Bayramda bütün kuzenlerim iş yaparken ben biraz kaçtım
Anaanemin komşusuda seni oğluma alicam ama ne zaman gelsem gitsem yatıyorsun hiç iş yapmıyon evde kalicaksin dedi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayramda bütün kuzenlerim iş yaparken ben biraz kaçtım
Anaanemin komşusuda seni oğluma alicam ama ne zaman gelsem gitsem yatıyorsun hiç iş yapmıyon evde kalicaksin dedi
Evde kalmaz ama , evlenince de tüm evin temizliğini ve yemeği erkek yapamaz , ancak belki eşine salata konusunda, sofra kurma konusunda yardımcı olabilir. Erkek , Elektrik süpürgesi ile evi üstten şöyle bir süpürüp yardımcı olabilir evine, eşine.. 👍🏻
Yaparız ya ufak ufak
Tabii ki. 👍🏻
Herkesin bir alıcısı var seni de alan olur elbet ama uzak dur yine de sen evlilikten ben de yatmayi severim yatarim da 31 yasindayim isim gucum yok calismiyorum ysn gelip yatiyorum ekmek elden su gölden evlensem olmaz zaten evlenmeyi de dusunmuyorum o yüzden hiç de sorun olmuyor evlenmeyecegim calisayim iyi maasim olsun kiz bulayim evleneyim durumuna girmiyorum haa olacaksa da yine is bulayim iyi maasim olsun evim arabam olsun tabiki de
Eskiden genç kız yemek yapabilirmi temizlik yaparmi bebek buyuturmu kriterleri vardı. Daha eskiden tüm bunlara ek tarlada çalışırmi bağ bahçe işi yaparmi vardı. Modern çağda tüm bunlara ilave çalışsın maaşı iyi olsun kriteri var. O yüzden evliliklerin %10 u görücü usulü olmaya başladı. Komşu kocakarıların lafına bakma.. o sana kuzenlerinin ağzıyla konuşmuş yoksa toruna falan alacağı yok
Benimde torununa gideceğim yok
İş yapan da yapmayan da evlenecekse evlenir, marifetli olanlar biraz öncelikli gider hepsi bu, işler nasıl yapılır bari bunu öğren yarın bu sana kendine lazım olacak şeylerdendir evlilik için olmasa bile elinde biraz marifet olsun
Cevap
15Cevap
Yok kalmazsın. Erkeklerin değer yargıları değişti artık sen teyzelerin dediğine bakma🤣 iki cilve yap cinsel anlamda da tatmin et hemen tuzağa düşerler beyinleri olmadığı icin. Evi yazlığı üzerine yapar merak etme.
Ahahahaha evet ya erkekler çok çabuk kanıyor
İş yapmaktan kasıt misafir geldiğinde çay kahve sohbet ortamı pozitif tutmaktan bahsediyor o gittikten sonra kim görecek şimdi sen kaynana olsan oğluna evde gelene gidene şırıl şırıl iş yapanimi istersin dönüp kıçını oturanimi böyle düşün
Öyle yapıyorum oturup çene çalıyorum
Evde kalmak ne demek ya kendimize en buyuk saygisizligi kendiniz yapiyosunuz somra erkeklere beni hizmetci gibi kullaniyo diyosun sen kendini bi esya gibi gorursen o adam da gorur
Yaaa bebeğim takma bu kadar ironi yapıyom
Erkekler ironiden anlamaz gö. tleri kalkiyo
Evet
Kendi adıma konuşursam ben biriyle evlenmek için aramızdaki aşka ve eğlenceye bakardım. İs nedir ki yapılır beraber yapardık onunla olmadı hizmetçi tutardım nedir ki? Ama insanlar anlamas
Çok eğlenceli kafa dengi ve zeki bir kızım üşengeç olduğum için zekiyim 😂
Gel şu işi yapalım de mirin kırın ederim ama gel gezelim deee senden önce yola çıkarım
Bill Gates üşengeç hatta tembel insanlari ise alırdı herseyin kolay yolunu bulur diye :)
Ben de çok severim gezmeyi 2 klasik arabam var atlarım kafama esen birine gezerim öyle her türden şarkıyı dinlerim falan sona oturur biseyler yerim sonra gene gezer eve gelir uyurum öğle vakti uyanır sonra gene ayni döngüye girerim 🤣
Eğlenceli olmanız çok iyi hayatı dolu dolu yaşamak çok iyidir ne o öyle insanlar kraliyet toplantısı gibi geziyor
Çoğu şeyi umursamam dünyaya mutlu olmak için gelmiş gibiyim kendimi hiç yormam 😂
Mükemmel bisi
Peki nasil bir eğlence anlayışınız var merak ettim
Her şeyle dalga geçip gülmek
Az dayak yemedim bu yüzden rehberlik servisinde fjdjdjdj
Ahahahaha
Bide ben bazen çok çılgın şeyler yaparım ortaokulda hademenin arabasını kaçırdık 3 kişi ajdjdjdjd
Uuuuuv
Sonra çiftçi arkadaşım var çok çok yakın arkadaşım 10 seneden fazla çocukluktan. Çiftçi onlar köyde kacirirdik dedesinin 1976 model traktörünu gezerdik drift fala yapardık tarlada
Soyle çılgınlıklar yapabileceğimiz bir sevdiğim olsa keske Bonnie ve clyde gibi olurduk ama ölümsüz olanından cd
Ya ne diyeceğim biraz tuhaf gelebilir size ama yanlış anlamayın tanisabilme imkanımız olur muydu normal bir şekilde yanlis anlasilmasin rica etsem
Hmm ne güzel
Ne dersiniz? Normal Bi teklif bu öyle kötü değil merak ettim sadece
Evde kalmazsın ama evlenince eşler her zaman birbirine yardım edemeyebilir. Bence biraz biraz yapman gerekiyor.
