Ev & Yaşam Hangisinin kesilmesinden rahatsız olursunuz? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Elektrik Su Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süperss Hangisinin kesilmesinden rahatsız olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Elektirik tabi ki de çok sinir oluyorum kesinlikle.. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İkisi için de sonsuz şükürler olsun amin hem elektrik hem su için sonsuz şükürler olsun amin diyorum ben kendim ve tüm kâinat adına nett. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Elektrik kesilseydi bitkisel hayata girerdim en azından suyu marketten alabilirim 0 0 Yorumla
Redbone34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Su olmazsa olmaz. Elektrik olmadan uzun bir süre yasariz. Ama susuz asla 0 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Su diyorum deli oluyorum su olmayınca 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İkisi de baya kötü ama su kesilmesi çok daha kötü 0 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Su hayattır. Elektrik bir şekilde hallolur. 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Dus alacakken su aldiysam elektrik 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Elektrik idare edilir de su olmadan zor.. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Elektrik tabikii 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. elektrik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Elektirik tabi ki de çok sinir oluyorum kesinlikle..
İkisi için de sonsuz şükürler olsun amin hem elektrik hem su için sonsuz şükürler olsun amin diyorum ben kendim ve tüm kâinat adına nett.
Elektrik kesilseydi bitkisel hayata girerdim en azından suyu marketten alabilirim
Su olmazsa olmaz. Elektrik olmadan uzun bir süre yasariz. Ama susuz asla
Dere de yüzeriz boş ver
Su daha önemli benim için
Su diyorum deli oluyorum su olmayınca
İkisi de baya kötü ama su kesilmesi çok daha kötü
Tabiki su su olmadan yasanmaz
Su hayattır. Elektrik bir şekilde hallolur.
Dus alacakken su aldiysam elektrik
elektrikle gusül alamayız
Elektrik idare edilir de su olmadan zor..
Su daha sıkıntı
Suuuu
Elektrik
Su olurdu
Karar veremedim yaa
Elektrik
Su tabi ki
Elektrik tabikii
Elektirik
Elektrik
Su tabiki
elektrik