Gündüz sıcaktı ama şu an serin serin o kadar güzel esiyor ki 😬canım memleketim geceleri rahat uyutuyor 😴💆♀️

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gündüz sıcaktı ama şu an serin serin o kadar güzel esiyor ki 😬canım memleketim geceleri rahat uyutuyor 😴💆♀️

Balkon çabuk kirleniyor gibi geliyor bana ya, çok sevmiyorum orayı temizleyip oturmayı falan. Güzel bir deniz orman dağ manzarası olsa falan tamam da.. 4 bir yanım apartman, iki balkona çıksam sanki herkes bakıyor gibi hissediyorum. Zaten dışarıda gürültü ve hava kirliliği de çok..
Abla balkonun ne kadar güzelmiş :D bende severdim ama bunun için ya çok güzel manzara ve serin yer ya da çok yüksek katlı bir yer de olmak lazım
Ben asıl manzarayı çekmedim daha yer mekan belli olmasın diye anlaşılmayacak şekilde oldu. Güneşin batışını izlemek muhteşem oluyor 😬😂
İyi izlemeler abla çok iyiymiş ama doğal manzara severim 😂😬
Ama derken 😬😂
Nokta komayı unutmak :D :D İyi izlemeler abla çok iyiymiş ama, doğal manzara severim
Yok doğal manzara demişin ama "ama" derken sanki güneşin batışı doğal demek değil demişin gibi oldu 😬o yüzden ama derken demiştim 😬😂
Anladım abla :D ama ben şu anlamda söylemiştim hani manzara da çok iyi ama yalnız. hepsini çekmemiş olsan da bu bile güzel demek istedim. doğal manzaraları sevdiğim için bu manzarayı da sevdim :D :D
Bir kere memlekete gelince tam resim paylaştım aman yarabbim neresi olduğunu bilen biri görüşlerde şurası yazdı 😳işte o günden sonra tam resim paylaşmıyorum 😬😂
Baya tesadüf olmuş :D :D ama doğru burada kimseye güven olmaz, ama bir ara bana atar mısın abla bu tür manzara varsa, atmasan da olur 😬☺️
Her yer manzara ama evin konumu dolasıyla kimseyle paylaşamıyorum 🙈küçük bir ilçe o yüzden 😬😂
Anladım abla 😬😂🙈
Bizde de alev esiyor
Keşke olsa terden uyuyamıyorum 😐
Teşekkürler 🍬
Severim. 😊
Cevap
21Cevap
Tabi ki severim, sorulur mu :D Keyifli geceler baby :D
Yarasın yavrum 🥂
Severim evde yaptığım terapi çeşidi balkonda zaman geçirmek 🙃 özellikle geceleri veç saatte hafif müzik (komşular duymayacak şekilde) votka veya çay moduma göre. Yer içerim 😊
Beni bi teras katına atsınlar orada yaşarım ya evimde balkon yok olsa eve girmem diye düşünüyorum o kadar hastasıyım kendilerinin🥲
Severim guzel olur birde yanina kulaklik alacaksin kitap sonrada çay ve guzelce keyfini cikartacaksin
Sevmek ne kelime bayılırım, şu an balkondayım hava serin efil efil esiyor sohbet muhabbet oyun falan süper.
Bayılıyoruz. Yazın büyük kısmı balkon veya terasta geçiyor
Severim bende özledim ne güzeldir şimdi bizim oralar
Severiz tabi de keyif yapacak ne bir manzara ne bir balkon yok 😂
Balkonda keyif sevilmez mi manzarası güzel olursa Severim
Balkon keyfi çok severim. Birde kahveni aldınmı harikaa
Dışarıdan keyif alan biriyim o yüzden neresi olursa olsun severim 😄
Çok sevmem balkon sefasını. Çardakta ağaçların arasında deniz kıyısında daha güzel
Ağaçlık, ormana bakan bir yere çıkarsın. Diğer türlü her balkonda keyif yapılmaz canlarım.
Balkon küçük sevmiyorum o yüzden
Sivri sinek olmazsa severim.
Sabahları evdeysem çayımı alıp çıkıyorum balkona
Bayılırım manzarası güzel ve serin balkonlara
Severim şu an balkondan yazıyorum
İstanbul'da bu keyiften muafız
Balkonda salıncağımda yatmak favori aktivitem.
Odam da takılırım genelde.
serin olan her yerde keyif yapabilirim :)
Çok severim, keyfi bir başka oluyor.
Severim, şu an çok güzel esinti var.
Hemde çokk kahve ve sigara da varsa tamamdır :)))
Yok çok nem var yapış yapış yapıyor
Sıcak havalarda iyi olur
Çok severim. En çok da akşam saatlerinde.
seviyorum balkon keyfi 🤌🏻
Bayılırım birde yanında çay ve tatlı olacak otururum saatlerce dışarıyı seyrederim
Sevmem arilar yuva yapmış
Çok...
Severim
Bayılırım
Evet severim
Evet çok seviyorum
Severim
hayır
Hemde çok
Çok nadir
esiyor
Doğrudur