Ev & Yaşam Balığım için yeni ışık aldım nasıl duruyor🥰? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Bu benim balığım en sevdiğim çok tatlı bir balık geçen onun için akvaryum ışığı aldım renkli olduğunu bilmiyordum! Ama bence çok hoş Balığım için yeni ışık aldım nasıl duruyor🥰? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim :)
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bayıldım balık bile benden daha romantik yaşıyor ve kulağımda ki bu şarkı tam bu akvaryumun içinde çalmalık he 😃https://youtube.com/shorts/iELNjPwZFpg?feature=share😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 çalarsam kendisini aynı klipteki kişi gibi hissedecektir , ve teşekkür ederim ☺️ Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Rica ederim çok hoş cidden odamı böyle düşündüm harika 😂 çal çal bakarsın dans eder ajdjsj Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Balik Ankaralı değilse geceleri kapat ya da içine girebileceği bir küp al. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geceleri kapatıyorum uyusun diye🤭😂 Yorumla IoVoI +1 yıl İyi yapıyorsun ama anı ışık açmak ve kapatmak balıkların psikolojilerini bozabilir dikkat et bu konuda akvarcuna danış. Yorumla Soran +1 yıl hmm bir araştırayım! Teşekkürler Yorumla IoVoI +1 yıl Rica ederim iyi geceler. Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğlenceli bir alana dönmüş hahaha 🥳😄 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Partii! Ahaha Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen baksana bana kaçaaaakkk sjdjajs @edaaa97 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Noldiii kaçaaak 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Seni seniiiii 😂 😈 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Beni beniii nee 😂🙄 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen dur 😂 bekle orada geliyom sjdns Yorumla Edaaa97 +1 yıl Bekliyorum hadi gel 😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sjdjajjd delüüüü Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aga be bana birini hatırlattı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimk Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ohaa çok güzel benşm balıklarım öldü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden? Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Ya benim sal*k bi arkadalım var geldi eve oglum ölmüyo mu bunlar dedi saçmalama oglum neden ölsün dedim yarım saat somra balıkşar döne döne ölmeye başladılar inanılmaz Yorumla Soran +1 yıl Hmm tuhaf 🧐 belki bakteri vesaire oluşmuştur bilemiyorum ki pek bilgili değilim maalesef Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Bende anlamadım ondns sonra da kedi sahşplendim akvaryumu kaldırdım Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Diskoya cevirmişin akvaryumu 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha evet bence o da sevdi çok güzel eğlenerek yüzüyor 😂 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Akvaryumuna bayıldım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim! Bir tame daha var ama orada sıcak su balıklarım var ☺️ daha karmaşık duruyor ahahaa Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok hoş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
melis33mersin Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel olmuş gerçekten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Çok şıkk pavyon gibi 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel olmuş.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim :)
Bayıldım balık bile benden daha romantik yaşıyor ve kulağımda ki bu şarkı tam bu akvaryumun içinde çalmalık he 😃
https://youtube.com/shorts/iELNjPwZFpg?feature=share😂
😂 çalarsam kendisini aynı klipteki kişi gibi hissedecektir , ve teşekkür ederim ☺️
Rica ederim çok hoş cidden odamı böyle düşündüm harika 😂 çal çal bakarsın dans eder ajdjsj
Balik Ankaralı değilse geceleri kapat ya da içine girebileceği bir küp al.
Geceleri kapatıyorum uyusun diye🤭😂
İyi yapıyorsun ama anı ışık açmak ve kapatmak balıkların psikolojilerini bozabilir dikkat et bu konuda akvarcuna danış.
hmm bir araştırayım! Teşekkürler
Rica ederim iyi geceler.
Ortamı keraneye çevirmişsin kank, brawo ak😂
Eğlenceli bir alana dönmüş hahaha 🥳😄
Partii! Ahaha
Sen baksana bana kaçaaaakkk sjdjajs @edaaa97
Noldiii kaçaaak 😂
Seni seniiiii 😂 😈
Beni beniii nee 😂🙄
Sen dur 😂 bekle orada geliyom sjdns
Bekliyorum hadi gel 😂😂
Sjdjajjd delüüüü
Aga be bana birini hatırlattı
Kimk
Ohaa çok güzel benşm balıklarım öldü
Aaa neden?
Ya benim sal*k bi arkadalım var geldi eve oglum ölmüyo mu bunlar dedi saçmalama oglum neden ölsün dedim yarım saat somra balıkşar döne döne ölmeye başladılar inanılmaz
Hmm tuhaf 🧐 belki bakteri vesaire oluşmuştur bilemiyorum ki pek bilgili değilim maalesef
Bende anlamadım ondns sonra da kedi sahşplendim akvaryumu kaldırdım
Diskoya cevirmişin akvaryumu 😀
Ahaha evet bence o da sevdi çok güzel eğlenerek yüzüyor 😂
Akvaryumuna bayıldım.
Teşekkür ederim! Bir tame daha var ama orada sıcak su balıklarım var ☺️ daha karmaşık duruyor ahahaa
Harika mutlu olmuştur
Ankara dolmuslarina benzemis
Cok guzel , cok beyendim❤️
Gayet şık ve hoş olmuş 🙂
Güzel olmuş balığını öp benim yerime :)
Çok hoş
Teşekkürler ☺️
Çok güzel olmuş gerçekten
Teşekkür ederimm
güzel gözüküyor
Cok gzuel
Çok şıkk pavyon gibi