Ailenizden biri/eşiniz/ev arkadaşınız banyoda uzun kalıyorsa her gün ve evde tek banyo varsa bu kişiyle yaşayabilir miydiniz?
Yaşarım
Kavga ederek yaşarım
Sorun etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benle aynı anda girmediği sürece sorun yok 24 saat bile kalsa sıkıntı olmaz o çıkınca alırız duşu bu kadar küçük şeyleri kafaya da takmayın hayat kısa ve hava çok sıcak 😂
Yaşıyorum zaten, kardeşim girdimi saatlerce kalır. Bir insan o kadar uzun süre banyoda ne yapar aklım almıyor. Giden suya ayrı içim acıyor. Ayrı banyolar olduğu için mesele olmuyor tabii. Tek olsa düşünemiyorum..
Cevap
21Cevap
Evet yaşarım tabi ki de neden yaşamayayım hatta birlikte uzun kalırdık zaten eşimle :D
Ne alaka arkadas banyoda fazla zaman harcamak ile ayni evde yasamak ! bu nasil kafa nan
Cok alaka.. Dusa gireceginde, tuvalete gideceginde surekli beklemek gerekecek sonucta.
Banyo saatinde mi tavaletin geliyor senin 😂😂😂😂
Banyo ile tuvalet birlikteyse, tuvalet icin de orayi mesgul ediyorsun mecbur smxhdmdn
Tamamda biri banyoya girince mi tuvaletin geliyorrrr
Yaa sadece banyo yapmaktan bahsetmiyorum ki nesini anlamiyorsun? Düsün mesela ev arkadasimsin. Sık sık tuvalet icin, el-yuz yikama icin, bakim yapmak icin- duş için falan banyoyu mesgul ediyorum. Banyoda cok durdugum icin de her senin isin oldugunda benim cikmami beklemek zorunda kaliyorsun.
Ne yapılır banyo dediğin en fazla 15 daka hadi yarım saat olsun bekleniyor bence
15 dakikada ne banyosu yaa? Hele ki giren uzun sacli bir kadinsa
Saçını kestiririz 😂😂😂
Silah gerekiyor..
Yok be bı makas yeterli 😂😂😂
Özellikle sen uyurken 😂😂😂
Bagirsaklarindan kolye yaparim
Hahahahahah kolaydı sanki 😂😂😂
Sen hele bi sacimi kes de bak nasil bicakla kovaliyorum
Dm gel nasıl kovaladığı o goreyim 😂😂😂
Hahaha korktu 😂😂😂😂😂😂
Bu taktiklerle dm ye cekebilecegini sanman
Taktik değil en son birisiyle inatlastik laf sokuyordu bı o bı ben en son yorumlar yüzleri geçti belli bir yerden sonra yorum yapamadım en son yorumunda o yaptı lafı soktu içime dert oldu o yüzden dm gel dedim
Mutlu edecekse son yorumu sen yap tamam 🙂
Hahahah alemsin yaz yemem seni korkma saçına dokundurmayan kis
2 kez suyu kapat bak hemen cikacaktirr sende otur. flim izle 🤣🤣 at
Bunu yapan insan kan davasini baslatir elxhdmddnd
Karım banyoda benden ne saklayacak istediğim gibi girerim ne olmuş yani uzun süre geçiriyorsa
Yani kisisel bakim yaparken seni istemeyebilir
Kişisel bakım yaparken beni niye istemeyecek tuhaf
Yaşarım..
En çok ne kadar kalabilir ki?
Yaşarım. Bir ara ben de geç çıkardım. Gerçi hala geç sayılır.
Banyo keyfi dokunulmaz anayasal haktır 😀
Benim eşimde saatlerce duştan çıkmıyordu ve günde 4 5 kez duş alır ben çalıştığım halde günlük duş alırım o evde oturarak 5 kez alır düşüncesiz insanlardan nefret ederim
Çok mu mastürbasyon cısın
Fesat misin ya
Cok alaka
Bos yapma
Oldu paşam
Yanii lavabo ayrıyeten varsa sorun etmem kfkdkd
çünkü 1 saat banyoda kalırım
Hiç çekilmiyor düşman başına
Yaşarım, en fazla duracağı bir saattir.
Yok abla yaa :( Gitsin hamamda kalsın o :(
Herşeyin bi çözümü vardır
Yok yaw terket o evi olur mu öyle şey
Eşimse beraber girerim zaten :)
Eşim olursa birlikte gireceğimiz için sıkıntı yok
Uzun banyoyla aynı evde yaşamak ne alaka
Dusa gireceginde, tuvalete gideceginde falan sira beklemen gerekecek sonucta ve buna herkes katlanamaz.
O banyoda yaşasın ben evde
😅😅😅
Neden peki
Sık sık temizlenmeyi seviyor mesela
Güzel bişi
O kişi ben olabilirim 😅
Yaşanılır neden yasanilmasin bu bir sorun değildir
yaşarım
Sorun etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?