Bence zemindeki parkelerin tasarımı evin havasını etkiliyor. Çok desenli olmayan perde, halı gibi tekstil ürünleri de önemli.

Bence zemindeki parkelerin tasarımı evin havasını etkiliyor. Çok desenli olmayan perde, halı gibi tekstil ürünleri de önemli.

Merhaba,
Evet, zemindeki parkelerin tasarımı evin modern bir görünüm kazanmasında önemli bir etkendir. Modern bir evde genellikle temiz ve düz yüzeylere sahip parkeler tercih edilir. Örneğin, açık renkli ahşap zeminler veya lamine parke gibi minimalist bir görünüm sağlayan zemin kaplamaları modern bir etki yaratabilir.
Ayrıca, perde ve halı gibi tekstil ürünleri de evin modern havasını etkileyebilir. Modern bir tarzda genellikle sade ve düz desenler tercih edilir. Yalın çizgilere sahip perde modelleri veya nötr renklerdeki halılar modern bir evin dekorasyonuna uygun olabilir. Minimalist ve temiz bir görünüm için daha az desenli ve karmaşık tasarımlardan kaçınmak önemlidir.
Bunların yanı sıra, modern bir evde dikkat çeken diğer detaylar şunlar olabilir:
Aydınlatma: Modern bir evde genellikle temiz hatlara sahip, minimalist aydınlatma armatürleri kullanılır. LED ışıklar, spot lambalar veya abajurlarla kombinlenen modern tasarımlar popülerdir.
Mobilya: Modern bir evde, düz hatlara, sade renklere ve minimalist tasarımlara sahip mobilyalar tercih edilir. Genellikle açık renkler veya nötr tonlar kullanılır.
Renk Paleti: Modern bir evde genellikle nötr renkler tercih edilir. Beyaz, gri, bej gibi renklerin yanı sıra, bazen cesur ve canlı renklerle kontrast oluşturan detaylar da kullanılabilir.
Minimalist Dekorasyon: Modern bir evde minimalist bir dekorasyon tarzı benimsenir. Gereksiz süslemelerden kaçınılır ve temiz, düzenli ve sade bir görünüm hedeflenir. Az sayıda dekoratif obje veya doğal unsurlarla dengeli bir atmosfer yaratılabilir.
Teknolojik Detaylar: Modern bir evde akıllı ev sistemleri, akıllı termostatlar, entegre ses sistemleri gibi teknolojik detaylar bulunabilir.
Bu, modern bir evin detaylarının sadece birkaç örneğidir ve kişisel tercihlere, bütçeye ve mekana bağlı olarak değişebilir.
Modern bir evde temiz, sade ve minimalist bir tasarım tercih edilir. Karmaşık detaylar yerine basit ve düz hatlara sahip mobilyalar ve dekorasyonlar kullanılır. Modern evler genellikle açık plan konseptine sahiptir. Salon, yemek odası ve mutfak gibi alanlar birleştirilerek geniş ve ferah bir yaşam alanı oluşturulur. Modern evlerde genellikle büyük ve geniş pencereler kullanılır. Bu pencereler, doğal ışığı içeriye maksimum düzeyde alır ve iç mekanı dış alanla bağlantılı hale getirir. Ahşap, cam, beton gibi doğal malzemeler modern evlerde sıkça kullanılır. Bu malzemeler, doğal bir his ve çağdaş bir görünüm sağlar.
parke duvar kağıdı aydınlatmalar koltuk masa şömine bence her şey hepsi birbirini bütünler zevkli biri olmak lazım ya da bir iç mimardan tavsiye almak dar evler açık renkler geniş evler bir tık koyu flan fıstık derin mevzu enin eni yok
Zemin, duvarlar ve aydınlatma bunlar tarzı belirgin kılan detaylar. Evde kullanılan çiçekler ve koku da modern ve ferah katkılarda bulunabilir. Evin klasını müthiş yükselten mühim bir konu da yalıtım konusu kesinlikle.
Cevap
6Cevap
Sadeve doğru parçalarla çok güzel modernliği yakalayabilirsin.
Fazla kalabalık daima hem seni hem de gözü yorar..
Duvarların ve koltukların tonu ve modelleri.. Zemin, halı, perde seçimleri.. Keyifli geceler..
vcd olması benim için çok önemli mesala ben vcd yi gördüğümde tamam işte bu müthiş bir buluş dedim 1 sene sonra bitti pili.
Mesela detaydaki ev sade bir ev ama göze çok hoş geliyor tam benim zevkimi yansıtıyor
Sade tülleri ve modern eşya tarzı. Koltuk ve mobilyalar, halı
az eşya, sade bi dekorasyon, ve klasik açık renkler
Evde kendine has ruhu olan köşeler yaratmak bence.
Koltuk, dekarasyon her şey
Duvar rengi ve aydınlatma
Az eşya, bej rengi kullanımı, sade ve uyum.
Akıllı süpürge
Minimalist olmasi
Kesinlikle hepsi
Kira olmaması
Teknolojik aletler.
Dekorlar
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?