Güncellemeler
+1 yıl
Özelden yazan, soruda cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Yarın sorunu çözüyorum. 🐍
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böceklerin hakkında tavuklar gelir gadası. 3-5 tane tavuk alacaksın bahçede akrebe kadar ne varsa yerler
Tavuk işi şu an olmaz. 😁 Ama mantıklı
Köylerde tavukların olması bu sebeptendir
2 defa ilaç atacaksın 1. İlaç böcekler için 2. İlaç yumurtalar için iki ilaç arasında 13 15 gün fark olacak maksimum
Bahçesi olan evlerde maalesef ki sinek böcek sıkıntısı kökünden çözümlenmiyor Sadece belli dönemlerde ilaçlama yaparak profesyonel kişiler tarafından ilaçlama yapılarak bu sıkıntı az da olsa çözülebilir mesela belli dönemlerde bahçeye ve eve ilaçlama yapılıyor Şu an bahçemde olan canlı salyangoz diyebilirim Çünkü sürekli ilaçlama oluyor ağaçlar için ev için bahçenin tamamı için o yüzden bu hemen olabilecek bir şey değil Zaman içerisinde böceklerden kurtulabilirsin
Bahçeli evde olur mutlaka.. Ama isterseniz profesyonel ilaçlama firmalarıyla anlaşabilirsiniz.. Ya da en üstte nordun gadasinin da dediği gibi tavuk kuş falan toplarlar böcükleri
Vallahi Bahçeli evde bunu engellemek çok kolay değil böcek ilaçlaması yaptırırsan bile bir dönem sonra tekrardan ortaya çıkıyorlar. Gadasının dediği gibi tavuk gibi kanatlı hayvan beslemek gerekiyor.
Bizim önceki evde bahçeliydi, ki ilaçlama yaptık tavuk vardı yine böcek oluyordu. Maalesef kökten çözümü yok, olanlarda geçici.
Kesinlikle iyi bir firmayla anlaşıp bahçenizi ilaçlatmalısınız. Aksi halde dediğiniz gibi evinize kadar girebilir ve işler daha da zorlaşır.
Bahçe katlarda böcekler eksik olmaz
En iyi sonuç düzenli ilaçlamak olacak
Profesyonel ilaçlama firmaları var, onlara evin çevresini ilaçlatın.
Bir süre sonra yine dadanırlar. Hazır bahçe varken bir şeyler ekseydiniz içinizde açılırdı bu sayede.
İlaçlama yapıldıktan 3 gün sonra evin belirli ve giriş yerlerine kükürt tozu dökersen koruyuculuğu daha da artacaktır..
İlaçlama yapabilirsin? Çok zor değil
İlaçlama zaten benim aklıma geldi ve yaptıracağım. Maksat tecrübe edenlerin önerisini almak. Yüzeysel öneri almak için paylaşım yapmadım zaten.
Özelden yazan arkadaşlar oldu. Mesela firma önerisi, kaç kere yaptırmam gerektiğini, ekstra ne gibi önlemler almam gerektiğini öğrendim.
Böcük ilaçlatma 😃
AA tabii 😁
Evet aklına gelmedi dii mi
Hiiic gelmedi 😪
Biliyorum 😅 iyi ki varım sjsj
Hayırlı ve huzurlu olsun bro
Amin, sağ ol kankam
Böcek ilacı kullanılabilir.
Bilmiyorum bizim evde o işlerle annem ilgileniyor
İlaclama
İlacltarak