Sizce hangisi daha konforlu?
Prefabrik
Toki (çok katlı)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangisi daha konforlu?
Prefabrik ev depreme daha dayanıklı zemine keçe koyarsanız. Maliyeti ucuz sağlam artı tek kattan fazla yapılmaz 4 1 3 1 2 1 1 1 seçeneği de var Bahçeli güzel metre kare olarak da 70 mt 150 mt civarın da yer kaplıyor ısınması da sorun değil
Cevap
44Cevap
Prefabrik ev tercih ederdim ben çünkü kendime ait sadece kendi evim olsun isterdim ama gökdelen tarzı yüksek evleri de çok seviyorum mesela Amerika da ki gibi
Hangisini karşılayabilecek gücünüz varsa doğru olan. TOKİ'nin yaptırmış olduğu son binaların iyi olduğunu çok duyuyorum ancak prefabrik yapıda bütün her şey sizin isteğinize göre şekillenebiliyor.
Çok katlıdan iğrenmeye başladım iyice onun için bahçeli prefabrik huzurlu olmak için daha iyi... apartmanda komşusu ayrı dert yöneticisi ayrı dert hepsi mutsuzluk timsali olmuş..
Günümüzde ev almak çok zorlaştı. Asgari ücretle çalışan iki kişilik bir ailenin gücü ancak hobi bahçesi satın alıp oraya küçük bir ev yapmaya yeter ancak. Kendi eliyle o da elbette.
Bir mimarlık öğrencisi olarak prefabrik evi öneririm işini iyi yapan kişiler tarafından yapılmışsa çok daha güzeldir diğer yapılardan, bu sorunun cevabı kişinin beklentisine göre de değişir tabi
Eğer çok fazla börtü böcek eve gitiyorsa prefabrik tercih etmem onun dışında elbette daha iyi prefabrik.
ev yapıcak arazi kaldı mı ki önce bi o soruyu sorun ülke gittikçe kalabalıklaşıyor bir tarafta ruslar bir tarafta araplar ülke karışık turşuya döndü..
İyi bir şekilde tasarlanmış ve inşa edilmiş prefabrik ev her zaman daha rahat ve konforludur diye düşünüyorum.
Müstakil bir ev isteyen prefabrik yaptırabilir bizim mesela bir arsamız var İstanbul da babam yıllardır düşünüyor 😂
Prefabrikleri çok beğeniyorum ben ya. Çok güzel yapılanları var
Uyku tulumuna razıyım çift kişilik nevresim olsun yeter 😂
Prebakrik ev daha uygun yalitim cok cok onemli sicak soguk ses
Daha müstakil daha konforlu ve güzel olması hayalimdeki ev diyebilirim
Şu resimdeki bana yeter ya fazlasında gözümüz yok 😁
Prefabrik. 👍🏻 bahçeyede minicik bir havuz 👍🏻👍🏻
Prefabrik daha konforlu ama ucuzundan yaptırınca fırtınada falan yıkılıyor
Tabiki de doğayla başbaşa prefabrik bahçeli hayta mümkünse havuzlu bir ev 😄
Prefabrik güvenlik sorunu var. Tokinin de doğal ortamı yok. İkisi de olmaz
Büyük şehirde yaşıyoruz seçeneğimiz pek yok
Müstakil prefabrik daha iyi
kesinlikle prefabrik tercih ederim.