Selam ♾️ Gelecek de nasıl bir şehir de, bölgede, ya da evde yaşamayı düşünüyorsunuz. Böyle güzel bir hayaliniz var mı. Huzurlu bir yerin tanımı karakterinize göre sizin için nedir, ve o huzurlu yer de kim ile birlikte yaşamak isterdiniz.

Selam ♾️ Gelecek de nasıl bir şehir de, bölgede, ya da evde yaşamayı düşünüyorsunuz. Böyle güzel bir hayaliniz var mı. Huzurlu bir yerin tanımı karakterinize göre sizin için nedir, ve o huzurlu yer de kim ile birlikte yaşamak isterdiniz.

Böyle iki katlı bir villadayım.. Çiftliğim var, peyzaj, çalışanlar, beyaz atım.. Paraya başka bir şey diyorumdur.. Cari açığı kapatacak kadar mesela.. 😄
Paraya para dememek en güzeli :D
Günaydın barışçım. Bu tam benlik soru var böyle bir hayalim sağır sultan bile duymuştur belki 😀 ama ben yinede dile getirem ki belki çabuk olur.. Muğla Balıkesir deniz olan bir şehirde müstakil bahçeli bir evde yaşama hayalim var.☺️
Günaydın abla 🤗 evet bana da söylemiştin sanırım :D umarım hayallerine kavuşursun en kısa zaman da 🌹
😀🙈🙈
Tşkler 🌷💜
Rica ederim abla 💜🦋
Amerikada herhangi bir eyalette bahçeli müstakil bir evde yaşamak isterdim. Doğa sessizlik hayallerim yok gelecek için. Bu sadece hayal tabi gerçek olması zor. Kaos hareket seviyorum 😅
Denizi olan bir şehir mesela Kuşadası Fethiye deniz manzaralı bahçeli bir evde amin 🤲
İnş en kısa zamanda istediğin her şeye kavuşursun abla 🙏🌹
Rica ederim 🤗
Rica ederim abla 🤗🌺
Cevap
19Cevap
Gelecekte daha sakin bir şehirde yaşamayı hayal ediyorum. Kalabalığın biraz geride kaldığı, ama tamamen kopmadığı bir yer olsun isterim. Deniz ya da ağaçlı bir yol fark etmez, yeter ki nefes aldıran bir manzara olsun. Huzurlu yer benim için sessizliğin ağır basması değil, insanın kendini güvende hissetmesi demek. Sokakta yürürken omuzların düşmesi gibi bir rahatlık. O evde sevdiğim insanlarla yaşamak isterim, az kişi ama kalpten. Akşamları sofrada uzun sohbetlerin uzadığı, sabahların aceleye gelmediği bir hayat bana çok iyi geliyor.
Küçük, şirin bir sahil kasabasında huzurun keyfini çıkararak yaşamayı düşünüyorum.
Kalabalık ve karmaşa olmamalı. Yorucu geliyor bunlar bana.
her zaman huzur olsun hayatında abla 🌹
şu an yaşadığım yerden gayet memnunum, bütün düzenim buraya kurulu.. :D
:D ✨
Kendi odalarım olan bir evde kaderime yazılı ola insan eşim ile beraber yaşamayı düşünüyorum
İçinde oturma odası yatak odası mutfak tuvalet çocuk odası ve oyun spor odası olsa yeterli
Yaşamak istediğim özel bir şehir ya da ev yok, sadece kendimi iyi hissedeceğim mutlu, huzurlu olabileceğim bir yerde yaşamak isterdim.✨
Sevdiğim insanların yanı hep huzuruludur bana. Doğanın içinde iki katlı bahçeli tatliş bir evim olsa çok süper olur 🥹. Eşim beyle yaşarım gelecekte..
Ben açıkçası geleceğim planlamasını yapmıyorum çünkü bazen hayal kırıklıkları söz konusu olabilir o yüzden anı yaşamayı tercih ederim
Herhangi bir İskandinav ülkesinde denize ormana yakın aynı zamanda da ufak merkezileşmiş yapının olduğu yerde müstakil ev.
Sevdiğim insanla huzurlu bir hayatım olsun neresi olduğu önemli değil
Karlı bir dağın zirvesinde son derece teknolojik bir evde.
Gelecekte sadece memleketimde yaşamak isterdim.
Ufak bir baraka önü bahçeli göl kenarında ormanlık alanda
Sevdiğim insanla aynı şehirde, aynı evde olsun kâfi.
Sevdiğim insanlar beraber büyük bahçeli bir evde yaşamak istiyorum
İstanbul gibi bir yerde :D adı İstanbul olan bir yer..
Doğal bir ortamda geniş bir bahçeli ev hayalim var.
Kaliforniya'da müstakil bir evde yaşamak hiç fena olmaz.
Hiç kimsenin bir-birinin hayatına, seçimlerine karışmadığı bir yerde. Denize bakan ne büyük, nede küçük olan bir evde yalnız yaşamak
Sakin ve medeni bir yerde.
Doğayla iç içe, insan kalabalığından uzak.
Sakin, huzurlu, sessiz bir yerlerde.
Inşallah Almanya yaşamak istiyorum ndjd
Ben gelecek planlarını çok fazla yapmıyorum
Hayatımda pek bir değişiklik olmayacak bence
Sevgilimle kiraya çıkmam yeterli😊
Şuanki yerim güzel. Şejihirden uzak yaşıyamam
Ekonomik sikintili günlerde
Gelecekte yaşarmıyim bilmiyorum
Doğa ortamında göl evleri türü çok istiyorum.
Aynı şehirde yaşasam da olur.
Müstakil bir evde
Antalya gibi bir yerde olabilir
İsviçre de yaşamak istiyorum
Bahçeli müstakil bir evde.
Küçük, minimal bir evde.
İzmir😅
bir gölün kenarında
Yurt dışi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?