlar çıkıyor hem güzel kokuyor hemde sinekler gidiyor belki işinize yarar diye yazmak istedim
Sivri sinekler, özellikle sıcak ve nemli iklimlerde yaygın olan canlılardır ve çoğu zaman insanları rahatsız ederler. Sivri sineklerin kalıcı olarak tamamen ortadan kaldırılması zor olabilir Sinek kovucu spreyler veya losyonlar, sivri sineklerin sizden uzak durmasına yardımcı olabilir. Sinek kovucular, vücut yüzeyine sıkılarak veya sürülerek kullanılır ve genellikle etkili bir koruma sağlar. Sivri sineklerin ısırmasını önlemek için uzun kollu ve bacaklı kıyafetler giyin. Ayrıca, açık renkli giysiler giymek de sineklerin dikkatini çekmeyi azaltabilir. Sivri sinekler için uygun üreme alanlarını ortadan kaldırarak popülasyonlarını azaltabilirsiniz. Su birikintilerini kurutun ve çöpleri düzenli olarak temizleyin. Unutmayın ki sivri sinekler bazen dış ortamda yaşayan doğal canlılardır ve tamamen yok etmek zor olabilir. Ancak yukarıdaki yöntemlerle popülasyonlarını azaltarak ve rahatsız edici etkilerini en aza indirerek daha rahat bir ortam sağlayabilirsiniz.