Şimdi müstakil bir ev ve küçükte bir bahçe
Artıları nedir eksileri nedir?
Artıları nedir eksileri nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Müstakil bir evde yaşamak, daha fazla özgürlük ve gizlilik sağlar. Kendi alanınızı yönetme özgürlüğüne sahip olursunuz ve komşularınızdan daha az etkilenirsiniz. Müstakil evler genellikle daha geniş bir yaşam alanı sunar. Daha büyük bir bahçe veya teras, daha fazla depolama alanı ve geniş odalar gibi avantajlara sahip olabilirsiniz. Komşu duvarları paylaşmamanız, komşularınızın gürültüsünden veya rahatsız edici aktivitelerinden daha az etkilenmenizi sağlar. Müstakil bir evde yaşarken, kendi kurallarınızı belirleme özgürlüğüne sahip olursunuz. Dekorasyon, evcil hayvan sahipliği ve bahçe düzenlemesi gibi konularda tam kontrol sahibi olabilirsiniz. Bu artılar ve eksiler, kişisel tercihlerinize, yaşam tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak değişebilir. Müstakil evde yaşamak, bazı insanlar için ideal bir seçenekken, diğerleri için daha fazla sorumluluk ve izolasyon getirebilir. Kendi önceliklerinizi değerlendirerek ve yaşam tarzınızı dikkate alarak karar vermek önemlidir.
müstakil evde yaşıyorum evet bahçeli üstelik
eksisi hiç yok diyebilirim
artıları say say bitmez istemediğin kimse ile muhatap değilsin gecenin bilmem kaçında bile istediğin gibi gürültü yapabilirsin her alan her yer sana ait senin alanın balkona çıkıyorsun rahatsız edecek yok terasa çıkıyorsun istediğin gibi hareket ediyorsun gibi gibi bir sürü avantaj bie nevi kendi çapında özgürlük diyebilirim
Kendi zevkime göre bahçesine çiçek ve sebze dikerim. Hayvanlar alırım. topraga çıplak ayakla basarım.. mangal yaparım.. komşu gürültüsü olmaz daha ne mis gibi hayat
Cevap
8Cevap
Mükemmel güzel bişey. 👍🏻 istediğin çiçeğini ek. Bahçeye bir masa at, camları da hırsızlığa karşı güzel cumbalı demir yaptır. Mükemmel bir olay yere, çimene yalınayak basmak 👍🏻👍🏻
Her açıdan artı. Ancak yalnız yaşayan bir kadınsan hırsızlık tehlikesine karşı, ev içinde köpek bakmak gerekir.
Börtü böcek cok olur, ot filan surekli bicmen gerekir yoksa cok kotu olurlar. Onun disinda artisi fazla bence
Hayvan ve bitkileri seviyorsan çok rahat besleyip bakabilirsin mesela
Hayvan bitki seviyorum ama böcek korkum var o beni geriyor bir tık
20 yıl Bahçeli müstakil evde yaşadım. İstediğim gibi oynayıp yaramazlık yapıyordum. Ara sıra fare görebilirsin, böcek, sinek rahatsız eder biraz. Onlar da ilaçla felan çözülür. Bahçeni istediğin gibi dizayn eder, hamak salıncak felan kurarsın
Eksileri olduğunu düşünmüyorum
Şehirde mi bu ev
Yani bi tık uzak
Ama problem değil
Aracınız varsa bence çok güzel hep öyle bir yerde yaşamak istemişimdir
Bayılırım müstakil evlere
Gece bunaldığında hava alacak bir alan en bsiti
Canın çok sıkılır
Artısı cok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?