Arkadaşlar bu böcek. Fare zannettim resmen. Hamamböceği değil. Makineyle çekip aldım içine. Ama merak ediyorum yavruları var mıdır? Yumurta bırakıyorlar mı ne yapcam ben? Evim darıca hayvanat bahçesine dönsün istemiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bu böcek. Fare zannettim resmen. Hamamböceği değil. Makineyle çekip aldım içine. Ama merak ediyorum yavruları var mıdır? Yumurta bırakıyorlar mı ne yapcam ben? Evim darıca hayvanat bahçesine dönsün istemiyorum

karafatma değil bu bitkilere gelen bir böcek annemin balkon küçük bir orman gibi olduğundan her yaz denk geliyorum bunlara yumurta bırakıyorlar ama diğer böcekler gibi yüzlerce değil
Fare gibi böcek möcek değil bu çığlık attım fare zannettim bir de aşırı hızlı hareket ediyor
Cevap
5Cevap
Elinize atın sakın öldürmeyin.
Fare gibiydi ilk basta fare sandim. İyi de öldürmesem de yumurtalarini birakiyorlar korkudan çıglık attim supurgeyle cekip aldim elime nasil aliyim ki
Bide bayil istersen hicbir zarari olmayan hayvani birde supurgeyle cektirmis uzun birseyle alip disari birakabilirdin
Nasi zarari olmayan ya fare gibiydi kucuk degil. Fare zannettim hatta buyuk bir böcek oyle hamambocegi gibi degil
Bu böcegin hicbir zarari yoktur buyuk olmasinin bi onemi yok her canlinin yasama hakkina saygi duymalisiniz kendi caninin kiymeti nasilsa onunda caninin kiymeti var
Ya böcek alt tarafi yuh yani buna da duyar kasmayın ama lütfen ya napiyim üresinler mi evde
Kıyı köşe temizlik sonra ilaçlama firmlasini çağırıp kurtulacaksin
ilaçlama firması acil
darıcada çoğaldı nedense
Vardir tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?