Yapıyorum da aşırı derecede kendimi yormam
Hayır kalmazsın. Hatta ve hatta seni yaptığın kölelikle değil de seni duyguların ve insanlığın için seven doğru kişiyi de böylelikle bulabilirsin.
İnşallah amcacim
Hangi emoji o
Ileride hem çalışıp hem evde temizlik yemek çamaşır ütü yapmamak ve çocuklara tek başıma bakmamak, Üstüne birde kaynana evi temizlememek için kendi tercihimle ve sizin söyleminizle evde kalıcam
İş yapmak kadının görevi değildir.
Ancak kendi ihtiyaçlarını kendin karşılayabilmelisin.
Temizlik, yemek ütü vs gibi.
"Seni oğluma alacam" ne ya? Ben olsam derim kardeşim bakalım ben oğluna varıyor muyum
Yaa yaşlılar işte laf mı anlaticaksin bunlara heee diyorum
Şakasına söylemiştir. Ayrıca eskisi kadar dikkat edilmiyor böyle şeylere.
Ayn dalga geçiyo
Espridir.
Neden kaçarsınız anlamıyorum ki. El elden yapmak varken neyden sakınıyorsunuz. Bu yapilan diğerlerini aptal yerine koymak aynısından bizde de var. Burnumdan getiriyorum bayramı.
Anlamadım
Kalmasa bile evlendikten sonra sıkıntı yaşar ve iş boşanmayla sonuçlanır. (Ev işlerinden anlamayan yemek yapamayan çocuk bakamayan)
O ne öyle awk mal mısın alıyorlar defolsun gitsinler sende azcık çalışkan ol yani
kız isteme ritüeli varya Türkiyede?
Ya eğleniyorlar şaka yapıyorlar bende gülüp geçiyorum
Bunun evde kalma kriteri olacağını sanmam ))
Bence kalmaz ama ya isyan eder ya da boşanır evlenince
Pazardan elma alıyor sanki yaa.. Kızın rızası var mı biliyor mu sanki.
evet evde kalır bazı hemcinslerim yumurta kırmayı bile bilmiyor aşırı itici
Kalmaz ama iş yapabilen kız kocasının parmağında oynatır
Yatakta işini yapabilen parmağında oynatır bence
Eee az bisi is yapiver
Göstermelik yapıyorum arada
Sen yapıyormusun?
Artik yapiyorum :D
Yap ama kendini fazla yorma
Niye oğluma alıcam diyor o zaman
Almasın ona mı kaldın
türk erkeği iş yapan hizmetçi aradığı için evet
Hayır kalmaz rahat ol.
Kalir tabi tembel teneke
Laf olsun diye söylenmiş bir kelime
Oğluna almazsın o zaman teyzecim deseydin
Kalır jdjd
Mutlaka bir alıcı çıkacaktır, sıkıntı etme.
Kalır 😊
Iyşş kalmazlar aşko
Öyle mi dersin
Valla bak g5 kaplumbağa kuzenim bile evlendi
Gebeş kaplumbağa dediğin yerde patladım jdjdjdj banada öyle diyorlar genelde
Cilveli ise kalmaz
Odun gibiyim
Kadın ruhundan anlayan biri sana ilaç gibi gelir
kalır kalırrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?