Ev & Yaşam 19 yaşında ayrı eve çıktım, evim nasıl sizce? devomevo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Merhabalar İstanbul'dan İzmir'e ayrı eve çıktım. Sizce evim nasıl? Güncellemeler+1 yıl Aklına taşınmakla ilgili soru takılanlar varsa yardımcı olabilirim. 19 yaşında ayrı eve çıktım, evim nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 2 Yorumla devomevo +1 yıl Sağolasın kankamm u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyv kankam.
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Baya guzel... gule gule otur... Ama simdi kira gelir gider falan zor olmaz mi senin icin 0 3 Yorumla devomevo +1 yıl Yazılımcıyım. 2-3 gün uyumaz farklı projeler geliştiririm yine kendimi geçindiririm 🙂 düşüncen için de sağoll Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Allah kolaylik versin gule gule otur 🙂 Yorumla devomevo +1 yıl Çok sağolll Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok güzelmiş. Tek kişi için yeterince ideal. Güle güle otur 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Çok sağoll Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzel yeter sana , güle güle otur 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağolll Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ev gibi, yuva gibi. Ne güzel sade ve sadece sana ait. Güle güle, huzurla otur 0 2 Yorumla devomevo +1 yıl Çok ama çok teşekkür ediyorum 1İnciTanesi +1 yıl Rica ederim.
cayasktir01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl çok tatlıı güle güle otur 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Çok sağolll Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl çok güzelmis güle güle oturr 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağolll Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kıskanırım seniii beennn 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Kıskannn 😅
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gayet iyi kira ne kadar 0 8 Yorumla devomevo +1 yıl 5000 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 1arti 1 mi Yorumla devomevo +1 yıl Evet Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl İzmir de iyi bulmuşsun valla Yorumla devomevo +1 yıl Ben Menemen'deyim. Oturduğum ve civardaki tüm binalar sıfır. Dediğin gibi çok çok iyi fiyata buldum. Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Evet eğer böyle ise ben de tayin işteyim diyecektim djdj Yorumla devomevo +1 yıl Oturduğum binada daha boş daireler var, buyur gel xksnxlsns Yorumla devomevo +1 yıl Civarda da bir ton yeni bina var illaki benim oturduğum gibi uygun fiyatlı bir daire bulursun. Yorumla
Bugünlergeçicek Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok güzel hayırlı olsun 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Çok sağolunn Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gayet güzel, güle güle otur 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Çok sağolll Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı. Hayırlı olsun güle güle otur. 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağoll Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzelmiş, hayırlı olsun 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağoll Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Küçük dar manzarası yok bunaldım 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Tek yaşayacağım geniş eve ihtiyaç yok. Manzarası da yeterli bence ya Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun süper kirasi ne kadar 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl 5000 Yorumla
Nar__cicegi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 83% +1 yıl Çok güzel 1 2 Yorumla devomevo +1 yıl Sağoll Yorumla Nar__cicegi +1 yıl Rica ederim Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Guzel duruyor 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağoll Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. Çok iyi lan 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağolasın kankamm Yorumla
Üsengeckiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sahane 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağolll Yorumla
soylekacbaharoldu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl guzell 0 1 Yorumla devomevo +1 yıl Sağoll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayırlı olsun
Sağolasın kankamm
Eyv kankam.
Baya guzel... gule gule otur...
Ama simdi kira gelir gider falan zor olmaz mi senin icin
Yazılımcıyım. 2-3 gün uyumaz farklı projeler geliştiririm yine kendimi geçindiririm 🙂 düşüncen için de sağoll
Allah kolaylik versin gule gule otur 🙂
Çok sağolll
Çok güzelmiş. Tek kişi için yeterince ideal. Güle güle otur
Çok sağoll
Güzel yeter sana , güle güle otur
Sağolll
Ev gibi, yuva gibi. Ne güzel sade ve sadece sana ait. Güle güle, huzurla otur
Çok ama çok teşekkür ediyorum
Rica ederim.
çok tatlıı güle güle otur
Çok sağolll
çok güzelmis güle güle oturr
Sağolll
Kıskanırım seniii beennn
Kıskannn 😅
Gayet iyi kira ne kadar
5000
1arti 1 mi
Evet
İzmir de iyi bulmuşsun valla
Ben Menemen'deyim. Oturduğum ve civardaki tüm binalar sıfır. Dediğin gibi çok çok iyi fiyata buldum.
Evet eğer böyle ise ben de tayin işteyim diyecektim djdj
Oturduğum binada daha boş daireler var, buyur gel xksnxlsns
Civarda da bir ton yeni bina var illaki benim oturduğum gibi uygun fiyatlı bir daire bulursun.
Çok güzel hayırlı olsun
Çok sağolunn
Gayet güzel, güle güle otur
Çok sağolll
Hayırlı olsun güle güle otur.
Sağoll
Güzelmiş, hayırlı olsun
Sağoll
Küçük dar manzarası yok bunaldım
Tek yaşayacağım geniş eve ihtiyaç yok. Manzarası da yeterli bence ya
Hayırlı olsun süper kirasi ne kadar
5000